بررسی Xiaomi 13T؛ انتخابی مقرون بهصرفه
شیائومی همواره در طول یک سال مدلهای مختلفی از گوشیهای هوشمند خود عرضه میکند. از این رو نامگذاری محصولات آن ممکن است گیجکننده باشد. به همین جهت این سوال پیش میآید که Xiaomi 13T چه تفاوتهایی با شیائومی ۱۳ و حتی شیائومی 12T دارد. این سوالیست که قصد داریم در بررسی شیائومی 13T به آن پاسخ دهیم.
سری Xiaomi 13T را میتوان جایگزین مقرون بهصرفه برای شیائومی ۱۳ و ۱۳ پرو دانست. شیائومی با این سری، مشخصاتی ردهبالا را با قیمت کمتری از سری اصلی خود ارائه میدهد. همین موضوع نیز به محبوبیت سری T کمک کرده است که منجر به استقبال کاربران از آن میشود.
در ادامه به بررسی Xiaomi 13T میپردازیم تا ببینیم آیا نسخه استاندارد شیائومی 13T ارزش خرید دارد یا خیر؟ پس تا انتها با برتر دیجیتال همراه باشید.
بررسی شیائومی 13T از نظر مشخصات فنی

شیائومی ۱۳ تی گوشی میانرده جدید غول فناوری چینی است که همراه با شیائومی 13T پرو عرضه شد. نسخه ۱۳ تی پرو را میتوان پرچمدار مقرون بهصرفه شیائومی دانست که پیشنهاد میکنیم بررسی شیائومی 13T پرو را مطالعه کنید تا بیشتر با آن آشنا شوید. نسخه استاندارد این سری به اندازه ۱۳ تی پرو قدرتمند نیست اما به طور قابلتوجهی مقرون بهصرفهتر از آن است.
گوشی Xiaomi 13T بیشتر به سمت میانردهها متمایل است اما همچنان از ویژگیهای جذابی برخوردار است که میتواند گزینه مناسبی برای خرید گوشی جدید باشد. شیائومی برای این گوشی از پنل AMOLED استفاده کرده است تا صفحه نمایش بسیار خوبی را در اختیار داشته باشید. برخلاف نسخه پرو، قدرت ۱۳ تی را تراشه Dimensity 8200 Ultra تامین میکند.
شیائومی برای نخستین بار از سنسورهای لایکا برای ماژول دوربین گوشیهای مقرون بهصرفه خود استفاده کرده است. همین موضوع باعث شده تا ۱۳ تی عملکرد بسیار خوبی در زمینه دوربین داشته باشد. باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ واتی و بلندگوهای استریو در کنار پشتیبانی از شبکه 5G از جمله سایر مشخصات این گوشی هوشمند هستند.
پیش از بررسی شیائومی 13T به صورت تخصصی، ابتدا جدول مشخصات فنی این دستگاه را از زیر مطالعه کنید تا از جزئیات سخت افزاری این گوشی هوشمند بیشتر بدانید.
جدول مشخصات فنی Xiaomi 13T
نام محصول | Xiaomi 13T |
تاریخ عرضه | سهشنبه ۴ مهر ۱۴۰۲ (۲۶ سپتامبر ۲۰۲۳ میلادی) |
ابعاد / وزن | ۸.۵ × ۷۵.۷ × ۱۶۲.۲ میلیمتر / ۱۹۳ گرم یا ۱۹۷ گرم |
نمایشگر اصلی | ۶.۶۷ اینچ از نوع AMOLED / نرخ تازهسازی ۱۴۴ هرتز / ۶۸ میلیارد رنگ / رزولوشن ۲۷۱۲ × ۱۲۲۰ / نسبت صفحه به بدنه ۸۷.۵ درصد / تراکم پیکسلی ۴۴۶ پیکسل در هر اینچ / پشتیبانی از HDR10+ و Dolby Vision / روشنایی ۱۲۰۰ نیت (HBM) و حداکثر روشنایی ۲۶۰۰ نیت / محافظ صفحه Corning Gorilla Glass 5 |
حافظه رم و فضای ذخیرهسازی | ۲۵۶/۸ گیگابایت – ۲۵۶/۱۲ گیگابایت حافظه داخلی از نوع UFS 3.1 |
تراشه و واحد پردازش گرافیک | Mediatek Dimensity 8200 Ultra / Mali-G610 MC6 |
سیستم عامل و رابط کاربری | اندروید ۱۳ / MIUI 14 |
ماژولهای دوربین اصلی و جلو |
|
صدا | بلندگوهای استریو ۲۴ بیت / ۱۹۲ کیلوهرتز |
باتری و سرعت شارژ | لیتیوم پلیمری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی – غیر قابل تعویض / شارژ سریع ۶۷ وات (سیمی) / فناوریهای PD3.0 و QC4 / ۱۰۰ درصد در مدت ۴۲ دقیقه (تبلیغاتی) |
رنگها | آبی آلپاین (Alpine Blue) سبز (Meadow Green) مشکی (Black) |
حسگرها | اثر انگشت (زیر نمایشگر، نوری)، شتابسنج، ژیروسکوپ، قطبنما، مجاورت، طیف رنگی |
شبکه | GSM / HSPA / LTE / 5G |
ارتباطات و اتصالات | شبکه Wi-Fi 6– بلوتوث ۵.۴ GPS (L1+L5)، GLONASS (G1)، GALILEO (E1+E5a)، QZSS (L1+L5)، NavIC (L5) و BDS NFC و پورت Infrared پورت شارژ USB Type-C 2.0 و OTG |
حدود قیمت | تقریباً ۴۸۰ دلار |
قیمت و زمان عرضه شیائومی 13T
شیائومی در تاریخ سه شنبه ۴ مهر ۱۴۰۲ (۲۶ سپتامبر ۲۰۲۳) از سری 13T خود در قالب سه نسخه استاندارد، پرو و پرو پلاس رونمایی کرد. قیمت شیائومی ۱۳ تی با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیرهسازی از ۵۴۹ پوند شروع میشود. مدل ۱۲ گیگابایتی آن با همین میزان ظرفیت حافظه داخلی نیز حدود ۴۸۰ دلار قیمت دارد.
با توجه به برچسب قیمتی ۱۳ تی، گوشیهای گلکسی A54 سامسونگ و پیکسل 7a گوگل به عنوان نزدیکترین رقبای آن در بازار ظاهر میشوند. در عین حال میتوان گوشی وان پلاس ۱۱ را در همین رده در نظر گرفت. برای اینکه با بهترین گوشیهای هوشمند در این بازه قیمتی آشنا شوید، پیشنهاد میکنیم مقاله «بهترین گوشی های میان رده ۲۰۲۳» را بررسی کنید.
طراحی و کیفیت ساخت

شیائومی ۱۳ تی و ۱۳ تی پرو طراحی یکسانی دارند و از آنجایی که از نظر سخت افزاری تقریباً شبیه هستند، ابعاد آنها نیز یکسان است. ما این دو دستگاه را با دو رنگ متفاوت آبی (Alpine Blue) و مشکی (Black) دریافت کردیم. بررسی شیائومی 13T با نسخه مشکی ساده آن انجام شده است.
در حالی که ۱۳ تی با قاب پشتی پلاستیکی با تقلید از پنلهای شیشهای براق به نظر میرسد، اما شیائومی سری ۱۳ تی را با پوشش چرم گیاهی نیز عرضه میکند. درست مانند Alpine Blue مدل ۱۳ تی پرو. فریم دستگاه در هر دو مدل پلاستیکی است، در حالی که یک ورق Gorilla Glass 5 از قسمت جلو محافظت میکند.
حاشیههای پنل جلو از جمله قسمت پایین آن، نسبتاً نازک هستند. در حالی که بریدگی دوربین سلفی همان چیزیست که انتظار دارید و جای بحث ندارد.
علاوه بر جلو، فریم کناری نیز طراحی صاف با لبههای بیضیشکل دارد. امتداد پنل پشتی و فریم کناری، یکدست و یکنواخت نیست و به نوعی، انحنای نسبتاً خوب پنل پشتی را از بین میبرد. با این حال، در دست گرفتن دستگاه نسبتاً سفت و امن به نظر میرسد.
درباره قاب کناری، سمت راست دکمه پاور و کلیدهای تنظیم صدا را در خود جای میدهد که هر دو به راحتی با انگشت شست کنترل میشوند. قسمت پایین پورت USB-C و مشبک بلندگو را میزبانی میکند. در حالی که لبه بالا محل قرارگیری مادون قرمز یا IR Blaster و دهانه دیگری برای بلندگوی ثانویه است.
برخلاف پنل پشتی، ماژول دوربین از شیشه ساخته شده است و شکل مربع و فریم شیبدار به سمت کنارههای دستگاه دارد. هر کدام از حلقههای سنسور دوربینها کمی برجسته هستند اما کل جزیره دوربین آنقدر بیرونزده است که گوشی را روی سطوح صاف، ناپایدار میکند. برعکس، دوربین فوقعریض حلقهای ندارد و درست زیر فلاش LED قرار میگیرد و به سختی متوجه آن میشوید.
گوشیهای 13T و 13T Pro امسال گواهیهای IP68 و مقاومت در برابر آب و گرد و غبار را دریافت کردهاند. بنابراین خیالتان از بابت استفاده از ۱۳ تی در استخر و روزهای بارانی راحت باشد.
به طور کلی، بررسی شیائومی 13T نشان میدهد این دستگاه کیفیت ساخت خوبی دارد. اگرچه بدنه دستگاه از پلاستیک ساخته شده است اما اصلاً حس یک گوشی ارزانقیمت را به شما القا نمیکند. از نظر طراحی نیز باید گفت این موضوع به سلیقه شما بستگی دارد. چراکه ۱۳ تی کاملاً با استانداردهای روز طراحی گوشیهای هوشمند میانرده مطابقت دارد.
نمایشگر

شیائومی دوباره از همان صفحه نمایش موجود روی سری عددی T استفاده کرده که خبر بسیار خوبی است. چراکه ۱۳ تی استاندارد از یک صفحه نمایش سطحبالا با قیمت پایینتر بهره میبرد. نمایشگر AMOLED یا همان چیزی که شیائومی آن را مینامد، CrystalRes AMOLED، در قامت یک پرچمدار ظاهر میشود.
قطر آن ۶.۶۷ اینچ است و رزولوشن ۲۷۱۲ × ۱۲۲۰ پیکسل دارد. از عمق رنگی ۱۲ بیتی تا نرخ تازهسازی ۱۴۴ هرتز و آخرین استانداردهای موجود HDR، از جمله HDR10+ و Dolby Atmos پشتیبانی میکند. این موارد به خوبی روی برنامههای استریم ویدیو نظیر نتفلیکس، آمازون پرایم و یوتیوب کار میکنند.
نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتزی یک پیشرفت نسبت به نسخه قبلی و همچنین یک قدم فراتر از رقباست که معمولاً از پنلهای ۱۲۰ هرتزی استفاده میکنند. همچنین این صفحه نمایش از فرکانس ۲۸۸۰ هرتز برای جلوگیری از خستگی چشم و نرخ نمونهبرداری لمسی ۴۸۰ هرتز برای واکنش سریع هنگام اجرای بازیهای موبایل بهره میبرد.
وقتی از روشنایی صفحه صحبت میشود، عملکرد نمایشگر ۱۳ تی کاملاً با وعدههای تبلیغاتی شیائومی همخوانی دارد. در حالت دستی، روشنایی صفحه به ۵۰۰ نیت میرسد، در حالی که در حالت خودکار به حداکثر ۱۲۶۴ نیت رسید.
شیائومی از حداکثر روشنایی ۲۶۰۰ نیت میگوید که در هنگام پخش محتوای HDR به چشم میآید. در تست APL به نرخ ۱۲۰۰ نیت دست یافتیم که پتانسیل رسیدن به ۲۶۰۰ نیت را نشان میدهد.
دقت رنگ در حالت رنگ پیشفرض شگفتانگیز نیست. زیرا رنگهای سفید و خاکستری بیشتر به رنگ آبی تمایل دارند. هرچند انتخاب پیشتنظیمهای رنگی پیشرفته (منظور ما دقیقاً Srgb است) میتواند میانگین dE2000 را به ۱.۵ کاهش دهد که واقعاً عالی است.
بررسی شیائومی 13T از نظر نرخ تازهسازی صفحه نمایش
این گوشی فقط دو حالت نرخ تازهسازی ارائه میدهد: پیشفرض (Default) و سفارشی (Custom). حالت پیشفرض به سیستم اجازه میدهد تا مناسبترین نرخ نوسازی را بسته به سناریوهای مختلف تا سقف ۱۴۴ هرتز انتخاب کند. در حالی که حالت سفارشی به شما اجازه میدهد تا از بین ۶۰ هرتز و ۱۴۴ هرتز یکی را انتخاب کنید.
انتخاب حالت پیشفرض مطلوبتر است چراکه سیستم بین ۳۰، ۶۰، ۹۰، ۱۲۰ و ۱۴۴ هرتز سوییچ میکند. با این حال، ما نرخ نوسازی ۳۰ هرتز را تنها روی صفحه نمایش همیشه روشن یا Always-on display دیدیم. در حالی که در هیچ یک از آزمایشهایمان به جز چند بنچمارک و بازیهای سازگار با HRR به نرخ ۱۴۴ هرتز دست نیافتیم.
بنابراین میتوان گفت که سیستم در بیشتر موارد از جمله بیشتر بازیها و منوها با فرکانس ۱۲۰ هرتز اجرا میشود. پخشکنندههای ویدیو، اپلیکیشنهای استریم، Google Maps و برنامه دوربین نیز روی ۶۰ هرتز قفل بودند. دلیل این موضوع، حفظ مصرف انرژی و کاهش تخلیه باتری است.
عملکرد فنی و سخت افزار

بسیاری بر این عقیده هستند که یک گوشی پرچمدار شایسته یک تراشه پرچمدار است. بنابراین استفاده شیائومی ۱۳ تی از Dimensity 8200 Ultra میتواند باعث تعجب شما باشد. در حالی که شیائومی ۱۳ از تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ قدرت میگیرد، شیائومی در ۱۳ تی از تراشه ۴ نانومتری Dimensity 8200 Ultra با ترکیب هسته ۴+۳+۱ استفاده کرده است.
اگر بخواهیم صادق باشیم، فکر نمیکنیم مشکلی وجود داشته باشد. پردازنده ساخت مدیاتک با رم ۸ یا ۱۲ گیگابایتی جفت میشود و عملکرد روزانه آن فوقالعاده به نظر میرسد. برقراری تماس و ارسال پیام، مرور شبکههای اجتماعی و تجربه بازی League of Legends: Wild Rift هیچ تاخیر یا کندی در عملکرد خود نشان ندادند.
مسلماً گیمینگ هدف اصلی گوشی ۱۳ تی نیست اما این میانرده به خوبی از عهده اجرای بازیهای موبایل محبوب و پرطرفدار بر میآید.
شیائومی 13T در تست Geekbench 6 موفق شد امتیاز ۳۷۹۴ برای عملکرد چندهسته و ۱۱۱۹ برای تکهسته را بدست آورد. جای تعجب نیست که این امتیاز فاصله زیادی با شیائومی ۱۳ دارد چه برسد به ۱۳ پرو، اما خیلی نزدیک به شیائومی ۱۲ تی است که امتیاز ۳۷۴۰ را کسب کرده است.
از نظر حافظه داخلی، شیائومی ۱۳ تی تنها با ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیرهسازی عرضه میشود و فاقد درگاه کارت حافظه microSD است. با این حال، با در نظر گرفتن فضای ابری، بعید میدانیم بیشتر کاربران با مشکل کمبود حافظه مواجه شوند. وقتی صحبت از اتصالات به میان میآید؛ ۱۳ تی علاوهبر پشتیبانی از 5G و NFC، جدیدترین استانداردهای Wi-Fi 6 و بلوتوث ۵.۴ را نیز ارائه میدهد.
بررسی شیائومی 13T از نظر دوربین

تنظیمات دوربین در 13T کاملاً چشمگیر است و طیف وسیعی از گزینهها را برای عکاسی و فیلمبرداری با کیفیت بالا ارائه میدهد.
دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی اجازه میدهد تا مقدار قابلتوجهی از نور جذب و ثبت شود. این مورد باعث میشود حتی در شرایط نور کم نیز تصاویر واضح و دقیقی داشته باشید. در نتیجه سنسور اصلی برای ثبت جزئیات پیچیده ایدهآل میشود.
حسگر تلهفوتو نیز با سنسور ۵۰ مگاپیکسلی، در بزرگنمایی سوژههای دور به خوبی عمل میکند. این مورد به شما کمک میکند تا بدون افت کیفیت تصویر به سوژههای خود نزدیکتر شوید و به وضوح هرچه بیشتر تصویر کمک میکند.
دوربین فوقعریض ۱۲ مگاپیکسلی میدان دید وسیعتری را فراهم میکند. در نتیجه شما میتوانید مناظر وسیع، عکسهای گروهی با عکسهای خلاقانه با زاویه دید عریض بگیرید. با اینکه روی کاغذ همهچیز عالی به نظر میرسد اما در واقعیت شرایط کمی فرق دارد. خصوصاً هنگام انتقال از دوربین اصلی به سنسور فوقعریض شاهد کاهش قابلتوجه وضوح و جزئیات خواهید بود.
حسگر ۲۰ مگاپیکسلی دوربین جلو برای سلفی گرفتن و تماسهای ویدیویی مناسب به نظر میرسد اما شیائومی میتوانست از سنسور جدیدترین استفاده کند. جزئیات زیادی را در اختیار شما قرار میدهد و حالت پرتره با سطح رضایتبخشی از تاری پسزمینه همراه است.
از نقطهنظر فیلمبرداری نیز باید گفت که ۱۳ تی میتواند ویدیوهایی با رزولوشن 4K و نرخ فریم ۳۰ بر ثانیه ضبط کند. اگرچه حالت پیشفرض 1080P با 30FPS برای بیشتر کاربران کافی و مناسب خواهد بود.
نرم افزار و رابط کاربری

همه مدلهای سری Xiaomi 13T روی رابط کاربری MIUI 14 مبتنی بر اندروید ۱۳ اجرا میشوند. کاربرانی که از گوشیهای آیفون استفاده کردهاند خیلی سریع با رابط کاربری اختصاصی شیائومی خو میگیرند. چراکه منوی تنظیمات سریع و پنل اعلانیهها از هم جدا شدهاند. به ترتیب برای دسترسی به آنها باید انگشت خود را از سمت راست یا چپ به پایین بکشید. کاربران قدیمی اندروید اما کمی زمان میبرد تا به آن عادت کنند.
یکی از ویژگیهای منفی بحث نرم افزاری ۱۳ تی، برنامههای اجتماعی و VOD از پیشنصبشده متعدد است. خوشبختانه میتوانید این برنامهها را حذف کنید. با این حال، اگر بخواهید از شر برنامههای اختصاصی شیائومی خلاص شوید کار سختی خواهید داشت. چراکه شما نمیتوانید برنامههایی نظیر Themes را حذف کنید و باید آنها را نادیده بگیرید.
با این وجود، یکی از ویژگیهای تحسینبرانگیز ۱۳ تی این است چهار سال بروزرسانی سیستم عاملی و پنج سال بروزرسانی امنیتی دریافت میکند.
کیفیت صدا و بلندگوها

شیائومی 13T دارای تنظیمات استاندارد بلندگوی استریو هیبریدی است . یکی از بلندگوها به عنوان Earpiece عمل میکند. در نتیجه همانطور که از این تنظیمات صدا انتظار میرود، صدای دومی به طور قابلتوجهی بلندتر است. بلندگوی بالایی نیز دارای دو دهانه است – یکی در جلو و دیگری بالای فریم دستگاه.
بلندی صدا بسیار خوب است و امتیاز ۲۵.۵- تست LUFS را بدست آورده است. امتیاز آن کمی بالاتر از 13T Pro است و این برای ما عجیب بود چراکه انتظار نتایج یکسانی را داشتیم.
از نظر کیفیت صدا، ۱۳ تی کاملاً خوب است. هنگام تماسهای صوتی به خوبی صدای طرف مقابل را میشنوید و شفافیت صدای خوبی دارد. تنظیمات دالبی اتموس (Dolby Atmos) نیز باعث میشود کیفیت صدا بهبود یابد اما نباید انتظار زیادی از آن داشت.
بررسی شیائومی 13T از نظر باتری و سرعت شارژ

شیائومی ۱۳ تی با باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی عرضه میشود که مشابه همان چیزیست که در ۱۳ تی پرو دریافت میکنید.
هرچند ظرفیت باتری در مقایسه با شیائومی 12T و 12T Pro دستنخورده باقی مانده اما استقامت آن کمی کاهش یافته است. ۱۳ تی با تنظیم روشنایی استاندارد ۲۰۰ نیت در تست باتری PCMark به استقامت ۸ ساعت و ۷ دقیقه دست یافت.
در نهایت، شیائومی ۱۳ تی میتواند یک روز کامل دوام بیاورد اما همیشه باید عصر روز بعد آن را به شارژ بزنید. با شارژر ۶۷ واتی (۱۳ تی پرو از شارژ سریع ۱۲۰ وات بهره میبرد) میتوانید انتظار شارژ کامل دستگاه در حدود ۵۰ دقیقه را داشته باشید.
گوشیهای جایگزین Xiaomi 13T

یکی از نخستین جایگزینهای ارزشمندی که به ذهن میرسد، گلکسی S23 سامسونگ است. هرچند این دستگاه کمی گرانتر از ۱۳ تی است اما در مجموع، تجربه بهتری با دوربین بهتر، بزرگنمایی ۳ برابری و اسنپدراگون ۸ نسل ۲ قویتر ارائه میدهد.
یکی دیگر از رقبای این گوشی هوشمند، گلکسی S23 FE سامسونگ با قیمتی نزدیک به ۷۰۰ یورو است که به تازگی روانه بازار شده است. هرچند S23 FE قیمت بالاتری دارد اما گوشی جمعوجورتری است و با SoC قدرتمندتر و زوم ۳ برابری، گوشی ارزشمندی محسوب میشود. با این حال، از نظر دوربین و سرعت شارژ یک قدم عقبتر از Xiaomi 13T است.
گوشی ناتینگ فون (۲) نیز میتواند مناسبترین گزینه برای جایگزینی ۱۳ تی با حدود قیمت ۶۵۰ یورو باشد. این دستگاه دارای اندازه صفحه نمایش مشابه، طراحی فانتزی، عمر باتری بیشتر و تراشه قدرتمندتر اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ است. البته از لحاظ کیفیت دوربین و سرعت شارژ جلوی 13T کم میآورد.
پوکو F5 پرو همان تجربه کلی و سخت افزار مشابه با ۱۳ تی را با قیمت به مراتب کمتری ارائه میدهد. اختلاف قیمت Poco F5 Pro با Xiaomi 13T در حدی هست که بتوانید به خرید آن فکر کنید. گوشی پوکو صفحه نمایشی مشابه، عمر باتری و سرعت شارژ (با پشتیبانی از شارژ بیسیم) و چیپست قدرتمندتر SD8+ Gen 1 را در اختیار شما قرار میدهد. هرچند برنامه بروزرسانی طولانیمدت و سیستم دوربین لایکا به ۱۳ تی برتری میبخشد.
نتیجه نهایی بررسی شیائومی 13T

۱۳تی یک گوشی میانرده فوقالعاده عالی است و تنها چیزی که آن را از لقب «پرچمدار مقرون بهصرفه» باز میدارد، تراشه سیستم-روی-چیپ آن است. ما از نسخه جدید تراشه Dimensity 8200 Ultra انتظار بیشتری داشتیم. هرچند این تراشه قدرت کافی در زمینه کارهای روزمره و اجرای بیشتر بازیهای موبایل دارد اما رقبای آن از قدرت فنی بیشتری برخوردار هستند.
با این حال، به طور کلی نادیده گرفتن پکیج کلی ۱۳تی کار دشواری است. 13T نخستین گوشی میانردهای است که از سنسورهای لایکا بهره میبرد در نتیجه ماژول دوربین مناسبی دارد. این دستگاه دارای صفحه نمایش درجهیک در حد پرچمدار، شارژ سریع مناسب، ۴ سال بروزرسانی نرم افزاری و استاندارد مقاومت IP68 است.
عمر باتری مناسبی دارد و اگرچه چشمگیر نیست اما شما را از شارژهای مجدد بینیاز میسازد. قیمت مقرون بهصرفه و ارائه برخی ویژگیها همتراز با گوشیهای پرچمدار، ارزش خرید شیائومی 13T را بالا میبرد. در نتیجه اگر به دنبال گوشی جدیدی با صفحه نمایش عالی، قدرت فنی کافی، سرعت شارژ بالا و دوربین باکیفیت هستید، خرید ۱۳تی را مدنظر قرار دهید.
نکات مثبت
- کیفیت ساخت مناسب با پشتیبانی از استاندارد IP68 و نسخه چرم گیاهی
- صفحه نمایش AMOLED عالی، عمق رنگ ۱۲ بیتی، دقت رنگ بالا، نرخ تازهسازی ۱۴۴ هرتز و دالبی ویژن
- میانگین عمر باتری مناسب با شارژ سریع ۶۷ واتی
- بلندگوهای خوب با برخورداری از Dolby Atmos
- عملکرد عالی دوربین خصوصاً هنگام بزرگنمایی
- فناوری IR Blaster و ۴ سال بروزرسانی نرم افزاری و برنامه ۵ ساله وصلههای امنیتی
نکات منفی
- دوربین سلفی میتوانست بهتر باشد
- جایگزینهای قدرتمند در این بازه قیمتی
- کاهش سرعت شارژ نسبت به 12T
نظر شما درباره گوشی Xiaomi 13T چیست؟ پس از مطالعه بررسی شیائومی 13T آیا به خرید این گوشی ترغیب شدید؟ ۱۳ تی را گزینه بهتری میدانید یا رقبای آن را؟ لطفاً نظرات خود را از پایین همین مطلب با ما و سایر کاربران برتر دیجیتال به اشتراک بگذارید.
منبع : GSMArena