مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5؛ جدال میان‌رده‌های شیائومی

مقایسه Poco X6 Pro با Poco F5

مقایسه Poco X6 Pro با Poco F5

گوشی‌های میان‌رده اندرویدی در چند سال اخیر بسیار خوب ظاهر شده‌اند. با اینکه احتمالاً از نظر عملکرد نمی‌توانند از مدل‌های پرچمداری نظیر گلکسی S24 اولترا یا گوگل پیکسل ۸ پرو عبور کنند، اما ارزش بالای آن‌ها با توجه به برچسب قیمتی این محصولات، کار را برای گوشی‌های پرچمدار سخت می‌کند. پوکو با معرفی و عرضه دو گوشی Poco X6 Pro و Poco F5 طی ماه‌های اخیر توجهات زیادی را به خود جلب کرده است. با مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5 با برتر دیجیتال همراه باشید.

شیائومی در کنار دیگر شرکت‌های تولیدکننده گوشی‌های هوشمند، حضور پررنگی در بازار گوشی‌های میان‌رده دارد. این شرکت با برند زیرمجموعه خود، یعنی پوکو، توانسته با دو سری Poco X و Poco F به فروش بسیار خوبی دست پیدا کند. محصولات پوکو به خاطر طراحی و عملکرد بسیار خوب خود توانسته‌اند این شرکت چینی را به یکی از بازیگران کلیدی در بخش میان‌رده‌ها تبدیل کنند.

این شرکت با تکیه بر قدرت خود، گوشی Poco X6 Pro را اوایل سال جاری میلادی معرفی کرد. با این حال، این گوشی که با فاصله زمانی هشت ماهه نسبت به Poco F5 روانه بازار شده است، شباهت‌های زیادی به میان‌رده قبلی پوکو دارد. در این مطلب از برتر دیجیتال قصد داریم به مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5 بپردازیم تا متوجه شویم کدام یک از این گوشی‌ها ارزش خرید بیشتری دارد.

جدول مقایسه مشخصات Poco X6 Pro با Poco F5

در این قسمت از مقایسه Poco X6 Pro با گوشی Poco F5 شیائومی، مشخصات فنی هر دو گوشی را مرور می‌کنیم. با بررسی جدول مقایسه این دو محصول، درک بهتری از مشخصات فنی و امکانات هر کدام از آن‌ها پیدا می‌کنید.

نام گوشیXiaomi Poco X6 ProXiaomi Poco F5
پردازندهMediatek Dimensity 8300 Ultra (فرآیند ساخت ۴ نانومتری)Qualcomm SM7475-AB Snapdragon 7+ Gen 2 (فرآیند ساخت ۴ نانومتری)
واحد پردازش گرافیکMali G615-MC6Adreno 725
حافظه (رم/داخلی)۸ – ۱۲ گیگابایت / ۲۵۶ – ۵۱۲ گیگابایت۸ – ۱۲ گیگابایت / ۲۵۶ گیگابایت
حافظه قابل ارتقانداردندارد
نمایشگر۶٫۶۷ اینچ از نوع AMOLED
رزولوشن ۲۷۱۲ × ۱۲۲۰ پیکسل
نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز
نسبت تصویر ۲۰:۹
تراکم پیکسلی ۴۴۶ پیکسل‌درهراینچ
نسبت صفحه نمایش به بدنه ۹۰٫۱ درصد
روشنایی ۵۰۰ نیت (typ)، روشنایی ۱۲۰۰ نیت (HBM)، حداکثر روشنایی ۱۸۰۰ نیت
پشتیبانی از فناوری‌های HDR10+ و Dolby Vision و پشتیبانی از ۶۸ میلیارد رنگ
۶٫۶۷ اینچ از نوع AMOLED
رزولوشن ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز
نسبت تصویر ۲۰:۹
تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل‌درهراینچ
نسبت صفحه نمایش به بدنه ۸۸٫۹ درصد
روشنایی ۵۰۰ نیت (typ)، حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیت
پشتیبانی از فناوری‌های HDR10+ و Dolby Vision و پشتیبانی از ۶۸ میلیارد رنگ
اندازه۸٫۳ × ۷۴٫۳ × ۱۶۰٫۵ میلی‌متر۷٫۹ × ۷۵ × ۱۶۱٫۱ میلی‌متر
وزن۱۸۶ گرم یا ۱۹۰ گرم۱۸۱ گرم
راه‌های ارتباطی
  • GSM / HSPA / LTE / 5G
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6 با باندهای دوگانه
  • بلوتوث ۵٫۴
  • NFC (بسته به بازار عرضه)
  • پورت Infrared (مادون قرمز)
  • پورت شارژ USB Type-C 2.0 با پشتیبانی از OTG
  • GSM / HSPA / LTE / 5G
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6 با باندهای دوگانه
  • بلوتوث ۵٫۳
  • NFC (بسته به بازار عرضه)
  • پورت Infrared (مادون قرمز)
  • پورت شارژ USB Type-C 2.0 با پشتیبانی از OTG
حسگرهاحسگر اثر انگشت (زیر نمایشگر)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما، حسگر مجاورت مجازیحسگر اثر انگشت (لبه کناری)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، مجاورت و قطب‌نما
دوربین اصلی
  • دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.7 – ۲۵ میلی‌متر (عریض) – ۰٫۷ میکرومتر – PDAF و OIS
  • فوق‌عریض ۸ مگاپیکسل با دیافراگم f/2.2 – میدان دید ۱۲۰ درجه‌ای
  • ماکروسنج ۲ مگاپیکسلی با گشودگی f/2.4
  • دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8 – ۲٫۰/۱ اینچ (عریض) – ۰٫۷ میکرومتر – PDAF و OIS
  • فوق‌عریض ۸ مگاپیکسل با دیافراگم f/2.2 – میدان دید ۱۲۰ درجه‌ای – ۱٫۱۲ میکرومتر
  • ماکروسنج ۲ مگاپیکسلی با گشودگی f/2.4
کیفیت خروجی ویدیو دوربین عقب4K با سرعت فریم ۳۰/۲۴ بر ثانیه / 1080P با سرعت فریم ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه – gyro-EIS4K با سرعت فریم ۳۰ بر ثانیه / 1080P با سرعت فریم ۳۰/۶۰/۱۲۰ فریم بر ثانیه – gyro-EIS
دوربین جلو (سلفی)۱۶ مگاپیکسل با دیافراگم f/2.4 (عریض) – ۱٫۰ میکرومتر
پشتیبانی از HDR و پانوراما
۱۶ مگاپیکسل با دیافراگم f/2.5
خروجی ویدیو دوربین سلفی1080P با سرعت فریم ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه1080P با سرعت فریم ۳۰/۶۰ بر ثانیه
ظرفیت باتری۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، غیرقابل‌جداسازی۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی از نوع لیتیوم-پلیمری، غیرقابل‌جداسازی
فناوری‌های شارژشارژ سریع سیمی ۶۷ واتی، ۱۰۰ درصد در ۴۵ دقیقه (تبلیغاتی)شارژ سریع سیمی ۶۷ واتی با فناوری‌های PD3.0 و QC4، ۱۰۰ درصد در ۴۶ دقیقه (تبلیغاتی)
استاندارد IPIP54 مقاوم در برابر پاشش آب و گرد و غبارIP53 مقاوم در برابر پاشش آب و گرد و غبار
صدابلندگوهای دوگانه
۲۴ بیت / ۱۹۲ کیلوهرتز Hi-Res و Hi-Res Wireless
بلندگوهای استریو
جک صدا ۳٫۵ میلی‌متری
۲۴ بیت / ۱۹۲ کیلوهرتز Hi-Res
سیستم عامل / رابط کاربریاندروید ۱۴ / HyperOSاندروید ۱۳، قابل ارتقا به اندروید ۱۴ / HyperOS
رنگ‌بندی‌هامشکی (Black)
زرد (Yellow)
خاکستری (Gray)
مشکی (Black)
آبی (Blue)
سفید (White)
قیمتحدود ۳۵۰ دلارحدود ۴۰۰ یورو

مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5 از نظر طراحی و کیفیت ساخت

شاید مهم‌ترین و واضح‌ترین تفاوت بین این دو گوشی هوشمند، طراحی آن‌ها باشد. گوشی‌های سری Poco F از اهمیت بیشتری برای پوکو برخوردار است و محصولات پریمیوم این برند محسوب می‌شوند. بنابراین طبیعی‌ست که برای طراحی آن از اِلمان‌های روز طراحی گوشی‌های هوشمند استفاده کند و شباهت زیادی به گوشی‌های پرچمدار داشته باشد.

مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5 شیائومی
طراحی چشم‌نواز با کیفیت ساخت بالا

ابتدا درباره بدنه و مواد ساخت این دو مدل صحبت می‌کنیم. شیائومی برای ساخت هر دو گوشی میان‌رده خود از پلاستیک استفاده کرده در حالی که فریم جلوی شیشه‌ای با روکش Gorilla Glass 5 محافظت می‌شود. این موضوع باعث شده تا X6 Pro و F5 از وزن بسیار کمی برخوردار باشند و به ترتیب با وزن‌های ۱۸۶ گرم و ۱۸۱ گرم، گوشی‌های سبک و خوش‌دستی محسوب شوند.

البته باید اشاره کنیم که X6 پرو یک نسخه با قاب پشتی چرمی نیز عرضه می‌شود که ۱۹۰ گرم وزن دارد. طول و عرض این گوشی‌ها تفاوت ناچیزی با یکدیگر دارند که به خاطر پنل ۶٫۶۷ اینچی یکسان آن‌هاست. با این حال، تفاوت فاحش در این زمینه به ضخامت آن‌ها اختصاص دارد جایی که ایکس ۶ پرو با ۸٫۳ میلی‌متر ضخامت از اف ۵ با ۷٫۹ میلی‌متر، گوشی ضخیم‌تری محسوب می‌شود.

هر دو دستگاه در نمای روبرو به یکدیگر شبیه هستند چراکه پنل‌های مسطح و تخت آن‌ها با گوشه‌های نسبتاً گرد همراه شده تا جایگیری راحت‌تری در دست داشته باشند. قاب پشتی، جایی‌ست که تفاوت ظاهری این دو مدل نمایان می‌شود. ماژول دوربین X6 پرو روی یک مستطیل برجسته و مشکی‌رنگ در بالای قاب پشتی سوار شده است.

سنسورهای دوربین در قالب چهار حلقه بزرگ در سمت چپ این برآمدگی دیده می‌شوند و برند پوکو در نقطه مقابل آن‌ها به چشم می‌خورد. این در حالی‌ست که جزیره دوربین F5 با ترکیبی از الگوی طراحی ماژول دوربین گوشی‌های اپل و سامسونگ ظاهر می‌شود. به این شکل که سنسورهای اصلی دوربین سه‌گانه F5 در قالب حلقه‌های بزرگ در سمت چپ پنل پشتی قرار دارند و فلاش LED زیر حلقه کوچک سوم قرار گرفته است.

گوشی‌های Poco X6 Pro و Poco F5 از به ترتیب از استانداردهای IP54 و IP53 بهره می‌برند و در برابر پاشش آب و گرد و غبار مقاومت دارند. گوشی ایکس ۶ پرو دارای حسگر اثر انگشت در زیر نمایشگر است. در حالی که حسگر اثر انگشت در گوشی اف ۵ با دکمه پاور در لبه کناری ادغام شده است و برخلاف رقیب خود، از جک صدای ۳٫۵ میلی‌متری بهره می‌برد.

صفحه نمایش

مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5 را با مقایسه این دو دستگاه از نظر صفحه نمایش پیش می‌بریم. همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم، شیائومی برای هر دو گوشی خود از یک پنل ۶٫۶۷ اینچی AMOLED بهره برده است. نمایشگر این گوشی‌ها به صورت مشترک از ۶۸ میلیارد رنگ، نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز، فناوری‌های HDR10+ و Dolby Vision پشتیبانی می‌کند و روشنایی ۵۰۰ نیت دارند.

صفحه نمایش گوشی Xiaomi Poco X6 Pro
روشنایی بالای نمایشگر Poco X6 Pro و عملکرد مناسب در زیر نور خورشید

این پنل‌ها در وضوح تصویر و حداکثر روشنایی با همدیگر تفاوت دارند. صفحه نمایش X6 Pro دارای وضوح ۲۷۱۲ × ۱۲۲۰ پیکسل و نمایشگر F5 دارای رزولوشن ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل است. پوکو X6 پرو با حداکثر روشنایی ۱۸۰۰ نیت گوشی بسیار روشنی‌ست و عملکرد بسیار خوبی در فضاهای باز و زیر نور خورشید دارد. در حالی که حداکثر روشنایی پوکو F5 به ۱۰۰۰ نیت می‌رسد و از رقیب خود کم می‌آورد.

تفاوت‌ها به نرخ تراکم پیکسلی نیز می‌رسد. پوکو X6 پرو دارای تراکم پیکسلی ۴۴۶ پیکسل‌درهراینچ است. در حالی که پوکو F5 تراکم پیکسلی 395 ppi دارد. نسبت صفحه نمایش به بدنه، برتری X6 پرو از نظر صفحه نمایش نسبت به F5 را تکمیل می‌کند. جایی که نمایشگر X6 پرو ۹۰٫۱ درصد از فضای جلوی آن را اشغال کرده در حالی که نسبت صفحه نمایش به بدنه اف ۵ حدود ۸۸٫۹ درصد است.

همان‌طور که مشاهده کردید، این دو گوشی با وجود استفاده از پنل‌های مشابه، تفاوت‌های عمیقی از نظر کیفیت و عملکرد صفحه نمایش دارند. به خوبی پیداست که گوشی X6 Pro با روشنایی بیشتر، وضوح بالاتر، تراکم پیکسلی بهتر و حاشیه‌های باریک، برتری محسوسی نسبت به F5 دارد. هر چند نمایشگر هر دو گوشی در این محدوده قیمتی جزو بهترین‌هاست و این به معنای عملکرد ضعیف نمایشگر F5 نیست.

مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5 از نظر سخت افزار و عملکرد

با مرور مشخصات فنی X6 Pro و F5 متوجه تفاوت سخت افزاری این دستگاه‌ها می‌شویم. با این حال، در عمل تفاوت خاصی بین این دو گوشی میان‌رده به چشم نمی‌خورد چراکه قدرت فنی تقریباً برابری را ارائه می‌دهند. ابتدا بیایید درباره تراشه این دو گوشی صحبت کنیم.

مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5 از نظر سخت افزار
عملکرد فنی هر دو گوشی تقریباً یکسان است

شیائومی برای جدیدترین گوشی میان‌رده خود، یعنی Poco X6 Pro، از تراشه Dimensity 8300 Ultra مدیاتک با فرآیند ساخت ۴ نانومتری کمک گرفته است. در حالی که Poco F5 چیپست Snapdragon 7+ Gen 2 کوالکام (۴ نانومتری) را در خود جای داده است.

تراشه هر دو گوشی از هشت هست تشکیل شده است که خوشه‌بندی متفاوتی دارند. دایمنسیتی 8300 اولترای X6 Pro متشکل از یک هسته Cortex-A715 با فرکانس ۳٫۳۵ گیگاهرتز، سه هسته Cortex-A715 با توان ۳٫۲۰ گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A510 با سرعت کلاک ۲٫۲۰ گیگاهرتز است.

در طرف مقابل، تراشه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ پوکو F5 از یک هسته Cortex-X2 (۲٫۹۱ گیگاهرتز)، سه هسته Cortex-A710 (۲٫۴۹ گیگاهرتز) و چهار هسته Cortex-A510 (۱٫۸ گیگاهرتز) تشکیل شده است. واحد پردازش گرافیک X6 Pro و F5 به ترتیب، پردازنده‌های گرافیکی Mali G615-MC6 و Adreno 725 هستند.

هر دو پردازنده عملکرد بسیار خوبی در زمینه اجرای همزمان چندبرنامه دارند. تقریباً تاخیر و کندی خاصی در هنگام کار با برنامه‌ها دیده نمی‌شود. هر دو گوشی می‌توانند بیشتر بازی‌های روز را با کیفیت و نرخ فریم بسیار خوبی اجرا کنند. با وجود آنکه تراشه میان‌رده کوالکام، بنچمارک‌های بهتری را نسبت به چیپست مدیاتک ثبت کرده است، اما در عمل تفاوت فاحشی بین این پردازنده‌ها وجود ندارد.

گوشی پوکو X6 پرو تنوع بالایی در پیکربندی‌های خود دارد. به طوری که می‌توانید یکی از سه ظرفیت ۸/۲۵۶ گیگابایت، ۱۲/۲۵۶ گیگابایت و ۱۲/۵۱۲ گیگابایت آن را انتخاب کنید. در حالی که پوکو F5 با دو ظرفیت ۸/۲۵۶ گیگابایت و ۱۲/۲۵۶ گیگابایت عرضه می‌شود. ایکس ۶ پرو از حافظه‌ی UFS 4.0 برخوردار است در حالی که اف ۵ با حافظه UFS 3.1 عرضه می‌شود.

همان‌طور که متوجه شدید، با وجود اینکه پوکو F5 با تراشه به نسبت قدرتمندتر کوالکام عرضه می‌شود، اما از نظر پیکربندی حرف زیادی در مقابل X6 Pro ندارد. شما می‌توانید پوکو X6 پرو را با ۱۲ گیگابایت حافظه رم در کنار ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی تهیه کنید و از عملکرد فنی قدرتمند آن لذت ببرید.

دوربین

در این قسمت از مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5 به قسمت جذاب دوربین رسیدیم. دوربین از جمله بخش‌هایی‌ست که شباهت این دو گوشی را نمایان می‌کند. چراکه شیائومی ایکس ۶ پرو با سنسورهای مشابهی با تفاوت‌های جزئی با اف ۵ عرضه کرده است.

عکاسی با گوشی Xiaomi Poco X6 Pro
سنسورهای مشابه در ماژول دوربین هر دو دستگاه

هر دو گوشی میان‌رده شیائومی در قاب پشتی از یک ماژول دوربین سه‌گانه بهره می‌برند. سنسور اصلی آن‌ها یک لنز عریض ۶۴ مگاپیکسلی با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) و PDAF برای فوکوس خودکار روی سوژه است. با این حال، سنسور X6 Pro با گشودگی دیافراگم f/1.7 همراه است در حالی که دوربین اصلی F5 دارای گشودگی f/1.8 است.

دوربین فوق‌عریض ۸ مگاپیکسلی با میدان دید ۲۰ درجه‌ای و دیافراگم f/2.2 در هر دو گوشی مشترک است. یک ماکروسنج ۲ مگاپیکسلی (f/2.4) نیز آرایه دوربین آن‌ها را تکمیل می‌کند. در جلو نیز شاهد سنسور ۱۶ مگاپیکسلی هستیم که دیافراگم f2.4 در ایکس ۶ پرو و f/2.5 در اف ۵ دارد.

از لحاظ فیلم‌برداری، هر دو گوشی می‌توانند ویدیوهایی با وضوح 4K ضبط کنند. البته X6 Pro علاوه بر نرخ فریم ۳۰ بر ثانیه از سرعت فریم ۲۴ نیز پشتیبانی می‌کند. دوربین جلوی هر دو مدل نیز قادر به ضبط ویدیوهایی با وضوح 1080P است.

کیفیت تصویر دوربین‌های این دو گوشی تقریباً یکسان است و تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند. عملکرد دوربین این گوشی‌ها در طول روز با توجه به برچسب قیمتی آن‌ها بسیار خوب است. دوربین فوق عریض نیز برای تصاویر دسته‌جمعی مناسب به نظر می‌رسد. با دوربین سلفی نیز می‌توانید تصاویر سلفی جذابی از خود بگیرید و تماس‌های ویدیویی با کیفیتی برقرار کنید.

نرم افزار و رابط کاربری

بررسی نرم افزاری در مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5 معنای خاصی ندارد چراکه با دو گوشی از یک سازنده طرف هستیم. بنابراین از نظر سیستم عامل و رابط کاربری مشابهی برخوردار هستند. شیائومی میان‌رده‌های خود را به جدیدترین رابط کاربری اختصاصی خود، یعنی HyperOS مجهز کرده است.

رابط کاربری گوشی پوکو اف ۵ شیائومی
هر دو گوشی به سیستم عامل اختصاصی HyperOS شیائومی مجهز هستند

پوکو X6 پرو به صورت پیش‌فرض با سیستم عامل اندروید ۱۴ عرضه می‌شود. در حالی که پوکو F5 با اندروید ۱۳ عرضه می‌شود اما بروزرسانی اندروید ۱۴ برای آن در دسترس قرار دارد. رابط کاربری HyperOS با تغییرات جزئی و متعددی نسبت به MIUI 14 همراه شده است.

نخستین تغییر به کنترل سنتر اختصاص دارد که اکنون شباهت بیشتری به گوشی‌های آیفون پیدا کرده است. اگر از کاربران قدیمی MIUI باشید خیلی زود با آیکون‌های جدید ارتباط برقرار می‌کنید. شخصی‌سازی گسترده MIUI به HyperOS نیز راه یافته و ویژگی‌های قابل شخصی‌سازی گسترده‌ای را در اختیار شما قرار می‌دهد.

مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5 از نظر باتری و سرعت شارژ

یکی از قطعات مهم گوشی‌های هوشمند، باتری و دوام آن محسوب می‌شود. شیائومی در این چندساله عملکرد بسیار خوبی در زمینه ظرفیت باتری و سرعت شارژ آن در گوشی‌های میان‌رده خود داشته است. گوشی‌های Poco X6 Pro و Poco F5 نیز همین رویه را تکرار می‌کنند و عملکرد خوبی در این زمینه دارند.

مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5 از نظر باتری و سرعت شارژ
سرعت شارژ بالای ۶۷ واتی در هر دو گوشی

هر دو گوشی به یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی از نوع لیتیوم-پلیمری مجهز شده‌اند. این باتری‌ها از فناوری شارژ سریع ۶۷ واتی بهره می‌برند که سرعت بسیار خوبی دارد. به طوری که شارژ کامل آن‌ها تقریباً حدود ۴۵ دقیقه زمان می‌برد. از نظر دوام، در صورت استفاده سبک می‌توانید بیش از یک روز از گوشی خود استفاده کنید.

همچون دیگر گوشی‌های مقرون به صرفه، X6 Pro و F5 شیائومی از شارژ بی‌سیم پشتیبانی نمی‌کنند. ظرفیت یکسان و سرعت شارژ مشابه نشان می‌دهد که این دو گوشی هوشمند از نظر باتری و سرعت شارژ تفاوت خاصی با یکدیگر ندارند و عملکرد یکسانی خواهند داشت.

شبکه، اتصالات و بلندگو

تقریباً پشتیبانی از نسل جدید شبکه‌های ارتباطی، یعنی شبکه 5G به یک امر ضروری تبدیل شده است و میان‌رده‌های شیائومی نیز از این شبکه پشتیبانی می‌کنند. هر دو گوشی از شبکه‌های ارتباطی مشابه یعنی GSM / HSPA / LTE / 5G پشتیبانی می‌کنند و تفاوت خاصی با یکدیگر ندارند.

اتصالات گوشی Xiaomi Poco F5
میان‌رده‌های شیائومی به جدیدترین فناوری‌های روز مجهز هستند

هر دو دستگاه از نظر اتصالات دارای شبکه Wi-Fi- 6 با باندهای دوگانه، NFC و مادون قرمز (پورت Infrared) بهره می‌برند. پوکو X6 پرو از بلوتوث ۵٫۴ و پوکو F5 از بلوتوث ۵٫۳ پشتیبانی می‌کند. هر دو دستگاه از پورت شارژ USB Type-C 2.0 با پشتیبانی از فناوری OTG برخوردار هستند.

از لحاظ حسگرها به جز تفاوت حسگر اثر انگشت که پیش‌تر به آن اشاره کردیم، تفاوت خاصی به چشم نمی‌خورد. چراکه این گوشی‌ها به حسگرهایی نظیر شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما و حسگر مجاورت مجهز هستند.

در حالی که پوکو X6 پرو دارای بلندگوهای دوگانه و کیفیت صدای ۲۴ بیت / ۱۸۲ کیلوهرتز Hi-Res و صدای Hi-Fi Wireless است؛ پوکو F5 از بلندگوهای استریو با کیفیت صدای مشابه بهره می‌برد. علاوه بر این‌ها، پوکو F5 برخلاف پوکو X6 پرو از جک صدای ۳٫۵ میلی‌متری نیز پشتیبانی می‌کند تا بتوانید همچنان از هدفون‌های سیمی خود استفاده کنید.

قیمت و زمان عرضه

در این قسمت از مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5 درباره تاریخ عرضه و قیمت پیکربندی‌های این دو گوشی صحبت می‌کنیم. گوشی پوکو X6 پرو در تاریخ ۲۲ دی ۱۴۰۲ (۱۲ ژانویه ۲۰۲۴ میلادی) عرضه شده و گوشی جدیدتری نسبت به پوکو F5 است که از تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ (۹ می ۲۰۲۳ میلادی) روانه بازار شده است.

در حال حاضر، گوشی Poco X6 Pro با ظرفیت ۸/۲۵۶ گیگابایت حدود ۳۳۶ دلار قیمت دارد. این در حالی‌ست که Poco F5 با ظرفیت مشابه با قیمت ۳۷۹ دلار به فروش می‌رسد. با توجه به اینکه ایکس ۶ پرو گوشی جدیدتری‌ست و مشخصاتی در حدواندازه‌های اف ۵ دارد، قیمت کمتر آن یک مزیت برای این گوشی محسوب می‌شود.

هر دو گوشی شیائومی جزو محصولات مقرون به صرفه این شرکت در بازار گوشی‌های میان‌رده محسوب می‌شوند. گوشی پوکو X6 پرو در رنگ‌های مشکی (Black)، زرد (Yellow) و خاکستری (Gray) موجود است. در حالی که می‌توانید گوشی پوکو F5 را در رنگ‌های مشکی (Black)، آبی (Blue) و سفید (White) تهیه کنید.

نتیجه نهایی مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5

شیائومی جزو بازیگران اصلی بازار گوشی‌های میان‌رده محسوب می‌شود. تنوع بالای محصولات در کنار قیمت مناسب سبب شده محصولات این شرکت جزو گوشی‌های پرفروش بازار میان‌رده‌ها باشد. سری Poco X و Poco F همواره جزو دسته‌ای هستند که کاربران میل زیادی به خرید آن‌ها دارند. چراکه این مدل‌ها بیشترین شباهت را به گوشی‌های پرچمدار دارند و با قیمت کمتر، امکاناتی در حدواندازه‌های مدل‌های پرچمدار ارائه می‌دهند.

مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5 شیائومی با یکدیگر
پوکو X6 پرو، میان‌رده قدرتمند با قیمت بسیار مناسب

اگر دنبال یک گوشی میان‌رده قدرتمند با قیمت مناسب هستید. و به صفحه نمایش فوق‌العاده روشن، ظرفیت بالای باتری و سرعت شارژ سریع، عملکرد فنی مناسب و دوربین خوب هستید؛ ما خرید پوکو X6 پرو را به شما پیشنهاد می‌کنیم چراکه دست‌کمی از پوکو F5 ندارد و همه این ویژگی‌ها را با قیمت به مراتب کمتری ارائه می‌دهد.

خرید پوکو X6 پرو شیائومی

چنانچه ظاهر و سبک‌تر بودن دستگاه برای شما مهم است و به بلندگوی استریو و پشتیبانی از جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری اهمیت می‌دهید؛ و همچنین مشکلی با هزینه بیشتر ندارید، خرید پوکو F5 را به جای پوکو X6 پرو در اولویت خود قرار دهید. این دو گوشی در بیشتر موارد به یکدیگر شبیه هستند و تنها چند تفاوت جزئی در سخت افزار داشته و از نظر طراحی و قیمت با یکدیگر تفاوت دارند.

خرید پوکو F5 شیائومی

در اینجا، مقایسه پوکو X6 پرو با پوکو F5 به پایان رسید. اکنون نوبت شماست که نظر خود درباره گوشی‌های Poco X6 Pro و Poco F5 را به ما بگویید. شما فکر می‌کنید کدام یک از این گوشی‌های میان‌رده بهتر است و ارزش خرید بیشتری دارد؟ لطفاً نظرات و تجربیات خود را از بخش نظرات همین مطلب با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

منبع : GSMArena

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر خود را برای این مطلب می نویسید: