چگونگی محافظت از صفحه نمایش گوشی موبایل
تقریبا تا پنج سال پیش، افتادن گوشی از ارتفاع و احتمال شکستن صفحه نمایش آن نگرانی بزرگی برای افراد محسوب میشد. با وجود اینکه امروزه استحکام موبایلها بیشتر شده ولی این بدان معنا نیست که در نگهداری و حمل گوشیهای خود بیاحتیاطی کنیم. اگر میخواهید نمایشگر گوشیتان در برابر خط و خش مقاوم بماند و در مجموع آسیبی به آن وارد نشود، حتما محافظت از صفحه نمایش گوشی را جدی بگیرید. میتوانید با رعایت نکات زیر به این هدف مهم دست یابید. پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.
روشهای محافظت از صفحه نمایش گوشی را مرور کنیم
قسمتهای اصلی گوشی را بپوشانید
نیازی به گفتن نیست ولی، چگونگی استفاده و حمل روزانهی گوشیها تأثیر بسزایی در کاهش یا افزایش استحکام آنها دارد. اگرچه امروزه اکثر گوشیها دارای پوشش Corning Gorilla Glass 6 هستند که باعث میشود در صورت افتادن موبایل از ارتفاع، آسیبی به نمایشگر آن وارد نگردد؛ با این حال در صورتی که بیاحتیاطی کنید، صفحه نمایش گوشی باز هم ممکن است صدمه ببیند.
یکی از دلایلی که باعث میشود نمایشگر گوشی اکثر کاربران پر از خط و خش شود این است که، گوشی خود را دقیقا در همان جیبی میگذارند که کلیدهایشان را قرار میدهند. وقتی شما در حال پیادهروی هستید، مطمئناً میان گوشی و کلیدهایتان اصطکاک و برخوردی روی خواهد داد. همین امر، سبب خشدار شدن نمایشگر میگردد مگر اینکه محافظ صفحه گوشی روی آن نصب کرده باشید.
نکتهی دیگری که باز هم اهمیت زیادی دارد ولی کمتر کسی به آن توجه میکند این است که، در صورت امکان، حتما قبل از خرید گوشی آن را در دست بگیرید و جنس بدنه و میزان لغزندگی آن را در دستانتان تست کنید. چرا که موبایلهای لغزنده و بزرگ به احتمال زیاد چندین بار از دستتان خواهند افتاد. بنابراین، به منظور جلوگیری از آسیب دیدن گوشی، حتماً پیش از خرید سعی کنید مدل مدنظر را هر جور که شده در دست بگیرید و آن را امتحان نمایید. علاوهبراین، وقتی سوار بر دوچرخه و یا موتور هستید هم مواظب باشید! چرا که در این مواقع نیز ممکن است گوشی از جیبتان بلغزد و بیرون بیفتد.
صفحه نمایش گوشی را بپوشانید
در صورتیکه اقدامات بالا را انجام دادهاید ولی هنوز خیالتان کاملا راحت نیست، از پوششهای محافظ صفحه نمایش بهره ببرید. البته انتخاب بهترین محافظ یا اصطلاحاً گلس (Glass) هم به خاطر تنوع زیادی که دارند، کار زیاد آسانی نیست. به همین دلیل پیشنهاد میکنم توضیحاتی که در ادامه آمده است را با دقت بخوانید.
محافظت از صفحه نمایش گوشی با گلس از جنس پلاستیک
ارزانترین و پرطرفدارترین گزینهای که اکثر افراد سراغش میروند، محافظهای پلاستیکی هستند. این محافظها سبک بوده و پس از نصب روی گوشی چندان مشخص نخواهند بود. از طرف دیگر، نصب آنها آسان است ولی از استحکام کمتری برخوردارند. دو نمونهای که معمولاً در بازار یافت میشود، عبارتند از: پلیاتیلن ترفتالات (Polyethylene Terephthalate) و ترموپلاستیک پلیاورتان (Thermoplastic Polyurethane) که به ترتیب با عبارات محافظ PET و TPU شناخته میشوند.
محافظهای PET استحکام زیادی دارند ولی برای گوشیهایی که دارای نمایشگر برآمده هستند چندان مناسب نیستند، هرچند نصب آنها بسیار ساده است. در سمت دیگر، محافظهای TPU انعطاف زیادی دارند اما نصبشان کار سختی است. همچنین امکان دارد هالهای از رنگ زرد روی صفحه نمایش ظاهر گردد. ضمن اینکه نمایان شدن حبابهای ریز هم بسیار محتمل خواهد بود.
محافظت از صفحه نمایش گوشی با گلس از جنس شیشه
پوششهای شیشهای یک درجه از پوششهای پلاستیکی بهتر هستند. آنها استحکام بیشتری دارند و برای محافظت از صفحه نمایش گوشی موبایل مناسبتر هستند. علاوه بر این، ضمن اینکه مانع افتادن خط و خش روی صفحه نمایش میشود، در صورت افتادن موبایل از ارتفاع نیز از آن محافظت میکنند. مشکلی که وجود دارد این است که برای برخی مدلهای خاص اندازه دقیق تولید نشده است. بنابراین در چنین مواقعی، شما باید دقت کنید که دقیقا مدلی که برای گوشیتان ساخته شده است را خریداری کنید.
قیمت این محافظها در سالیان اخیر به شدت کاهش پیدا کرده است. البته بعضی از نمونهها وجود دارند که ظاهرشان مات بوده و به لایههای ضد اشعه ماوراء بنفش و سایر امکانات هم تجهیز شدهاند. شاید بتوانیم بگوییم که اینها، بهترین پوششهایی هستند که شما میتوانید برای گوشی خود بخرید.
نظر شما چیست؟ آیا محافظهای صفحه نمایش امروزه برای گوشیها ضروری هستند؟ شما از کدام نوع آنها استفاده میکنید؟ نطرات و تجربیات خود را درباره استفاده و خرید محافظ صفحه نمایش گوشی خود با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: androidpit.com