بررسی گلکسی A34 سامسونگ؛ یک میان‌رده عالی با قیمت مناسب

بررسی A34 سامسونگ؛ ویژگی‌های خوب با قیمت مقرون‌به‌صرفه

بررسی A34 سامسونگ؛ ویژگی‌های خوب با قیمت مقرون‌به‌صرفه

سامسونگ اوایل سال جاری از جدیدترین گوشی‌های میان‌رده خود با نام‌های Galaxy A34 و Galaxy A54 پرده‌برداری کرد و ما نیز در مقاله معرفی گلکسی a34‌ و a54 به آن پرداختیم. هر دو دستگاه به عنوان جانشینان شایسته مدل‌های سال پیش و ارتقاهای معنادار به نظر می‌رسند. ما در این مطلب به بررسی a34 سامسونگ سامسونگ می‌پردازیم. پس تا انتها با برتر دیجیتال همراه باشید.

گوشی Galaxy A34 جدیدترین میان‌رده اقتصادی سامسونگ محسوب می‌شود که در بازار اشباع‌شده گوشی‌های اقتصادی روانه میدان شده است. مدل قبلی این دستگاه، یعنی Samsung Galaxy A33 5G، یکی از هندست‌های خوب بازار محسوب می‌شود که برتری‌های شاخصی نسبت به رقبای خود داشت.

کره‌ای‌ها با تکیه بر روی تمام نقاط مثبت مدل‌های قبلی این سری، گلکسی A34 را به عنوان یکی از رقبای اصلی بهترین گوشی ارزان‌قیمت سال ۲۰۲۳ میلادی در دسترس قرار داده‌اند.

بررسی a34 سامسونگ و مشخصات آن

شرکت سامسونگ تمام تلاش خود را کرده تا گلکسی A34 همان فرمول موفق همیشگی این سری را حفظ کند. A34 بی‌شباهت به A33 نیست اما چند تفاوت قابل توجه وجود دارد.

Galaxy A34 از نظر اندازه و ابعاد، رشد قابل‌توجهی نسبت به مدل قبل داشته است. این گوشی با قطر ۶.۶ اینچ نسبت به مدل سال پیش با قطر ۶.۴ اینچ افزایش یافته و اکنون بدنه بزرگتر و سنگین‌تری دارد. به این معنا که گلکسی A34 حتی از گلکسی A54 نیز بزرگتر است.

صفحه نمایش در A34 جدید، نه تنها بزرگتر از قبل است که با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز سریع‌تر نیز شده است. این پنل، کوتاه‌تر و عریض‌تر از قبل است و با نسبت تصویر ۱۹.۵ به ۹ حاشیه‌های کمتری دارد.

یکی دیگر از تغییرات قابل توجه این گوشی، چیپست آن است. سامسونگ برخلاف سال گذشته که روی تراشه Exynos تکیه کرده بود، این بار به سراغ پردازنده Dimensity 1080 شرکت مدیاتک رفته است. این ارتقا از آن جهت اهمیت دارد که گوشی جدیدِ دیگر سامسونگ، یعنی Galaxy A54 از تراشه جدید Exynos 1380 بهره می‌‌برد.

پیش از بررسی a34 سامسونگ به صورت دقیق‌تر و تخصصی‌تر، ابتدا بیایید نگاهی به جدول مشخصات فنی Samsung Galaxy A34 داشته باشیم تا دید بهتری نسبت به این گوشی هوشمند داشته باشید.

جدول مشخصات گوشی Samsung Galaxy A34

نام محصولSamsung Galaxy A34
ابعاد / وزن۱۶۱.۳ × ۷۸.۱ × ۸.۲ میلی‌متر / ۱۹۹ گرم
نمایشگر۶.۶ اینچ از نوع Super AMOLED / نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز / رزولوشن ۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ / نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ / نسبت صفحه به بدنه ۸۴.۹ درصد / تراکم پیکسلی ۳۹۰ پیکسل در هر اینچ / محافظت با Corning Gorilla Glass 5
حافظه۱۲۸/۶ گیگابایت / ۱۲۸/۸ گیگابایت / ۲۵۶/۸ گیگابایت
تراشه و واحد پردازش گرافیکMediatek MT6877V Dimensity 1080 / Mali-G68 MC4
سیستم عاملاندروید ۱۳ / One UI 5.1
ماژول دوربین
  • دوربین اصلی (عریض): ۴۸ مگاپیکسل / گشودگی دیافراگم f/1.8 / سنسور ۰.۸ میکرومتر / پشتیبانی از قابلیت OIS و PDAF
  • سنسور فوق‌عریض: ۸ مگاپیکسل / دیافراگم f/2.2 / زاویه دید ۱۲۳ درجه / ۱.۱۲ میکرومتر
  • ماکروسنج: ۵ مگاپیکسل / دریچه دیافراگم f/2.4
  • دوربین سلفی (عریض): ۱۳ مگاپیکسل / گشودگی دیافراگم f/2.2 / ۱.۱۲ میکرومتر
صدابلندگوهای استریو
باتریلیتیوم پلیمری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی – غیر قابل تعویض / شارژ سریع ۲۵ وات (سیمی)
رنگ‌ها
  • لیمویی (Lime)
  • خاکستری (Graphite)
  • بنفش (Violet)
  • نقره‌ای (Silver)
حسگرهااثر انگشت (زیر نمایشگر، اپتیکال)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما
شبکهGSM / HSPA / LTE / 5G

قیمت و زمان عرضه

گوشی Samsung Galaxy A34
گوشی Galaxy A34 از طراحی مشابهی با نسل قبل و دیگر گوشی‌های سامسونگ دارد

سامسونگ در تاریخ سه شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ (۱۴ مارس ۲۰۲۳ میلادی) از جدیدترین گوشی‌های میان‌رده خود، یعنی Galaxy A34 و Galaxy A54 رونمایی کرد. به طور مشخص، گوشی A34 از روز جمعه ۴ فروردین ماه ۱۴۰۲ (۲۴ مارس ۲۰۲۳) در بازارهای سراسر جهان در دسترس قرار گرفت.

پیکربندی ۱۲۸/۸ گیگابایت این دستگاه در بازارهای بین‌المللی با قیمت ۳۵۸ دلار عرضه می‌شود. این در حالی‌ست که مدل پایه ۱۲۸/۶ گیگابایت گلکسی A34 در ایالات متحده ۳۲۶ دلار قیمت خورده است. با همه این‌ها، سامسونگ گوشی A34 را به عنوان یک محصول میان‌رده با قیمتی مقرون‌به‌صرفه عرضه می‌کند که سبب می‌شود ارزش خرید بالایی داشته باشد.

بررسی گلکسی A34 از نظر طراحی و کیفیت ساخت

در طراحی گلکسی A34 چیز خاصی وجود ندارد. این گوشی در جلو از شیشه و در عقب و کناره‌ها از پلاستیک ساخته شده است. با این حال، گوشی کاملاً محکم به نظر می‌رسد و از مواد اولیه باکیفیتی بهره می‌برد. دوربین عقب از طراحی مشابهی با آرایه دوربین سری پرچمدار Galaxy S23 و Galaxy A54 و Galaxy A32 (محصول ۲۰۲۱) بهره می‌برد.

قاب پشتی با بافت مات خود، طراحی ممتازی ندارد ولی به زبان طراحی گوشی‌های پرچمدار کره‌ای‌ها نزدیک است. این گوشی مربعی‌شکل از انحنای کوچکی در لبه‌ها برخوردار است تا در دست گرفتن آن راحت باشد. سامسونگ گوشی میان‌رده خود را با چهار رنگ لیمویی (Lime)، خاکستری (Graphite)، بنفش (Violet) و نقره‌ای (Silver) عرضه می‌کند.

بهترین نکته درباره طراحی A34، مقاومت در برابر گرد و غبار و آب با استاندارد IP67 است. هرچند این ویژگی در گوشی گلکسی A33 نیز وجود داشت. عدم وجود درگاه هدفون ۳.۵ میلی‌متری یکی دیگر از تفاوت‌های  طراحی A34 با گوشی A33 است. خوشبختانه سامسونگ همچنان فضای کافی را در ساخت بدنه گوشی‌های میان‌رده خود در نظر می‌گیرد تا پشتیبانی از کارت حافظه را به آن‌ها اضافه کند.

مطابق معمول، یک اسلات سیم‌کارت هیبریدی دریافت می‌کنید که علاوه بر سیم‌کارت اول، می‌توانید سیم‌کارت دوم یا کارت حافظه microSD خود را در آن قرار دهید. ابعاد دستگاه ۱۶۱.۳ × ۷۸.۱ × ۸.۲ میلی‌متر است و ۱۹۹ گرم وزن دارد. این افزایش اندازه نسبت به مدل قبل، با نمایشگر بزرگتر ۶.۶ اینچی همراه شده است که بزرگی آن را توجیه می‌کند.

دکمه‌ها و پورت‌ها

بررسی گلکسی A34 سامسونگ
محل قرارگیری دکمه‌ها در A34 از ارگونومی خوبی بهره می‌برد

بررسی گلکسی A34 از نظر کیفیت ساخت را با صحبت درباره دکمه‌ها و پورت‌های آن ادامه می‌دهیم. گلکسی A34 دارای مجموعه‌ای از دکمه‌های کنترلی بسیار ساده است. سمت چپ آن کاملاً خالی‌ست که ظاهری زیبا و یکپارچه به قاب میانی می‌بخشد. سمت راست قاب، دکمه پاور و دکمه‌های تنظیم صدا را در خود جای داده است. موقعیت مکانی آن‌ها کاملاً مناسب است و در کار کردن با آن‌ها احساس راحتی خواهید داشت.

بالای دستگاه میکروفون ثانویه با قابلیت حذف نویز و سینی سیم‌کارت را در خود جای داده است. در قسمت پایینی گوشی، میکروفون اصلی و یک بلندگو دیده می‌شود. این‌ها بخشی از بلندگوی استریوی گوشی با هدفون تقویت‌شده آن هستند. پورت USB Type-C 2.0 نیز در همین لبه جای گرفته است.

گوشی A34 سامسونگ دارای حسگر اثر انگشت در زیر نمایشگر است. عملکرد این حسگر از نظر سرعت در وضعیت خوبی قرار دارد و نمی‌توان خرده‌ای به آن گرفت. استفاده از Corning Gorilla Glass 5 سبب شده است تا صفحه نمایش دستگاه مقاومت خوبی داشته باشد. به طور کلی، گوشی Galaxy A34 به عنوان یک محصول میان‌رده از طراحی و کیفیت خوب و قابل قبولی بهره می‌برد.

نمایشگر و کیفیت صدا

صفحه نمایش گوشی سامسونگ Galaxy A34
گلکسی A34 از صفحه نمایش خوب و با روشنایی بالا استفاده می‌کند.

میان‌رده اقتصادی جدید سامسونگ دارای صفحه نمایش ۶.۶ اینچی Super AMOLED با کیفیت Full HD+ است. سامسونگ نرخ تازه‌سازی ۹۰ هرتز نسل قبل را به ۱۲۰ هرتز افزایش داده است تا تجربه کاربری نرم‌تری داشته باشد. هرچند تفاوت زیادی بین رفرش ریت ۹۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز وجود ندارد و تنظیم آن روی ۹۰ هرتز به عملکرد بهتر گوشی کمک می‌کند.

گوشی موردبحث از قابلیت Vision Booster پشتیبانی می‌کند. این ویژگی سال گذشته با Samsung Galaxy S22 معرفی شد. به لطف این قابلیت، روشنایی صفحه نمایش می‌تواند تا ۱۰۰۰ نیت افزایش یابد. بنابراین خوانایی صفحه در خارج از منزل و حتی زیر نور مستقیم خورشید، بدون مشکل صورت خواهد گرفت.

همه ویژگی‌های خوب پنل‌های AMOLED از رنگ‌های زنده یا vivid (با امکان تنظیم سطح از طریق تنظیمات نمایشگر) گرفته تا سیاهی‌های عمیق و زوایای دید گسترده در A34 نیز وجود دارد. با روشن کردن قابلیت فیلتر رنگ آبی که در گوشی‌های سامسونگ سپر راحتی چشم یا Eye comfort shield نامیده می‌شود؛ نشر نور آبی تا حداقل ۶.۵ درصد کاهش می‌یابد. تقریباً کمتر از نیمی از چیزی که در A33 5G شاهد آن بودیم.

بلندگوهای استریو – بررسی a34 سامسونگ

گوشی گلکسی A34، همچون A33 دارای بلندگوهای استریو است. یک بلندگوی اختصاصی در پایین برای یک کانال و بلندگوی ثانویه در بالا به عنوان کانال دوم عمل می‌کند. به طور کلی، صدایی که از این بلندگوهای خارج می‌شود خوشایند است هرچند باس آن‌ها کمی سبک است. گاهی اوقات در صداهای بالا کیفیت ناهمگونی دارند به خصوص وقتی ویدیوها یا فایل‌های صوتی با بیت‌ریت بالا پخش می‌شود.

یکی از ویژگی‌های منفی درباره بلندگوهای A34 این است که هنگام تماس تلفنی، صدای بلندی ندارند. سامسونگ ویژگی Voice Focus را به عنوان یک برگ برنده در گوشی‌های میان‌رده خود معرفی می‌کند. اما قابلیت Voice Focus تا وقتی که صدا به قدر کافی بلند نباشد، فایده‌ای ندارد. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم تا حد امکان هنگام تماس‌های تلفنی از هدست استفاده کنید.

عملکرد فنی

بررسی گلکسی A34 از نظر عملکرد فنی
A34 با اینکه یک گوشی گیمینگ نیست اما می‌تواند بسیاری از بازی‌های موبایل را به راحتی اجرا کند.

گوشی گلکسی A34 سامسونگ، عملکرد شگفت‌انگیزی دارد. پس از کار با گلکسی A54 که از تراشه قدرتمند اگزینوس استفاده می‌کند، انتظار زیادی از A34 با تراشه MediaTek Dimensity 1080 نداشتیم. با این حال، برگ برنده A34 همین چیپست محسوب می‌شود.

A34 هنگام اجرای برنامه‌ها یا پیمایش در رابط کاربری، لکنت و تاخیر بسیار کمی دارد. در حقیقت، تا زمانی که یک ویدیوی یوتیوب را در حالت تصویر در تصویر هنگام استفاده از برنامه‌های دیگر اجرا نکنید؛ A34 در ۹۸ درصد مواقع همه‌چیز را به خوبی اجرا می‌کند. هرچند شاهد لکنت‌ها و تاخیرهای گاه‌به‌گاهی همچون هنگام استفاده از برنامه دوربین هستیم اما مشکل خاصی به حساب نمی‌آیند.

یکی دیگر از ویژگی‌های شگفت‌انگیز A34 را باید قابلیت RAM Plus دانست. ویژگی رم مجازی سامسونگ به عنوان راهکاری برای افزایش مجازی حافظه رم با استفاده از فضای ذخیره‌سازی عمل می‌کند. به نظر می‌رسد این قابلیت به هدف خود بسیار نزدیک شده است. چراکه با استفاده از آن، سرعت بهتری را در اجرای برنامه‌ها شاهد خواهیم بود.

تست فنی و عملکرد گیمینگ

نمونه‌ای از بررسی a34 سامسونگ از نظر گیمینگ: یک بازی موبایل سطح بالا را اجرا کردیم و آن را در پس‌زمینه قرار دادیم. سپس با مرورگر گوگل کروم کار کردیم. پیام‌های خود در واتساپ و تلگرام را چک کرده و با چند تن از دوستان خود چت‌وگفتگو کردیم. پس از آن، یک ویدیوی کوتاه از یوتیوب تماشا کردیم و چندین بار، بنچ‌مارک‌های سخت 3DMark را امتحان کردیم. با باز کردن دوباره بازی، دقیقاً از همان جایی که آن را در پس‌زمینه رها کردیم از سر گرفته شد.

گوشی A34 برای گیمینگ هم خوب است. این گوشی هوشمند به خوبی عناوین سنگینی نظیر Call of Duty را اجرا می‌کند. هرچند استفاده طولانی‌مدت از آن سبب می‌شود که ناحیه کنار دوربین عقب کمی داغ شود. سیستم کنترل حرارت A34 هنگام کارهای معمولی عملکرد خوبی دارد. با این حال، ضبط ویدیوهای طولانی و بازی‌های سنگین در دراز مدت، حرارت آن را بالا می‌برند و باید چند لحظه آن را کنار بگذارید تا دما کاهش یابد.

شبکه‌های ارتباطی و پیکربندی‌ها

سامسونگ گلکسی A34 به صورت استاندارد از شبکه 5G پشتیبانی می‌کند. با این حال، A34 پشتیبانی از Wi-Fi 6 را از دست داده است. این مورد یکی از ویژگی‌هایی‌ست که با هزینه بیشتر و خرید گلکسی A54 5G به آن دست پیدا می‌کنید. Wi-Fi 6 یک ویژگی ضروری به حساب نمی‌آید اما حضور آن در گوشی‌های میان‌رده سامسونگ، ارزش این محصولات را بالاتر می‌برد.

از جمله دیگر مشخصات گلکسی A34 از نظر شبکه‌ها و اتصالات می‌توان به این موارد اشاره کرد: بلوتوث ۵.۳، فناوری GPS و GLONASS، پشتیبانی از NFC (بستگی به منطقه عرضه شده دارد)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ و قطب‌نما. همچنین این محصول اقتصادی با ۶/۸ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی عرضه می‌شود.

بررسی a34 سامسونگ از نظر دوربین

بررسی گلکسی A34 از نظر دوربین
دوربین اصلی و سلفی A34 از کیفیت بسیار خوبی بهره می‌برند

بهتر است بررسی گلکسی A34 از نظر دوربین را خیلی طولانی نکنیم؛ زیرا آنچه را که از این قسمت دریافت می‌کنید، تقریباً همان چیزی‌ست که در بسیاری از گوشی‌های گلکسی سامسونگ دیده‌اید. ابتدا بیایید درباره سنسورهای ثانویه – دوربین‌های فوق‌عریض (اولتراواید) و ماکرو – صحبت کنیم.

دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق‌عریض در نور روز، عکس‌های خوبی می‌گیرد اما  در طول شب، عیب‌های واضحی دارد. وضوح تصویر ۸ مگاپیکسل برای ثبت جزئیات زیاد در عکس‌های فوق‌عریض به اندازه کافی بالا نیست. همچنین در طول شب باید سعی کنید از حالت اختصاصی Night Mode استفاده کنید.

رزولوشن برای دوربین ماکروی ۵ مگاپیکسلی نیز یک مشکل است. این مشکل از زمانی که لنزهای ماکرو به گوشی‌های سامسونگ راه یافته‌اند هم وجود داشته است. حتی اگر روی سوژه فوکوس کنید، باز هم بدون فوکوس خودکار و تعداد مگاپیکسل کم، دردسرهای زیادی متحمل خواهید شد. در صورتی که این کارها را انجام داده باشید هم جزئیات زیادی حل نخواهد شد چراکه دوربین ماکرو به سادگی کار نمی‌کند.

دوربین اصلی و دوربین جلو

اکنون نوبت به دوربین‌های مفید دستگاه می‌رسد. دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی عقب در بیشتر مواقع عملکرد باثباتی دارد. در جریان روز، تصاویر و ویدیوها (محدود به کیفیت 4K و نرخ فریم ۳۰ بر ثانیه) دارای جزئیات و محدوده دینامیکی خوبی هستند که به قیمت نویز بسیار کمی در سایه‌ها و نواحی تاریک تمام می‌شود. همین موضوع در فضاهای سربسته با نور خوب هم صدق می‌کند هرچند جزئیات کمتری نسبت به عکس‌های گرفته‌شده با نور طبیعی دارد.

دوربین عقب تا زمانی که حالت شب فعال باشد، در فضای باز با نور کم به خوبی کار می‌کند. هرچند نمی‌تواند همیشه نویز را تحت کنترل داشته باشد. لرزشگیر اپتیکال تصویر با اینکه در حد OIS گوشی‌های پرچمدار سامسونگ نیست؛ باز هم کمک می‌کند که تاری و لرزش را تا حد امکان به حداقل برسانید.

گلکسی A34 سامسونگ در جلو دارای یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی است. هنگامی که نورپردازی مناسب باشد، چه در محیط‌های بسته و چه در فضاهای باز، تصاویر دلپذیری را ثبت می‌کند. جداسازی پس‌زمینه و پیش‌زمینه در حالت پرتره نیز عالی عمل می‌کند؛ با وجود آنکه این دستگاه فاقد دوربین عمق اختصاصی است.

در خصوص حالت‌های مختلف دوربین، A34 همه آن‌ها را دارد؛ از حالتی ساده همچون Food Mode گرفته تا عکس‌برداری و فیلمبرداری Pro که به شما کمک می‌کند تا روی سرعت شاتر و چیزهای دیگر برای نتایج بهتر کنترل داشته باشید.

قابلیت ضبط ویدیوهای هایپرلپس که با Galaxy S23 معرفی شد در A34 نیز وجود دارد. ظاهراً این ویژگی در همه گوشی‌هایی که با One UI 5.1 عرضه می‌شود، وجود خواهد داشت. برای ضبط ویدیوهای هایپرلپس، به ارتفاع بروید و در برنامه دوربین، حالت Hyperlapse Mode را انتخاب کنید. سپس سرعت ضبط را روی 300x قرار دهید و کلیپ‌های شگفت‌انگیزی خلق کنید!

نرم افزار و رابط کاربری

رابط کاربری One UI 5.1 گوشی‌های سامسونگ
رابط کاربری One UI 5.1 از سرعت بالا و عملکرد روانی برخوردار است.

گلکسی A34 یکی از مقرون‌به‌صرفه‌ترین گوشی‌های سامسونگ است که با آخرین بروزرسانی اصلی اندروید (اندروید ۱۳) و رابط کاربری سامسونگ (One UI 5.1) عرضه می‌شود. بروزرسانی نرم افزاری One UI 5.1 با بسیاری از پیشرفت‌های زیبایی‌شناختی همچون شخصی‌سازی صفحه قفل و برنامه Setting بروزشده ارائه می‌شود.

علاوه بر این‌ها، شاهد بهبودهایی از جمله کنترل آسان روی بلندگوهای Wi-Fi، بهبود قابلیت‌های عکاسی مبتنی بر هوش مصنوعی و حالت‌ها و Routineهای جدید هستیم. یکی از ویژگی‌های هیجان‌انگیز درباره نرم افزار Galaxy A34، پشتیبانی چهارساله سامسونگ از آن است. این بدان معناست که A34 میزبان اندروید ۱۶ خواهد بود.

شما می‌توانید بین چند استایل ساعت برای حالت نمایشگر همیشه روشن یکی را انتخاب یا از Image Clock انتخاب کنید. از نمایش اطلاعات موسیقی نیز پشتیبانی می‌شود. حالت Always-on Display می‌تواند غیرفعال، فعال (همیشگی) یا زمان‌بندی‌شده باشد. همچنین می‌توانید تنظیم کنید که با دریافت نوتیفیکیشن ظاهر شود یا تنها با ضربه به صفحه به مدت ۱۰ ثانیه به نمایش درآید.

کنترل‌ها و ویژگی‌های مدیریتی دستگاه

با اینکه حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر، اصلی‌ترین روش برای باز کردن قفل گوشی محسوب می‌شود؛ اما می‌توانید از حالت تشخیص چهره برای باز کردن قفل گوشی خود استفاده کنید. تجربه اولیه با رابط کاربری، ساده و آشنا خواهد بود. کشوی برنامه‌ها، نوتیفیکیشن‌ها، برنامه‌های اخیر، صفحه قفل و صفحه اصلی همچون منوی تنظیمات، به صورت معمول کار می‌کنند و اصلاً گیج نخواهید شد.

از جمله ویژگی‌های اختصاصی سامسونگ می‌توان به پنل‌های Edge اشاره کرد؛ پنل‌هایی که با کشیدن انگشت از کناره به داخل صفحه نمایش ظاهر می‌شوند و ابزارها و میان‌برهای مختلفی برای برنامه‌ها و حتی مخاطبین ارائه می‌دهند. Game Launcher نیز امکانات مناسبی برای داشتن تجربه گیمینگ بهتر فراهم می‌کند.

برنامه داخلی Gallery و مدیریت فایل سامسونگ نیز همچون همیشه در دسترس شما قرار خواهد داشت. به صورت کلی، One UI یکی از محبوب‌ترین رابط کاربری‌های مبتنی بر اندروید است که تجربه خوشایند و دلچسبی را ارائه می‌دهد و عملکرد سریع و روانی خواهد داشت.

بررسی گلکسی A34 از نظر باتری و سرعت شارژ

باتری و سرعت شارژ گوشی Samsung Galaxy A34
طول عمر باتری یکی از بهترین ویژگی‌های گوشی Galaxy A34 به حساب می‌آید.

سامسونگ هنگام معرفی Galaxy A34 و Galaxy A54 وعده دوام باتری دو روزه را برای هر دو میان‌رده جدید خود داد. با این حال، گلکسی A34 (تراشه Dimensity مدیاتک) برخلاف A54 (تراشه اگزینوس سامسونگ) توانست این وعده تبلیغاتی را محقق سازد. اینطور که پیداست، سامسونگ نمی‌تواند بهینه‌سازی طول عمر باتری را روی تراشه‌های ساخت خود انجام دهد.

گلکسی A34 عمر باتری فوق‌العاده‌ای دارد و می‌تواند با یک بار شارژ، بیش از ۲ روز دوام بیاورد. البته در صورتی که از فعالیت‌های سنگین نظیر بازی‌های موبایل دوری کنید و تنها به تماشای ویدیو و وب‌گردی و گشت‌وگذار در شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام بپردازید.

استفاده زیاد و طولانی‌مدت تاثیری روی دوام باتری ندارد. برای آزمایش این مورد، این کارها را انجام دادیم: بیش از یک ساعت یک بازی باگرافیک بالا را تجربه کردیم. طی همین مدت به تماشای ویدیوهای یوتیوب پرداختیم. یک ساعت و نیم از دوربین برای ضبط ویدیو کار کشیدیم در حالی که Wi-Fi و داده‌های همراه روشن بودند. در انتها، A34 همچنان توانست ۲۴ ساعت کامل دوام بیاورد که خیلی خوب است.

سرعت شارژ باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دستگاه حداقل تا زمانی که از شارژر ۲۵ واتی سامسونگ استفاده می‌کنید، مناسب است. این باتری می‌تواند در نیم ساعت ۴۵ درصد و به مدت یک ساعت حدود ۸۰ درصد شارژ شود. با این حال، شارژ کامل آن حدود یک ساعت و نیم به طول می‌انجامد که کمی طولانی به نظر می‌رسد.

به طور طبیعی، شارژ سریع ۱۵ واتی دستگاه حتی بیشتر طول می‌کشد؛ برای رسیدن به شارژ ۵۰ درصدی باید کمی کمتر از یک ساعت صبر کنید و نزدیک ۲ ساعت برای شارژ کامل (۱۰۰ درصد) وقت بگذارید.

جعبه‌گشایی گوشی Samsung Galaxy A34

در رابطه با محتویات درون جعبه محصول Galaxy A34 نمی‌توان خیلی صحبت کرد؛ چراکه درون جعبه این محصول جز گوشی و یک کابل USB-C به USB-C چیز خاصی وجود ندارد. بله، درست حدس زدید، این گوشی میان‌رده بدون آداپتور شارژ عرضه می‌شود. با این حال، کابل USB-C آن با شارژر ۲۵ واتی سامسونگ سازگار است.

درون جعبه این گوشی اقلام زیر وجود دارد:

  • گوشی Galaxy A34
  • یک کابل USB-C به USB-C
  • ابزار خروج (اجکتور) سینی سیم کارت
  • دفترچه راهنما

نتیجه نهایی بررسی a34 سامسونگ

بررسی a34 سامسونگ
گوشی گلکسی A34 یکی از بهترین میان‌رده‌های بازار با قیمت مقرون‌به‌صرفه است.

گوشی گلکسی A34 یک ارتقا معنادار در مقایسه با نسل قبلی خود است که بخش‌های غیرضروری را نادید گرفته و در قسمت‌های مناسب بهبود می‌یابد. مهم‌ترین ویژگی آن بدون شک عمر باتری فوق‌العاده طولانی و پشتیبانی نرم افزاری طولانی‌مدت آن است. به خصوص وقتی وضعیت بروزرسانی آن را با دیگر گوشی‌های میان‌رده مقایسه می‌کنیم.

سامسونگ مدل A34 را با طراحی مشابه نسل قبل و حفظ ویژگی‌های ممتاز آن در کنار پیشرفت‌های مناسب روانه بازار کرده است. بلندگوهای استریو، استاندارد IP67، صفحه نمایش بزرگتر با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز و تراشه Dimensity 1080 از جمله بهبودها و پیشرفت‌های این مدل محسوب می‌شوند.

در صورتی که به دنبال تهیه یک گوشی جدید هستید که حداقل تا چندسال دوام بیاورد و از جدیدترین نسخه‌های اندروید پشتیبانی کند؛ خرید گلکسی A34 سامسونگ را مدنظر قرار دهید. گلکسی A34 یکی از بهترین میان‌رده‌های موجود در بازار است که می‌تواند اعتماد شما را جلب کند.

نکات مثبت

  • طراحی جذاب و محکم با استاندارد IP67 (مقاوم در برابر گرد و غبار و آب)
  • صفحه نمایش ۱۲۰ هرتز AMOLED بزرگ‌تر و روشن‌تر
  • عمر باتری عالی
  • بلندگوهای استریو با کیفیت خوب
  • جدیدترین نسخه سیستم عامل اندروید و رابط کاربری One UI
  • عملکرد فنی خوب در این محدوده قیمتی
  • کیفیت عالی عکس و فیلم، بزرگنمایی ۲ برابری نطقی و تصاویر سلفی خوب
  • پشتیبانی از شبکه 5G
  • درگاه کارت حافظه

نکات منفی

  • عدم وجود شارژر در جعبه
  • نرخ تازه‌سازی غیرخودکار
  • تثبیت‌کننده ویدیو فقط برای حالت 1080P در دسترس است
  • دوربین فوق‌عریض و ماکرو با عملکرد متوسط

در اینجا بررسی گلکسی A34 سامسونگ به پایان رسید. اینک نوبت شماست که نظر خود درباره میان‌رده جدید سامسونگ را بگویید. به نظر شما، Galaxy A34 به عنوان یک گوشی اقتصادی عملکرد و کیفیت مناسبی دارد؟ نظر خود را از بخش نظرات همین مطلب با ما و دیگر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

منبع : Sammobile

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر خود را برای این مطلب می نویسید: