Mi Air Charge شیائومی معرفی شد

Mi Air Charge شیائومی

صنعت تولید فناوری‌های مختلف روزبه‌روز رشد می‌کند و تکنولوژی‌های جدید نیز همواره در حال معرفی شدن و ورود به بازار هستند. این‌بار شیائومی از فناوری بسیار نوآورانه شارژ بیسیم رونمایی کرده است. این تکنولوژی که Mi Air Charge شیائومی نام دارد، گامی بلند برای تبدیل کردن خانه به یک شارژر بیسیم می‌باشد. با این شیوه، شما می‌توانید دستگاه خود را در هر جایی از منزلتان شارژ کنید و فرقی نمی‌کند که دارید راه می‌روید یا در حال بازی یا استراحت کردن هستید زیرا گجت یا گوشی‌تان بدون نیاز به سوکت، شارژ خواهد شد. شیائومی با معرفی این تکنولوژی در توییتر، اعلام کرد که برای بهره‌مندی از آن حتی به کابل یا استند شارژرهای بیسیم نیز احتیاج نخواهید داشت. حال برای آشنایی بیشتر با این فناوری با برتر دیجیتال همراه باشید.

شیائومی در این‌باره می‌گوید:«« از معرفی تکنولوژی شارژر از راه دور با عنوان Mi Air Charge بسیار خرسندیم. شما می‌توانید همزمان که دارید بازی می‌کنید یا راه می‌روید و یا اصلاً هر کار دیگری را انجام می‌دهید، دستگاهتان را شارژ کنید زیرا هیچ سیم یا کابلی به آن وصل نخواهد بود. این یک گام بلند در زمینه گسترش فناوری‌های شارژ بیسیم است»».

Mi Air Charge شیائومی چگونه کار می‌کند؟

شارژر از راه دور شیائومی

احتمالاً این مهمترین سؤالی است که هر کسی در مورد این تکنولوژی خواهد پرسید. برای اینکه این تکنولوژی کار کند، شیائومی می‌بایست نوعی پایه شارژر طراحی می‌کرد که دارای پنج آنتن درونی باشد. این آنتن‌ها محل قرارگیری گوشی را شناسایی می‌کنند و برای انتقال نیرو به آن ۱۴۴ آنتن آرایه‌ای کنترل فاز تعبیه شده‌اند که انرژی تولید شده را از طریق امواج میلی متری به موبایل می‌فرستند.

لازم به ذکر است که یک آنتن کوچکتر متشکل از آنتن تشخیص موقعیت و آنتن مرتب‌کننده اشعه در این شارژر قرار گرفته است. آنتن اول جهت شناسایی موقعیت گوشی استفاده شده و آنتن دوم سیگنال‌های امواج میلی‌متری ساطع شده از پد شارژر را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کند. انجام این کار به برد مبدل انرژی محول شده تا فرآیند انتقال نیرو و شارژ دستگاه کامل گردد.

آیا این فناوری شیائومی امن است؟

این سؤال بعدی است که هر کسی ممکن است بپرسد. انتظار نمی‌رود که شیائومی بگوید این فناوری امن نیست بنابراین باید بیشتر به کارایی آن نگاه کنیم. در حال حاضر انرژی خروجی فناوری Mi Air Charge تنها ۵ وات می‌باشد به همین دلیل خیلی بعید به نظر می‌رسد در کوتاه‌مدت مشکل خاصی به وجود بیاورد. با این حال، نمی‌توانیم مضرات شارژرهای این‌چنینی در درازمدت را نیز منکر شویم.

این فناوری می‌تواند چندین دستگاه را به صورت همزمان شارژ کند. طبق ادعای شرکت سازنده، هر کدام از وسایل متصل به آن نیز تا شعاع چند متری ۵ وات نیرو دریافت خواهند کرد. شیائومی اما، فاصله دقیق را مشخص نکرده است. ذکر این نکته نیز اهمیت دارد که موانع فیزیکی به هیچ عنوان بهره‌وری و کیفیت شارژ را تحت تأثیر قرار نمی‌دهند. ضمن اینکه این فناوری فعلاً برای گوشی‌های هوشمند کاربرد دارد.

شما فکر می‌کنید آیا این تکنولوژی می‌تواند جایگزین مناسبی برای شارژرهای سیمی و بیسیم باشد؟ نظر خود را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.

 

منبع: gizchina.com

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر خود را برای این مطلب می نویسید: