نقد و بررسی تخصصی شیائومی Poco M3 Pro 5G

نقد و بررسی تخصصی شیائومی Poco M3 Pro 5G

تنها پس از گذشت چند ماه از عرضه گوشی پوکو ام ۳، این بار شیائومی با معرفی Poco M3 Pro 5G به قیمت ۱۹۹ دلار یک گام دیگر جلوتر رفته است. پوکو ام ۳ پرو 5G با این قیمت به طور مستقیم با Realme 8 5G و ردمی نوت ۱۰ 5G رقابت می‌کند، چون این دو گوشی هوشمند مشخصات فنی تقریباً یکسانی دارند. امروز می‌خواهیم در این مطلب از برتر دیجیتال به بررسی پوکو ام ۳ پرو 5G بپردازیم، پس با ما همراه باشید.

پوکو ام ۳ پرو 5G با قیمت ۱۹۹ دلاری خود مجهز به تراشه میان‌رده Dimensity 700 است که پیش از این در ردمی نوت ۱۰ 5G نیز وجود داشت. ضمن اینکه، شما در این گوشی هوشمند نیز همان نمایشگر ۶٫۵ اینچی Full HD و LCD با نرخ بازسازی ۹۰ هرتزی ردمی نوت ۱۰ 5G را مشاهده می‌کنید. ساختار دوربین اصلی (متشکل از لنزهای ۴۸ + ۲ + ۲ مگاپیکسلی) و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری نیز تغییر نکرده است.

با نکاه به رویدادهای گذشته می‌توان تقریبا به این نتیجه رسید که سازندگان چینی تمایل به ارائه مدل‌های اصلاح شده از یک برند خاص دارند. البته نباید شرکت‌های سازنده را به علت تولید گوشی‌های مقرون به صرفه متعدد سرزنش نمود، زیرا هر چه تنوع و حق انتخاب بیشتر باشد، رقابت آسان‌تر خواهد بود. اما این موضوع دقیقا مشکل پوکو ام ۳ پرو 5G است، زیرا شیائومی با ارائه این گوشی هوشمند، محصول جدیدی را به کاتالوگ خود اضافه نکرده است، چون کمپانی چینی فقط یک ایده قدیمی (برای ساخت Redmi Note 10 5G) را بروزتر کرده است، برخلاف مشخصات سخت‌افزاری و ارزش پیشنهادی، تولید Poco M3 Pro 5G ضرورتی نداشته است.

 

بررسی پوکو ام ۳ پرو 5G از نظر طراحی

شاید تنها وجه تمایز Poco M3 Pro 5G با ردمی نوت ۱۰ 5G  طراحی است، به خصوص وقتی صحبت از ماژول دوربین اصلی‌ به میان می‌‎آید.

نکات مثبت

  • شیوه طراحی ماژول دوربین اصلی
  • پوشش مات و خوش‌دست
  • بهره‌مندی از جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری
  • بهره‌مندی از صفحه نمایش با نرخ بازسازی ۹۰ هرتزی

نقاط منفی

  • درخشندگی ناکافی صفحه نمایش
  • ابعاد و وزن نسبتاً زیاد
  • نبود گواهینامه IP (ضد قطرات آب و خاک)
بررسی پوکو ام ۳ پرو از نظر صفحه نمایش
Poco M3 Pro 5G به صفحه نمایش ۹۰ هرتزی مجهز است

بسیاری از افراد رنگ زرد Poco M3 Pro 5G را ترجیح می‌دهند، اما به نظر رنگ مشکی بیشتر در دسترس است. این مدل جذابیت و زیبایی کمتری دارد. شرم آور است زیرا ترکیب رنگ زرد با طرح کلی مشکی در ماژول دوربین اصلی در عکس‌های رسمی محصول واقعا خوب به نظر می‌رسید.

بررسی دوربین در پوکو ام ۳ پرو
دوربین اصلی پوکو ام ۳ پرو 5G ظاهر منحصربفردی دارد

به طور کلی، شما  می‌توانید در این گوشی هوشمند تمامی فاکتورهای استاندارد و کلاسیک گوشی‌های میان رده را همچون (ابعاد ۱۶۱٫۸ * ۷۵٫۳۴ * ۸٫۹۲ میلی‌متری و وزن نسبتاً زیاد ۱۹۰ گرمی) مشاهده کنید. بررسی شیائومی پوکو ام ۳ پرو 5G نشان می‎‌دهد که این گوشی از لحاظ ابعاد با Redmi Note 10 5G یکسان است، ولی پوشش مات روی شاسی این گوشی، راحتی بیشتری را فراهم می‌کند.

حسگر اثر انگشت پوکو ام ۳ پرو
عملکرد سنسور اسکنر اثر انگشت پوکو ام ۳ پرو 5G بسیار سریع است

صفحه نمایش Poco M3 Pro 5G

نمایشگر ۶٫۵ اینچی LCD به خوبی با نرخ بازسازی ۹۰ هرتزی کالیبره شده است. برای همین، شما می‌توانید در هنگام اجرای نرم‌افزارها و گیمینگ از سرعت لذت ببرید (به غیر از نرم‌افزارهای پیام‌رسان یا پخش فیلم و موسیقی نرخ بازسازی روی ۶۰ هرتز تنظیم می‌شود).

در پایین صفحه تمایش یک نوار مشکی تقریباً قابل‌توجه به چشم می‌خورد. ضمن اینکه، دکمه‌های تعیین میزان ولوم صدا از جای طبیعی خود بالاتر باشند. سنسور اسکنر اثر انگشت در سمت راست جای‌گیری شده که بسیار واکنش‌گراست. وجود جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری نیز برای کسانی که می‌خواهند از هدفون‌های سیمی استفاده کنند، فوق‌العاده خواهد بود.

جک هدفون ۳٫۵ میلی متری
از جمله مزایای Poco M3 Pro 5G بهره‌مندی از جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری است

به طور کلی، شاید شیوه طراحی در گوشی شیائومی Poco M3 Pro 5G را بتوان به عنوان جذاب‌ترین نکته در مورد این محصول دانست، زیرا  آن را در مقایسه با همتای رقیب خود (Redmi Note 10 5G) جدیدتر، جذاب‌تر و خاص‌تر به نمایش می‌گذارد.

مشاهده و خرید شیائومی مدل Poco M3 Pro 5G

بررسی پوکو ام ۳ پرو 5G از لحاظ رابط کاربری

پوکو ام ۳ پرو 5G از MIUI 12 به عنوان رابط کاربری و از اندروید ۱۱ به عنوان سیستم عامل پیش‌فرض بهره می‌برد. اگرچه بیشتر افراد با این موارد آشنایی دارند، اما هنوز جزییاتی وجود دارد که اشاره به آن‌ها خالی از لطف نخواهد بود.

نکات مثبت

  • امکان سفارشی‌سازی و شخصی‌سازی MIUI
  • ویژگی‌های حفاظت از داده‌ها

نکات منفی

  • وجود نرم‌افزارهای از پیش نصب شده متعدد
  • پخش تبلیغات در رابط کاربری
  • پیچیدگی نرم‌افزار Photo
  • نبود ویژگی پنجره‌های شناور
پوکو ام ۳ پرو ، دوربین سلفی
لانچر Poco تفاوت جزیی با رابط کاربری MIUI در دیگر گوشی‌های شیائومی دارد

بررسی پوکو ام ۳ پرو 5G از لحاظ ظاهری نشان می‌دهد که پوسته نرم‌افزاری MIUI 12 استفاده شده در این گوشی هوشمند فقط کمی تغییر کرده است. شما در رابط کاربری MIUI  امکان سفارشی‌سازی و شخصی‌سازی دارید.

مطمئناً شما نیز از امکان اضافه شدن ویژگی حذف متادیتا و موقعیت مکانی در هنگام اشتراک‌گذاری یک فایل شگفت‌زده خواهید شد. حتی می‌توانید از یادداشت‌ برداری چنین اطلاعاتی جلوگیری کنید، مثلا در هنگام گرفتن عکس.

نقاط ضعف رابط کاربری

این موضوع تنها نکته مثبتی است که درباره نرم‌افزار مدیریت تصاویر وجود دارد، زیرا این برنامه بسیار ضعیف و ناقص است. اول از همه، هیچ میانبری برای بزرگنمایی یا کوچک کردن تصاویر دیده نمی‌شود. دوم اینکه حالت ماکرو در تنظیمات دوربین مخفی می‌ماند و دستیابی به آن نیاز به گشت و گذار بسیار در میان گزینه‌ها دارد. البته اشاره به حالت ماکرو اهمیت زیادی نداشت ولی به جهت اینکه پیچیدگی‌های تنظیمات دوربین به درستی بیان شود، به این موضوع نیز اشاره شد.

رابط کاربری MIUI با تغییراتی اندک در گوشی‌های Poco
رابط کاربری MIUI نرم‌افزارهای از پیش نصب شده زیادی دارد

نرم‌افزارهای از پیش نصب شده در MIUI

مطابق معمول، شیائومی نرم‌افزارهای از پیش تعیین شده متعددی را در رابط کاربری پوکو ام ۳ پرو 5G قرار داده که تعداد آنها تقریباً به ۱۵ عدد می‌رسد. از جمله آن‌ها می‌توان به LinkedIn، Booking، AliExpress، eBay، TikTok، Amazon و موارد دیگر اشاره نمود. بررسی پوکو ام ۳ پرو 5G نشان می‌دهد که ۶ بازی نیز نصب شده‌ است که تمامی آن‌ها امکان خرید درون برنامه‌ای دارند. به خوبی می‌دانیم که بیشتر شرکت‌های سازنده این کارها را انجام می‌دهند، حتی شرکت گوگل نیز اپلیکیشن‌هایش را در هر پوسته نرم‌افزاری می‌گذارد اما متأسفانه تجربه کار کردن با آن‌ها در شیائومی Poco M3 Pro 5G منفی خواهد بود.

تمام موارد بالا را به برنامه‌های بومی شیائومی اضافه کنید، شما با صفحه خانگی شلوغ که برای اولین بار راه‌اندازی می‌شود، سر و کار خواهید داشت. نکته آخر اینکه پوکو ام ۳ پرو 5G از قابلیت تقسیم صفحه نمایش پشتیبانی می‌کند ولی با آپشن پنجره‌های شناور که در ردمی نوت ۱۰ 5G وجود دارد، سازگار نیست.

بروزرسانی‌های نرم‌افزاری

در پایان این بخش از بررسی پوکو ام ۳ پرو 5G بهتر است در مورد بروزرسانی‌ها نیز صحبت کنیم. با توجه به اینکه این محصول شیائومی در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ معرفی شده است، براساس رویه غیررسمی شیائومی، می‌توان انتظار داشت که یک بروزرسانی برای اندروید و سه بروزرسانی برای MIUI عرضه گردد، زیرا یک گوشی خط تولید Poco عضوی از سری M به شمار می‌رود.

به طور کلی، رابط کاربری MIUI 12، اگرچه ساده نیست ولی همچنان کار کردن با آن لذت‌بخش است. با این حال، کارایی محدود اپلیکیشن مدیریت تصاویر نصب شده در پوکو ام ۳ پرو 5G یک نقطه ضعف اساسی به حساب می‌آید. ضمن اینکه سیاست انتشار بروزرسانی‌های نرم‌افزاری نیز نکته به خصوصی ندارد. البته، این نکته برای یک گوشی هوشمند در این رنج قیمت زیاد مهم نیست. در این بین، طرفداران شیائومی بر این باور هستند که بروزرسانی‌های سیستم عامل اندروید به هر حال بی‌فایده هستند، چون رابط کاربری MIUI چندین گام جلوتر است.

بررسی پوکو ام ۳ پرو 5G از لحاظ عملکرد

Poco M3 Pro 5G از تراشه میان‌رده MediaTek Dimensity 700 5G بهره می‌برد حال آنکه برادر او (Poco M3) مجهز به چیپست Snapdragon 662 است.

نکات مثبت

  • داغ نشدن گوشی
  • عملکرد قابل‌قبول گیمینگ

نکات منفی

  • ناتوانی در انجام آزمایش‌های بنچمارک به خاطر رام نصب شده

متأسفانه شیائومی تمامی تمهیدات لازم را اندیشیده تا بررسی‌کنندگان نتوانند نرم‌افزارهای بررسی عملکرد یا اصطلاحاً بنچمارک را نصب کنند. به نظر می‌رسد این مشکل برای تمامی افراد رخ داده و کسی موفق به ثبت امتیازات مربوط به عملکرد پوکو ام ۳ پرو 5G نشده است.

این روش تا حدودی در بین تولیدکنندگان رایج است، اما این اتفاق به طور معمول فقط در ساخت نرم افزار به شکل موقت رخ می‌دهد، چون این گوشی هوشمند هنوز تحت تحریم است و رسماً منتشر نشده است. این موضوع به نظر منطقی نیست، چون این محدودیت تقریباً یک ماه پس از عرضه Poco M3 Pro 5G نیز همچنان پابرجاست.

با این تفاسیر در اینجا تنها می‌توانیم به نمرات کسب شده توسط Realme 8 5G با همان SoC و نمایشگر با نرخ بازسازی ۹۰ هرتزی LCD استناد کنیم.

Geekbench 5Slingshot 3D Mark3D Mark WildlifeSTRESS TEST 3D MARK WILDLIFE
Realme 8 5G·      تک هسته ای: ۵۷۳

·      چند هسته ای: ۱۷۶۹

۳۳۲۱۱۱۰۰۱۱۰۹/۱۰۹۰
Realme 7 5G·      تک هسته ای: ۵۸۱

·      چند هسته ای: ۱۸۰۱

۴۲۷۱۱۵۸۵۱۵۹۴/۱۵۸۳
Realme 8 Pro·      تک هسته ای: ۵۶۸

·      چند هسته ای: ۱۶۸۵

۳۶۷۱۱۰۵۰۱۰۵۰/۱۰۴۵

 

بررسی عملکرد پوکو ام ۳ پرو 5G در شرایط معمولی

بررسی‌ها نشان می‌دهند که در هنگام استفاده روزمره و اجرای بازی‌ها (تقریباً به مدت یک ساعت)، گوشی با مشکل داغی بیش از حد مواجه نمی‌شود. حتی می‌توان بازی Call of Duty Mobile را با بیشترین تنظیمات گرافیکی و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه پخش نمود و با هیچ افت فریمی نیز مواجه نشد.

به طور کلی شما در هنگام استفاده از شیائومی پوکو ام 3 پرو 5G اینگونه احساس خواهید کرد که پردازنده گرافیکی قدرت کافی را ندارد، ولی در مجموع تراشه SoC عملکردی قابل‌قبول از خود ارائه می‌دهد که برای یک گوشی مربوط به این رده قیمتی مناسب است.

بررسی پوکو ام ۳ پرو 5G از لحاظ دوربین

پوکو ام ۳ پرو 5G ماژول دارای یک ماژول دوربین سه گانه است که فاقد لنز تله فوتو بوده و از حضور لنز اولترا واید نیز محروم است. در عوض، شیائومی ترجیح داده است که لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی را حفظ کرده و از دو لنز نسبتاً بی‌کاربرد ماکرو و تشخیص عمق استفاده کند.

نکات مثبت

  • جزئیات زیاد در تصاویر گرفته شده در روز توسط لنز اصلی
  • تصاویر سلفی با کیفیت

نکات منفی

  • عملکرد پرنوسان سیستم پردازشگر نرم‌افزاری حتی در روز
  • محدودیت زیاد ماژول دوربین اصلی به خاطر نبود لنز اولترا واید
  • عملکرد متوسط بزرگنمایی دیجیتالی
  • دقت پایین به هنگام ثبت تصاویر ماکرو
بررسی پوکو ام ۳ پرو از نظر دوربین
دوربین اصلی Poco M3 Pro 5G ظاهر خاص و جذابی دارد اما عملکردش معمولی است

سخت‌افزار دوربین Poco M3 Pro 5G

لنز اصلی Poco M3 Pro 5G در طول روز که نور کافی وجود دارد، عملکرد خوبی از خود نشان می‌دهد.

کیفیت تصاویر گرفته شده با لنز اصلی

سطح جزییات در تصاویری با زاویه باز بسیار خوب است. رنگ‌ها به شیوه‌ای طبیعی تکثیر می‌شوند، به شرطی که حالت هوش مصنوعی (AI) غیر فعال شود. اگر محدودیت ماژول دوربین اصلی را در گوشی‌هایی با قیمت کمتر از ۲۰۰ دلار در نظر بگیرید از کیفیت تصاویر این گوشی هوشمند راضی خواهید بود.

بررسی پوکو ام ۳ پرو از نظر دوربین
تصویر گرفته شده با لنز اصلی

از سوی دیگر، ممکن است از لحاظ عملکرد دامنه پویا در تصاویر کمی نگرانی به وجود آید. سایه‌ها در عکس‌ها شکل کشیدگی به خود می‌گیرند. پوکو ام ۳ پرو 5G در صحنه‌های تا حدودی پیچیده نیز به سختی می‌تواند قسمت‌های تاریک را ثبت کند، برای همین سعی می‌کند کل منظره را تیره‌تر جلوه دهد تا با افت کیفیت روبه‌رو نشود.

بررسی پوکو ام ۳ پرو از نظر دوربین
ظاهر ابر و بادی و روغنی شکل روی تصاویر گرفته شده با لنز اصلی مشخص است

در مورد سایر پارامترها نیز شما شاهد نوعی افکت ملایم خواهید بود، همچون توری کم‌رنگ که روی بافت‌ها و لبه‌ها را می‌پوشاند تا نمای روغنی و ابر و بادی در تصاویر دیده شود. این مورد  در حین عکاسی از شاخ و برگ گیاهان بیشتر قابل مشاهده است.

کیفیت تصاویر گرفته شده در حالت بزرگنمایی

تصویر زوم شده گرفته شده با Poco M3 Pro 5G
از سمت چپ به راست (به ترتیب): زوم دو برابری (2x)، ۵ برابری (5x) و ۱۰ برابری (10x)

خوشبختانه علی‌رغم نبود لنز تله فوتو در گوشی شیائومی Poco M3 Pro 5G، تصاویر در حالت بزرگ‌نمایی کیفیت قابل‌قبولی دارند، حال آنکه انتظار می‌رفت وضوح آن‌ها به مراتب بدتر باشد. در این میان، بد نیست به این نکته اشاره کنیم که حتی برخی از گوشی‌های پرچمدار نیز لنز تله فوتو ندارند. به هر حال، اگرچه گزینه بزرگ‌نمایی دیجیتالی باعث کاهش کیفیت می‌شود ولی در حالت بزرگ‌نمایی ۲ برابری (2x) همچنان می‌توان شاهد شفافیت و وضوح تصاویر بود. هر چیزی فراتر از این سطح بزرگنمایی (۱۰ برابری به عنوان بیشترین مقدار بزرگنمایی در Poco M3 Pro 5G) به ندرت قابل‌استفاده است.

کیفیت تصاویر ماکرو

تصویر ماکرو گرفته شده با Poco M3 Pro 5G
نمونه تصاویر ماکرو

در مورد حالت ماکرو، این گزینه در تنظیمات اپلیکیشن دوربین مخفی شده است، گویا شیائومی نیز می‌داند که لنز ماکرو آن کاربرد چندانی ندارد. فوکوس ۵ سانتی‌متری برای گرفتن تصاویر با کیفیت مناسب خواهد بود، اما تنها در صورتی که موفق شوید بدون لرزش زیاد دست خود عکاسی کنید، چون جای خالی تثبیت کننده کاملا احساس می‌شود و فوکوس نیز واقعاً سخت است. در واقع تصویرسازی با این سنسور ماکرو فاقد جزئیات کلی است.

کیفیت تصاویر سلفی

تصویر گرفته شده با گوشی Poco M3 Pro 5G
نمونه تصاویر سلفی

Poco M3 Pro 5G دارای یک لنز ۸ مگاپیکسلی برای دوربین سلفی است. بررسی تصاویر سلفی ثبت شده توسط پوکو ام ۳ پرو 5G نشان می‌دهد که این سنسور کوچک قابل تحسین است. شما با مشاهده کیفیت فوق‌العاده این تصاویر به سختی متوجه تفاوت آن‌ها با خروجی‌های یک گوشی پرچمدار خواهید شد.

میزان جزئیات در این تصاویر بسیار خوب است. شیوه مدیریت نورپردازی نیز به‌گونه‌ای است که رنگ‌ها با کیفیت طبیعی خود به ثبت می‌رسند. بدیهی است که این مشخصه‌ها تنها می‌توانند در عکس‌هایی باشند که در طول روز یا در شرابط نوری مناسب گرفته شوند. به محض اینکه داخل خانه شوید یا در یک صحنه کم نور باشید، ظاهر شفاف تصاویر از بین می‌رود.

کیفیت تصاویر گرفته شده در شب

وقتی صحبت از عکسبرداری در شب می‌شود، تصاویر کیفیت خوبی ندارند، اما این موضوع برای گوشی‌های هوشمند در این بازه قیمت قابل درک است. در ضمن به علت شفافیت بیش از حدی که در تصاویر رخ  می‌دهد، مقداری نویز در تصاویر گرفته شده در شب دیده می‌شود.

به طور کلی، تجربه‌ای که شما از استفاده با دوربین Poco M3 Pro 5G به دست می‌آورید، معمولی است. البته برای یک گوشی با رنچ قیمت زیر ۲۰۰ دلار، این نوع عملکرد کاملاً طبیعی است، در این بین، شما اینگونه احساس خواهید کرد که این گوشی هوشمند به جای سه لنز دارای یک لنز است  که باعث محدودیت در عکسبرداری می‌شود.

 

بررسی پوکو ام ۳ پرو 5G از لحاظ باتری

Poco M3 Pro 5G دارای باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری است که از تکنولوژی شارژ سریع سیمی ۱۸ واتی پشتیبانی می‌کند. البته همراه با این دستگاه یک شارژر ۲۲٫۵ واتی نیز به فروش می‌رسد.

نکات مثبت باتری

  • دوام باتری طولانی مدت
  • وجود شارژر در جعبه

نکات منفی باتری

  • محدودیت ابزارهای کار کردن و مدیریت باتری
  • سرعت بسیار پایین شارژ باتری هنگام خاموش بودن دستگاه

بررسی پوکو ام ۳ پرو 5G نشان می‌دهد که باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری برای یک گوشی در این رنج قیمت کاملا عادی است. انرژی باتری در این گوشی هوشمند پس از استفاده زیاد که شامل دو و نیم ساعت عکسبرداری، پخش موسیقی و یک ساعت بازی بدون وقفه است به ۴۰ درصد می‌رسد. شما می‌توانید برای مصارف معمولی روزانه که نرخ بازسازی روی ۹۰ هرتز تنظیم شده است نیز ۱۶ ساعت از این گوشی استفاده کنید و سپس شاهد کاهش انرژی آن به زیر ۲۰ درصد باشید. به صورت میانگین، چنانچه نمایشگر در هر روز ۶ ساعت روشن باشد، این احتمال وجود دارد که دوام باتری بیش از دو روز باشد ( نه دو روز کامل، چون در این شرایط باید حالت استندبای را نیز در نظر بگیرید که گوشی فعال نخواهد بود).

مشاهده و خرید شیائومی مدل Poco M3 Pro 5G

 بررسی پوکو ام ۳ پرو 5G از لحاظ سرعت شارژ

با توجه به ظرفیت باتری، نمی‌توان این شارژر را سریع‌ترین شارژر موجود در بازار دانست. در عرض ۳۰ دقیقه، ۳۳ درصد انرژی باتری شارژ می‌شود که اگرچه برای استفاده در یک روز کامل کافی است ولی همچنان رضایت‌بخش نیست. مدت زمان لازم برای شارژ کامل باتری (از ۰ تا ۱۰۰ درصد) تقریباً دو ساعت خواهد بود (در بهترین وضعیت ۱ ساعت و ۵۸ دقیقه).

به طور کلی، Poco M3 Pro 5G  عمر باتری طولانی‌مدت و فوق‌العاده‌ای دارد که می‌تواند در صدر جدول رده‌بندی گوشی‌های این رنج قیمت قرار گیرد. البته سرعت شارژ سیمی آن می‌توانست سریع‌تر نیز باشد.

 

مشخصات فنی شیائومی Poco M3 Pro 5G

تراشه

MediaTek Dimensity 700

حافظه·      رم ۴ با حافظه داخلی ۶۴ گیگابایت

·      رم ۶ با حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت

حافظه رم از نوع LPDDR4X + حافظه ذخیره‌سازی UFS 2.2

پشتیبانی از کارت حافظهدارد
صفحه نمایش·      ۶٫۵ اینچی LCD

·      با رزولوشن +Full HD یا ۲۴۰۰ * ۱۰۸۰ پیکسل

·      نرخ بازسازی ۹۰ هرتزی

·      حداکثر روشنایی ۵۰۰ نیتی

دوربین اصلی·      ۴۸ مگاپیکسلی اصلی با گشودگی دیافراگم f/1.79

·      ۲ مگاپیکسلی ماکرو با گشودگی دیافراگم f/2.4

·      ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق با گشودگی دیافراگم f/2.4

قابلیت فیلمبرداری1080p با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه
باتری·      ۵۰۰۰ میلی‌آمپری

·      پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع ۱۸ واتی

·      وجود شارژر در جعبه

جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متریدارد
اتصالات·      Wi-Fi 2.4/5GHz

·      بلوتوث نسخه ۵٫۱

·      NFC

·      LTE

·      5G

·      دو سیمکارت

تأییدیه ضد قطرات آب و خاکندارد
ابعاد و وزن·      ۱۶۱٫۸ * ۷۵٫۳۴ * ۸٫۹۲ میلی‌متر

·      ۱۹۰ گرم

رنگ‌بندی·      مشکی

·      آبی

·      زرد

قیمت·      ۱۹۹ دلار (رم ۴ و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایت)

·      ۲۲۹ دلار (رم ۶ و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت)

 

جمع‌بندی و آلترناتیوها

تاکنون در بخش‌های مختلف از این مطلب گفته شد که پوکو ام ۳ پرو 5G دو رقیب مهم دارد که عبارتند از: Realme 8 5G و Redmi Note 10 5G.

رقیب اصلی؛ ردمی نوت ۱۰ 5G

ردمی نوت ۱۰ 5G مشخصات سخت‌افزاری مشابهی را ارائه می‌دهد، اما در سایت رسمی شیائومی، ۳۰ دلار بیشتر قیمت خورده است و نسبت به پوکو ام ۳ پرو 5G (حدود ۱۹۹ دلار) با هزینه ۲۲۹ دلاری به فروش می‌رسد، گران‌تر است.

مشاهده و خرید شیائومی Redmi Note 10 5G

تنها وجه تمایز این دو گوشی هوشمند، طراحی و سیستم نرم‌افزاری است. در اینجا، پیشنهاد می‌کنیم گوشی شیائومی Poco M3 Pro 5G را انتخاب کنید.

رقیب دوم؛ ریلمی 8 5G

Realme 8 5G نیز دارای مشخصات سخت‌افزاری یکسانی است، نمایشگر LCD با نرخ بازسازی ۹۰ هرتزی، تراشه Dimensity 700، دوربین اصلی سه‌گانه ۴۸ + ۲ + ۲ مگاپیکسلی، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری و با پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع ۱۸ واتی از آن جمله‌اند. این گوشی هوشمند نیز با قیمت ۱۹۹ دلاری فروخته می‌شود. تنها تفاوت در تنظیمات پایه بین این دو گوشی هوشمند است ( Realme 8 5G  دارایی رم ۶ گیگابایتی است در حالی که رم پوکو ام ۳ پرو 5G به ۴ گیگابایت می‌رسد).

یک توصیه هنگام خرید پوکو ام ۳ پرو 5G

شما باید برای داشتن ۶ گیگابایت رم روی poco M۳ Pro، مبلغی در حدود ۲۲۹ دلار پرداخت کنید. در این صورت، Realme 8 Pro 5G توصیه بهتری است. در اینجا پیشنهاد ما به شما این است، اگر می‌خواهید مبلغی میان ۱۹۹ تا ۲۲۹ دلار هزینه کنید، پوکو ایکس ۳ پرو را انتخاب کنید. این گوشی هوشمند با قیمت ۲۲۹ دلار دارای مشخصات فنی شبیه به سخت‌افزار گوشی‌های پرچمدار است. امکانات این دستگاه عبارتند از تراشه Snapdragon 860، صفحه نمایش با نرخ بازسازی ۱۲۰ هرتزی، دوربین اصلی سه‌گانه به همراه یک لنز اولترا واید ۸ مگاپیکسلی اضافه، باتری ۵۱۶۰ میلی‌آمپری و پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع ۳۳ واتی.

مشاهده و خرید شیائومی Poco X3 Pro

در مجموع پوکو ام ۳ پرو 5G یک گوشی میان‌رده و با کیفیت برای رنج قیمت زیر ۲۰۰ دلار است.

نقاط قوت

  • صفحه نمایش LCD روان با نرخ بازسازی ۹۰ هرتزی
  • باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری و دوام باتری طولانی مدت
  • عملکرد قابل‌قبول تراشه Dimensity 700
  • شیوه طراحی متمایز، برجسته، خاص و منحصربه‌فرد
  • مجهز به جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری

 

نقاط ضعف

  • نداشتن صفحه نمایش AMOLED و نرخ بازسازی ۱۲۰ هرتزی
  • نبود لنز اولترا واید در ماژول دوربین اصلی
  • سرعت نه چندان زیاد شارژر ۱۸ واتی
  • به نوعی، یک نمونه دیگر از Redmi Note 10 5G
  • نداشتن تأییدیه ضد قطرات آب و خاک

مشاهده و خرید شیائومی مدل Poco M3 Pro 5G

شما پس از مطالعه نقد و بررسی پوکو ام ۳ پرو 5G  چه فکر می‌کنید؟ آیا امکانات این دستگاه با توجه به قیمت تعیین شده قابل‌قبول است؟ نظر خود را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.

 

 

منبع: NEXTPIT

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر خود را برای این مطلب می نویسید: