بررسی پوکو X5 پرو شیائومی؛ یک میان‌رده جاه‌طلب

نقد و بررسی تخصصی گوشی شیائومی پوکو X5 پرو

نقد و بررسی تخصصی گوشی شیائومی پوکو X5 پرو

آیا یک گوشی هوشمند میان‌رده که روی گیمینگ تمرکز دارد، می‌تواند چیزهای دیگری همچون دوربین را فدای عملکرد فنی بهتر نکند؟ شیائومی می‌گوید گوشی Poco X5 Pro به عنوان یک گوشی میان‌رده از هر نظر یک محصول باکیفیت است. با ما همراه باشید تا با بررسی پوکو X5 پرو متوجه شویم آیا این ادعای شیائومی درست است یا خیر.

پوکو به عنوان زیرمجموعه شیائومی از مطرح کردن ادعاهای بزرگ درباره محصولات خود هیچ ابایی ندارد. این شرکت برای جدیدترین مدل از سری محبوب Poco X بیش از هر چیزی روی «عملکرد عالی در زمینه گیمینگ» و «سیستم دوربین پرچمدار» با «کیفیت تصویر برتر» مانور می‌دهد. اساس این ادعا به اعداد مربوط می‌شود؛ یعنی سنسور اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی که پوکو می‌گوید نسبت به نسل قبل، ارتقا قابل توجهی داشته است.

گوشی Poco X4 Pro 5G یکی از محصولات خوب سال پیش محسوب می‌شود. میان‌رده قدرتمند شیائومی هنوز هم صفحه نمایش مجللی نسبت به قیمت خود دارد و دوربین اصلی مناسب، شارژ سریع و عمر باتری بالا را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

تقریباً همه ویژگی‌های خوب پوکو X4 پرو را در جانشین آن نیز شاهدیم. چند بهبود جزئی نیز دیده می‌شود که در بررسی پوکو X5 پرو در زیر با آن‌ها آشنا خواهید شد. بنابراین بدون هیچ بحث دیگری، بیایید شروع کنیم.

بررسی پوکو X5 پرو از نظر مشخصات فنی

بررسی پوکو X5 پرو از نظر مشخصات فنی
پوکو X5 پرو یکی از میان‌رده‌های قدرتمند در بازار محسوب می‌شود.

پوکو X5 دنباله‌روی گوشی Poco X4 Pro است و پوکو همان رویکرد سال گذشته خود را پیش گرفته است. به این معنی که شما در اصل با نسخه‌ای از گوشی Redmi Note 12 Pro Speed Edition طرف هستید که فقط در بازار چین در دسترس قرار دارد. همانطور که X4 Pro یک Redmi Note 11 Pro 5G ری‌برند شده با پوششی تازه بود.

در نگاه نخست، تغییرات زیادی نسبت به پوکو X4 پرو به چشم نمی‌خورد اما بدون شک، بزرگ‌ترین تغییر، استفاده از تراشه Snapdragon 778G به جای پردازنده Snapdragon 695 است. بنابراین، گیمرهایی که بودجه محدودی دارند باید از این تغییر – حداقل روی کاغذ – خوشحال باشند. پوکو ایکس ۵ پرو همچنین به برخی ویژگی‌های کمیاب نظیر حسگر اثر انگشت سریع و دقیق در لبه کناری، جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون و IR Blaster (برای کنترل لوازم قدیمی) پایبند است. با این حال، ویژگی حافظه قابل ارتقا را از دست می‌دهد؛ چراکه Poco X5 Pro برخلاف مدل قبلی خود دارای اسلات کارت حافظه میکرو SD نیست.

در جدول زیر می‌توانید نگاه دقیق‌تری به مشخصات فنی Poco X5 Pro داشته باشید و با ویژگی‌ها و امکانات آن آشنا شوید.

جدول مشخصات فنی شیائومی پوکو X5 پرو

نام محصولXiaomi Poco X5 Pro
تاریخ عرضهسه شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ (۷ فوریه ۲۰۲۳ میلادی)
ابعاد / وزن۷.۹ × ۷۶ × ۱۶۲.۹ میلی‌متر / ۱۸۱ گرم
نمایشگر۶.۶۷ اینچ از نوع AMOLED / نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز / رزولوشن ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ / نسبت تصویر ۲۰:۹ / نسبت صفحه به بدنه ۸۶.۸ درصد / تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ / پشتیبانی از Dolby Vision و HDR10+/ روشنایی ۵۰۰ نیت و حداکثر روشنایی ۹۰۰ نیت
حافظه رم و فضای ذخیره‌سازی۱۲۸/۶ گیگابایت – ۲۵۶/۸ گیگابایت
تراشه و واحد پردازش گرافیکQualcomm SM7325 Snapdragon 778G 5G / Adreno 642L
سیستم عامل و رابط کاربریاندروید ۱۲ / MIUI 14
ماژول‌های دوربین اصلی و جلو
  • دوربین اصلی (عریض): ۱۰۸ مگاپیکسل / گشودگی دیافراگم f/1.9 / اندازه ۱.۵۲/۱ اینچ / ۰.۷ میکرومتر / پشتیبانی از قابلیت PDAF
  • سنسور فوق‌عریض: ۸ مگاپیکسل / دیافراگم f/2.2 / زاویه دید ۱۲۰ درجه و اندازه ۴/۱ اینچ
  • ماکرو: ۲ مگاپیکسل با دیافراگم f/2.4
  • دوربین سلفی (عریض): ۱۶ مگاپیکسل / گشودگی دیافراگم f/2.4 و پشتیبانی از HDR و پانوراما
صدابلندگوهای استریو
پشتیبانی از جک صدای ۳.۵ میلی‌متری
۲۴ بیت / ۱۹۲ کیلوهرتز
باتری و سرعت شارژلیتیوم پلیمری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی – غیر قابل تعویض / شارژ سریع ۶۷ وات (سیمی) / پشتیبانی از فناوری‌های PD3.0 و QC4 / شارژ معکوس ۲ وات
رنگ‌ها
  • مشکی (Astral Black)
  • آبی (Horizon Blue)
  • زرد (Poco Yellow)
حسگرهااثر انگشت (لبه کناری)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، قطب‌نما، حسگر مجاورت مجازی
شبکهGSM / HSPA / LTE / 5G
ارتباطات و اتصالاتشبکه Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6 با باندهای دوگانه – بلوتوث ۵.۲ – GPS، GOLNASS، BDS – NFC (متناسب با بازار عرضه شده) – پورت Infrared – پورت شارژ USB Type-C 2.0 و OTG
حدود قیمتتقریباً ۲۸۴ دلار / ۲۹۴.۹۵ یورو / ۳۶۹ پوند

قیمت و زمان عرضه گوشی Xiaomi Poco X5 Pro

گوشی Poco X4 Pro با قیمت ۲۵۹ پوند / ۲۹۹ یورو برای مدل ۱۲8/۶ گیگابایتی خود، یکی از گوشی‌های میان‌رده با قیمت بسیار رقابتیِ بازار شناخته می‌شد. ارزان‌تر از محصولات شرکت‌هایی نظیر گوگل و وان پلاس. راهی مطمئن برای متمایز شدن و وسوسه کردن خریدارانی است که خود را به یک برند متعهد نمی‌دانند.

پوکو ایکس ۵ پرو فقط ۲۹۹ دلار / ۲۹۹ یورو قیمت دارد و دوباره ۶ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی ارائه می‌دهد. در صورتی که بخواهید می‌توانید با چیزی حدود ۳۴۹ دلار / ۳۶۹ پوند / ۳۴۹ یورو نسخه ۲۵۶/۸ گیگابایتی آن را تهیه کنید.

اگر برای خرید گوشی دنبال گزینه ارزان‌تری هستید، پوکو X5 با قیمت ۲۴۹ دلار / ۲۷۹ پوند ارزش توجه دارد. فقط باید در نظر داشته باشید که این مدل نسبت به X5 پرو آهسته‌تر شارژ می‌شود و دوربین اصلی پایین‌تری به همراه برخی تغییرات جزئی دیگر دارد.

شیائومی گوشی Poco X5 Pro را در تاریخ سه شنبه ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۱ (۷ فوریه ۲۰۲۳ میلادی)، یک روز بعد از معرفی آن، روانه بازار کرد. این گوشی هوشمند را می‌توان گوشی پرچمدار پوکو در بازار دانست که ویژگی‌ها و امکانات بسیار مناسبی ارائه می‌دهد.

خرید پوکو X5 پرو 5G شیائومی

بررسی پوکو X5 پرو از نظر کیفیت و طراحی ساخت

بررسی پوکو X5 پرو از نظر کیفیت و طراحی ساخت
گوشی Poco X5 Pro با قاب پشتی پلاستیکی عرضه می‌شود و آرایه دوربین شبیه به گوشی‌های آیفون دارد.

پس از بازنگری در طراحی Poco X3 Pro، امسال همه‌چیز بیشتر مانند قبل است، اگرچه تغییرات ظریفی نسبت به X4 پرو وجود دارد. اصلی‌ترین تغییر را می‌توان محیط اطراف دوربین دانست که همچنان بخش بزرگی از قاب پشتی را اشغال می‌کند. اما فقط نیمی از آن برجسته است و در سمت مقابل، لوگوی بزرگ پوکو ۹۰ درجه چرخیده است.

دو لنز دوربین، برجستگی بیشتری دارند که سبب می‌شود وقتی دستگاه را روی یک سطح صاف قرار دهید، تکان بخورد. با این حال، امسال شاهد گوشی سبک‌تر و باریک‌تری هستیم چراکه ۷.۹ میلی‌متر ضخامت و ۱۸۱ گرم وزن دارد.

ایکس ۵ پرو همچون دیگر محصولات پوکو با رنگ اصلی زرد (Poco Yellow) عرضه می‌شود. دکمه پاور نیز با همین رنگ به چشم می‌خورد که از حسگر اثر انگشت میزبانی می‌کند. اگر این رنگ را دوست ندارید می‌توانید آن را در یکی از رنگ‌های مشکی (Astral Black) و آبی (Horizon Blue) نیز تهیه کنید.

متاسفانه پوکو هنوز هم برای ساخت قاب پشتی از پلاستیک استفاده کرده که کیفیت خیلی خوبی ندارد. پوکو سعی کرده ظاهر آن را به شیشه مات نزدیک کند اما با چسبندگی کم، خیلی سریع متوجه ارزان بودن دستگاه می‌شوید. یک محافظ سیلیکونی شفاف در جعبه محصول وجود دارد که می‌توانید از آن استفاده کنید.

این گوشی همچنان دارای استاندارد IP53 است. بنابراین کاملاً ضدآب نیست و فقط در برابر قطرات آب و گرد و غبار مقاومت دارد. کیفیت ساخت دستگاه خوب است اما چیز خاصی ندارد. چینی‌ها برای جلو از پوشش محافظ گوریلا گلس ۵ استفاده کرده‌اند اما کیفیت پشت آن ضعیف است.

صفحه نمایش و بلندگوها

صفحه نمایش و بلندگوهای Poco X5 Pro
صفحه نمایش Poco X5 Pro همچنان یکی از بهترین نمایشگرهایی‌ست که در گوشی‌های میان‌رده دیده می‌شود.

در کل، با بررسی پوکو X5 پرو از نظر نمایشگر مشخص می‌شود که صفحه نمایش ایکس ۵ پرو نسبت به نسل قبل تغییری نکرده است. بنابراین همچنان یک پنل تخت ۶.۶۷ اینچی AMOLED با نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز و وضوح تصویر Full HD+ (۲۰۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل) دریافت می‌کنید.

این یک صفحه نمایش بزرگ است که بسیار جذاب به نظر می‌رسد. فناوری پنل آن در ترکیب با پشتیبانی از رنگ DCI-P3 و یک میلیارد رنگ، تجربه‌ای خیره‌کننده را ارائه می‌دهد. کنتراست نیز عالی است و صفحه نمایش گوشی برای هر استفاده‌ای که از آن دارید، از رسانه‌های اجتماعی گرفته تا بازی، لذت‌بخش است.

با نگاهی به جدول مشخصات فنی ایکس ۵ پرو مشخص می‌شود که حداکثر روشنایی از ۱۳۰۰ نیت به ۹۰۰ نیت کاهش یافته است. با این وجود، روشنایی معمولی ۵۰۰ نیت برای بیشتر مواقع به اندازه کافی خوب است که گاهی اوقات به ۵۲۵ نیت نیز می‌رسد.

نرخ نمونه‌برداری لمسی از ۳۶۰ هرتز به ۲۴۰ هرتز کاهش یافته است که جز گیمرهای حرفه‌ای، کسی این تفاوت را احساس نخواهد کرد. در حقیقت نمایشگر X5 Pro را می‌توان یک صفحه نمایش در سطح پرچمدار در یک گوشی تقریباً مقرون به‌صرفه در نظر گرفت که مطمئناً از بسیاری از گوشی‌های موجود در این محدوده قیمتی بهتر است.

بلندگوهای ایکس ۵ پرو یکی از بهترین اسپیکرهایی است که تا به حال روی گوشی‌های میان‌رده دیده‌ایم. این دستگاه دارای بلندگوهای استریو است و بلندی زیادی دارد. در حالی که با افزایش صدا، وضوح و کیفیت صدا حفظ می‌شود.

البته با باس نسبتاً کمی روبرو هستیم اما این مورد کاملاً قابل انتظار بود. برخورداری از جک صدای ۳.۵ میلی‌متری نیز خبر خوبی است که علاقه‌مندان به هدفون‌های سیمی از آن خوشنود خواهند شد.

بررسی پوکو X5 پرو از نظر مشخصات و عملکرد

مشخصات فنی Xiaomi Poco X5 Pro 5G
تراشه Snapdragon 778G 5G قدرت کافی در اجرای برنامه‌های کاربردی و پردازش‌های سنگین دارد.

گوشی پوکو X5 پرو به عنوان یک دستگاه گیمینگ با شعار «راز برنده شدن» معرفی شد. با این حال، نتیجه‌هایی که از گوشی X4 Pro حاصل شد نشان می‌داد که این شعار تبلیغاتی کمی با واقعیت فاصله دارد.

زمانی که درب استعاری گوشی را بر می‌داریم با چیزهای خوبی روبرو می‌شویم. چراکه تراشه Snapdragon 778G در موتورخانه گوشی دیده می‌شود که یک پله بالاتر از تراشه اسنپدراگون ۶۹۵ موجود در ایکس ۴ پرو قرار می‌گیرد. این پردازنده همچنان یک تراشه هشت هسته‌ای با فرآیند ساخت ۶ نانومتری است اما با برخورداری از هسته‌های Cortex-A78 با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز پیچیده‌تر و بهتر از نسل قبل است.

پردازنده مورد بحث با ۶ یا ۸ گیگابایت رم به ترتیب با ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی جفت می‌شود. ایکس ۵ پرو، اسلات کارت حافظه ندارد بنابراین پیکربندی مدنظر را هوشمندانه انتخاب کنید. قابلیت «Dynamic RAM Expansion 3.0» برای «پشتیبانی از برنامه‌های بیشتر در پس‌زمینه» وجود دارد.

این ویژگی چیزی‌ست که در دیگر گوشی‌های هوشمند هم دیده‌ایم و در اصل، مقداری از فضای ذخیره‌سازی را برای افزایش ظرفیت حافظه رم قرض می‌گیرد. استفاده از Snapdragon 778G سبب می‌شود که پوکو X5 پرو از شبکه 5G بهره ببرد که با پشتیبانی از دو سیم کارت عرضه می‌شود.

این گوشی در اجرای کارهای روزانه عملکرد بسیار خوبی دارد و با توجه به قیمت خود، کیفیتی فراتر از انتظار ارائه می‌دهد. ایکس ۵ پرو در استفاده بی‌نقص است و بیشتر بازی‌های موبایل را به خوبی اجرا می‌کند اما نباید انتظاراتی در حد یک گوشی پرچمدار از آن داشته باشید.

دوربین

بررسی پوکو X5 پرو از نظر دوربین
دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی در ماژول دوربین Poco X5 Pro کیفیت مناسبی ارائه می‌دهد.

به طور کلی، سیستم دوربین Poco X5 Pro همچون مدل قبلی خود است، البته با یک دوربین سلفی با وضوح بالاتر. با این حال، در پشت دستگاه یک دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی وجود دارد که با دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۲ مگاپیکسلی همراه است.

طبق معمول، دوربین ماکرو در منوی تنظیمات برنامه دوربین پنهان شده و در بخش حالت‌های دوربین یافت می‌شود. این دوربین کمی بهتر از سنسورهای دیگر گوشی‌هاست اما به دلیل فوکوس ثابت، استفاده از آن متوسط و دشوار است. بنابراین، بهتر است دوربین ماکرو را فراموش کنید مگر اینکه واقعاً به آن نیاز داشته باشید.

به این ترتیب به احتمال زیاد از دوربین‌های اصلی و فوق عریض بیشتر استفاده خواهید کرد. سنسور اصلی با اندازه ۱.۵۲/۱ اینچی بزرگ است و دیافراگم f/1.9 آن مناسب است. در صورت تمایل می‌توانید با وضوح کامل ۱۰۸ مگاپیکسل عکس بگیرید. اما منطقی‌ست که با توجه به فضای ذخیره‌سازی، اجازه دهید تصاویر با پیکسل‌های ۱۲ مگاپیکسلی ذخیره شوند.

هنگام عکاسی در شرایط نوری خوب، جزئیات، بازتولید رنگ و نوردهی خوبی وجود دارد. فرآیند فشردن دکمه شاتر و مشاهده نتیجه با توجه به قیمت پوکو X5 پرو بسیار مناسب به نظر می‌رسد.

با این حال، در این گوشی هیچ لرزشگیر نوری تصویر یا OIS وجود ندارد که به این معنی‌ست که خطر تار شدن به ویژه در محیط‌هایی با نور کم وجود دارد. همچنین فیلمبرداری (با وضوح 4K و سرعت فریم ۳۰ بر ثانیه) آنچنان که باید صاف و واضح به نظر نمی‌رسد.

شما می‌توانید با ضربه زدن روی بزرگنمایی سطح 0.6 برابری در حالت عکس معمولی، به دوربین فوق عریض سوییچ کنید که سطوح رنگی مشابهی را حفظ می‌کند. هرچند طبق معمول، کاهش قابل توجهی در کیفیت حاصل می‌شود. با این حال، زمان‌هایی که می‌خواهید چیزهای بیشتری در قاب قرار گیرند به کار خواهد آمد.

دوربین سلفی یک سنسور ۱۶ مگاپیکسلی است و تصاویری با کیفیت عالی ارائه می‌دهد. حالت پرتره آن عملکرد بسیار مناسبی در نمایش موی سر افراد و پس‌زمینه آن‌ها دارد.

نرم افزار و رابط کاربری

سیستم عامل و نرم افزار Xiaomi Poco X5 Pro
رابط کاربری MIUI 14 قابلیت‌های سفارشی‌سازی زیادی دارد.

رابط کاربری MIUI 14 روی اندروید ۱۲ سوار شده که تقریباً همه با آن آشنا هستند. اندروید ۱۲ آخرین نسخه از سیستم عامل محبوب گوگل نیست در حالی که MIUI 14 همچنان یک رابط کاربری پیچیده و البته کاربردی است.

همچون همیشه، تقلیدهای شیائومی از iOS اپل در مواردی همچون تنظیمات و نوار وضعیت سیستم مشهود است. دومی، نوتیفیکیشن‌ها در سمت چپ و یک مرکز کنترل پُرشده را از سمت راست نمایش می‌دهد. اگر از این سبک خوشتان نمی‌آید، می‌توانید آن را غیرفعال کنید. این موضوع نقطه قوت MIUI را نشان می‌دهد؛ پتانسیل بالای سفارشی‌سازی.

پوسته اندرودی MIUI 14 شاید زیباترین رابط کاربری گوشی‌های هوشمند نباشد اما در کاهش جنبه‌های آزاردهنده و خلق تجربه‌ای که در استفاده روزانه مناسب است پتانسیل خوبی را ارائه می‌دهد. با این حال، باید کمی با تنظیمات آن سر و کله بزنید تا شکلی شود که دوست دارید.

جدا از قابلیت شخصی‌سازی، نرم افزارهای از پیش نصب شده چیزی‌ست که باید به آن توجه شود. از اپلیکیشن‌های فروشگاهی متعدد گرفته تا بازی‌های بی‌کیفیت و برنامه‌های شخص ثالث از پیش نصب شده (نظیر فیسبوک، تیک‌تاک، اسپتایفای و…)؛ حجم زیادی از آیکون‌ها را در صفحه اصلی شکل می‌دهند که بیش از حد به نظر می‌رسد.

بررسی پوکو X5 پرو از نظر باتری و سرعت شارژ

مشخصات باتری Poco X5 Pro
شارژ سریع ۶۷ وات شما را از انتظار زیاد برای شارژ گوشی بی‌نیاز می‌سازد.

همچون مدل قبلی، ایکس ۵ پرو نیز دارای یک باتری قابل توجه ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و شارژ سریع سیمی ۶۷ واتی است. با درب پشتی از نوع پلاستیکی، از قابلیت شارژ بی‌سیم پشتیبانی نمی‌شود.

در این بخش ممکن است چیزهایی نسبت به Poco X4 Pro بدون تغییر بماند اما به سختی می‌توان شیائومی را مقصر دانست. وقتی همچنان مشخصات دستگاه نسبت به بسیاری از رقبا بهتر است و شارژر نیز همراه با گوشی قرار دارد، بنابراین نمی‌توان انتظار تغییر خاصی را داشت.

با استفاده معمولی از پوکو ایکس ۵ پرو بیشتر کاربران بدون نگرانی در کاهش مصرف باتری، یک روز را به راحتی پشت سر خواهند گذاشت. کاربرانی که استفاده چندانی از گوشی خود ندارند می‌توانند تا یک روز و نیم از گوشی خود استفاده کنند.

وقتی شارژ گوشی تمام شود، توربو شارژر ۶۷ واتی می‌تواند در طول ۱۵ دقیقه، شارژ باتری را به ۴۹ درصد و در عرض نیم ساعت به ۸۴ درصد برساند. این آمار و ارقام واقعاً قابل توجه است اما باید در نظر داشت که ۱۰ درصد از دو هر دو رقم نسبت به X4 پرو کمتر است.

گوشی‌های جایگزین Poco X5 Pro

سخت است که بگوییم گوشی Poco X5 Pro عملکرد بهتری نسبت به Google Pixel 6a دارد که یکی از بهترین دوربین گوشی‌های میان‌رده را ارائه می‌دهد. گوگل به جای اینکه سیستم دوربین خود را از نظر تعداد سنسورها خالی‌تر کند، نسبتاً سخاوتمندانه عمل می‌کند. البته آن میزان مگاپیکسلی که روی X5 Pro وجود دارد را دریافت نمی‌کنید اما در نور کم، نتایج خوبی بدست می‌آورید و توانایی عکاسی با فرمت RAW را خواهید داشت.

همچنین گوشی Poco FT G4 نیز در بیشتر سناریوها بهتر از ایکس ۵ پرو عکس می‌گیرد. کمتر اشباع شده و می‌تواند حتی پس از بزرگنمایی نیز نتایج بهتر از حد انتظاری را تولید کند. بنابراین سیستم دوربین آن توانایی خوبی برای رقابت با X5 Pro دارد که سعی می‌کند خود را بهترین گزینه نشان دهد.

نتیجه نهایی بررسی پوکو X5 پرو

نتیجه نهایی بررسی پوکو X5 پرو
پوکو X5 پرو را می‌توان یکی از میان‌رده‌های قدرتمند بازار با قیمت تقریباً به‌صرفه در نظر گرفت.

کسانی که به دنبال یک گوشی هوشمند باارزش هستند، بهتر است محصولات پوکوی شیائومی را در نظر بگیرند. در این صورت Poco X5 Pro یک گزینه بسیار خوب است.

این گوشی تغییرات زیادی نسبت به X4 Pro نداشته اما این بدان معناست که چیزهای ارزشمندی دارد. از جمله صفحه نمایش بزرگ ۱۲۰ هرتزی AMOLED، شارژ سریع ۶۷ واتی و دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی.

ارتقاهای آن شامل چیپست جدید Snapdragon 778G و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی بهتر و طراحی شیک‌تر است. اگرچه با بدنه پلاستیکی طرف هستیم و بروزرسانی نرم افزاری گوشی‌های شیائومی همواره مورد نقد است.

اگر ویژگی‌های مثبت ایکس ۵ پرو را دوست دارید، پس این گوشی با قیمت به‌صرفه‌تر، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. در این حالت می‌توانید خرید پوکو X5 پرو از فروشگاه برتر دیجیتال با قیمت مناسب و گارانتی محصول را در نظر بگیرید.

نکات مثبت

  • ارزش خرید بالا
  • باریک و سبک
  • باتری حجیم و سرعت شارژ بالا
  • عملکرد فنی مناسب
  • صفحه نمایش باکیفیت ۱۲۰ هرتز

نکات منفی

  • قاب پشتی پلاستیکی
  • عدم برنامه بروزرسانی نرم افزاری طولانی‌مدت
  • عدم پشتیبانی از کارت حافظه

همانطور که مشاهده کردید، بررسی پوکو X5 پرو نشان می‌دهد که این گوشی یک محصول میان‌رده قوی با ویژگی‌های مثبت متعددی است. آیا شما نیز از این گوشی استفاده می‌کنید؟ به نظر شما Poco X5 Pro ارزش خرید دارد و نقاط قوت و ضعف آن را در چه می‌بینید؟ لطفاً نظرات و تجربیات خود را از بخش نظرات همین مطلب با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

منبع : TechAdvisor

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر خود را برای این مطلب می نویسید: