مقایسه ریلمی ۱۱ پرو پلاس با آنر ۹۰

مقایسه ریلمی ۱۱ پرو پلاس با آنر ۹۰ ؛ کدامیک ارزش خرید بیشتری دارد؟

مقایسه ریلمی ۱۱ پرو پلاس با آنر ۹۰ ؛ کدامیک ارزش خرید بیشتری دارد؟

اکثر مقایسه گوشی‌ها در بازار ایران بین دو برند سامسونگ و شیائومی یا در نهایت سامسونگ و اپل است و کمتر پیش می‌آید که در یک طرف مقایسه یکی از این سازنده‌های بزرگ نباشند. در این مطلب دقیقا همین اتفاق رخ داده و قصد داریم سراغ دو گوشی جدید از ریلمی و آنر برویم که به راحتی می‌توانند با رقبای سامسونگی و شیائومی رقابت کنند. در ادامه مقایسه ریلمی ۱۱ پرو پلاس با آنر ۹۰ همراه برتر دیجیتال باشید.

مقایسه از لحاظ طراحی و کیفیت ساخت Realme 11 Pro Plus و Honor 90

این بخش را با ریلمی ۱۱ پرو پلاس آغاز می‌کنیم. این گوشی میان‌رده قاب پشتی از جنس چرم مصنوعی دارد و هنگام در دست گرفتن گوشی حس خوشایندی را انتقال می‌دهد. فریم دوربین به شکل دایره‌ای بزرگ در بالای قاب پشتی قرار گرفته و خطی از پایین قاب تا بالا امتداد پیدا کرده که قاب پشتی را به دو نیمه تقسیم می‌کند. دایره دوربین‌ها دو تکه است و خوشبختانه حدفاصل بین این دو تکه به رنگ قاب پشتی طراحی شده تا ظاهر گوشی جذاب‌تر شود.

قاب پشتی ریلمی ۱۱ پرو پلاس
قاب پشتی ریلمی ۱۱ پرو پلاس

این قاب طراحی کاملا تخت ندارد و در کناره‌ها با انحنایی به فریم کناری متصل می‌شود. این فریم پوشش براق دارد و پلاستیکی است. به روی فریم سمت راست دکمه‌های ولوم و پاور دیده می‌شود و در بالا اسپیکر دوم و میکروفون دوم به چشم می‌آید. در نهایت فریم پایینی میزبان اسپیکر اصلی، میکروفون اصلی، خشاب سیم‌کارت و البته درگاه Type-C است.

در سوی دیگر آنر ۹۰ قرار می‌گیرد، گوشی که یکی از مشخصه‌های اصلی آن را می‌توان زیبایی و ظاهر جذابش در نظر گرفت. این مدل در چهار رنگ مشکی، آبی، نقره‌ای و سبز در دسترس قرار دارد که البته پوشش قاب پشتی در این رنگ‌ها مقداری متفاوت است. به طور کلی قاب پشتی از جنس شیشه‌ است و در بالا سمت چپ از دو دایره مشکی رنگ به عنوان فریم دوربین‌ها میزبانی می‌کند.

قاب پشتی آنر ۹۰
قاب پشتی آنر ۹۰

در رنگ سبز قاب پشتی ساده است و پوشش مات دارد. در رنگ آبی نیز پوشش قاب پشتی مات است ولی بدنه دیگر ساده نیست و پترن‌های بسیار زیبا و خاصی به روی آن دیده می‌شود که نظر هر کاربری را به خود جلب می‌کند. رنگ مشکی ساده است و پوشش براق دارد و رنگ نقره‌ای نیز به گونه‌ای طراحی شده که قاب پشتی دارای دو نوع پترن در بالا و پایین است.

در تمامی رنگ‌ها با یک گوشی بسیار زیبا مواجه هستیم که البته طراحی تخت ندارد و در کناره‌ها با شیبی ملایم به فریم کناری می‌رسد. این فریم کناری مانند رقیب پلاستیکی است و با داشتن پوشش براق در سمت راست دکمه‌های ولوم و پاور را دربر می‌گیرد. در فریم پایینی نیز اسپیکر، میکروفون، درگاه Type-C و البته خشاب سیم کارت دیده می‌شود.

نوبت آن می‌رسد که دو گوشی را از نظر ارگونومی با هم مقایسه کنیم. جالب است بدانید که وزن هر دو میان‌رده ۱۸۳ گرم بوده و ابعاد آن‌ها نیز تقریبا یکسان است. ضخامت آنر ۹۰ برابر با ۷٫۸ میلی‌متر است ولی ریلمی ۱۱ پرو پلاس ۸٫۲ میلی‌متر ضخامت دارد. دو گوشی گوشی‌های مناسبی از نظر ارگونومی به حساب می‌آیند و به لطف انحنای لبه قاب پشتی به خوبی در دست قرار می‌‌گیرند.

قبل از به پایان بردن بخش طراحی بد نیست نگاهی هم به بخش روبرویی دو گوشی داشته باشیم، جایی که هر دو میزبان پنل‌هایی ۶٫۷ اینچی هستند. جالب است که نمایشگر هر دو مدل به لطف لبه‌های خمیده توانسته بالای ۹۰ درصد از نمای روبرویی را به خود اختصاص دهد و از این نظر نیز دو میان‌رده شرایط بسیار مشابه و یکسانی دارند.

مقایسه پنل روبرویی ریلمی ۱۱ پرو پلاس با آنر ۹۰
آنر ۹۰ در سمت چپ و ریلمی ۱۱ پرو پلاس در راست

انتخاب گوشی برتر از نظر ظاهری را به خود شما و سلیقه شخصیتان واگذار می‌کنیم ولی به طور کلی آنر ۹۰ و ریلمی ۱۱ پرو پلاس تا حد زیادی از نظر فریم کناری، نوع طراحی، نمای روبرویی و ارگونومی شبیه به هم هستند. ریلمی ۱۱ پرو پلاس از جنس چرم است و آنر ۹۰ از شیشه ساخته شده و باید تصمیم بگیرید که با کدام متریال راحت‌تر هستید.

مقایسه realme 11 pro plus با honor 90 از لحاظ صفحه نمایش

ریلمی ۱۱ پرو پلاس دارای نمایشگری ۶٫۷ اینچی از نوع امولد با رزولوشن ۲۴۱۲ در ۱۰۸۰ است و تراکم ۳۹۴ پیکسل بر هر اینچ را مقابل دیدگان شما قرار می‌دهد. این صفحه نمایش از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و HDR10+ پشتیبانی می‌کند و گستره رنگی ۱ میلیاردی را نیز پوشش می‌دهد. نرخ PWM این نمایشگر ۲۱۶۰ هرتز است که باعث می‌شود در نور کم چشم‌ها کمتر اذیت شوند و همچنین نرخ لمس به ۳۶۰ هرتز می‌رسد که برای بازی کردن اهمیت زیادی خواهد داشت.

همان‌طور که از مشخصات این صفحه نمایش برمی‌آید کیفیت آن بسیار خوب است و محتوای زنده و شفاف را پیش روی شما قرار می‌دهد. شما می‌توانید تنظیمات رنگی این پنل را به روی چهار حالت Vivid، sRGB، Cinematic و Brilliant قرار دهید. حالت Vivid رنگ‌های را با غلظت بیشتر در گستره رنگی DCI-P3 نمایش می‌دهد و حالت sRGB همان‌طور که از نامش برمی‌آید مخصوص گستره رنگی sRGB است.

نمایشگر ریلمی ۱۱ پرو پلاس
نمایشگر ریلمی ۱۱ پرو پلاس

حالت Cinematic برای نمایش رنگ‌ها در گستره P3 با دقت بالا است و حالت Brilliant وسیع‌ترین گستره رنگی ممکن را پیش روی شما قرار می‌دهد. حالت پیش فرض Vivid است و دقت مناسبی هم دارد ولی حالا‌های دیگر از نظر دقت بسیار عالی هستند. این پنل به لطف نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی عملکرد بسیار روانی دارد و عدد نرخ نوسازی آن می‌تواند بین ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ هرتز جابجا شود.

در سوی مقابل پنل آنر ۹۰ هم ۶٫۷ اینچی است و از فناوری امولد استفاده می‌کند. رزولوشن این صفحه نمایش ۲۶۶۴ در ۱۲۰۰ است که باعث می‌شود در هر اینچ تراکم پیکسلی بالاتر ۴۳۵ دیده شود. این پنل نیز از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، HDR10+ و گستره رنگی ۱ میلیاردی پشتیبانی می‌کند. به صورت پیش فرض رزولوشن این صفحه نمایش به روی ۲۴۴۲ در ۱۱۰۰ است که در صورت نیاز به صورت خودکار می‌تواند به ۲۶۶۴ در ۱۲۰۰ برسد.

کیفیت این پنل را طبق انتظار بسیار خوب ارزیابی می‌کنیم و محتوا بسیار شارپ و با جزئیات زیاد نمایش داده می‌شود. شما می‌توانید از طریق تنظیمات دو حالت Vivid (پیش فرض) و Natural را انتخاب کنید. حالت اول رنگ‌ها را در گستره رنگی DCI-P3 با دقت خوب و حالت دوم رنگ‌ها را در گستره رنگی sRGB یا DCI-P3 بسته به محتوای در حال پخش و با دقت عالی نمایش می‌دهد. مانند گوشی رقیب این مدل نیز به دلیل نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی عملکرد سریع و روانی دارد و همه چیز بسیار عالی مقابل شما قرار می‌گیرد.

نمایشگر آنر ۹۰
نمایشگر آنر ۹۰

در مقایسه ریلمی ۱۱ پرو پلاس با آنر ۹۰ به بخش روشنایی صفحه نمایش می‌رسیم. نمایشگر نماینده ریلمی در حالت دستی ۴۷۰ نیت روشنایی دارد که این عدد در حالت خودکار و هنگام قرار گرفتن زیر نور مستقیم خورشید تا ۸۰۰ نیت قابل افزایش است. در سوی دیگر روشنایی دستی آنر ۹۰ برابر با ۵۱۰ نیت و روشنایی خودکار آن برابر با ۱۲۰۰ نیت است که اعدادی بسیار خوب به حساب می‌آیند.

همان‌طور که از اعداد هم متوجه شدید، حداکثر روشنایی آنر ۹۰ حدود ۴۰۰ نیت بیشتر از رقیب است که اختلاف زیادی به حساب می‌آید. در محیط باز و زیر نور مستقیم خورشید پنل ریلمی ۱۱ پرو پلاس می‌تواند محتوا را بدون مشکل به شما نمایش دهد ولی آنر ۹۰ بسیار بهتر عمل می‌کند و روشنایی در حد و اندازه گوشی‌های پرچمدار را در اختیار شما قرار می‌دهد و بدون شک از این نظر برتر است.

با توجه به توضیحات بالا باید بگوییم که هر دو میان‌رده نمایشگرهای بسیار خوب و جذابی دارند ولی با اختلاف کم می‌توانیم آنر ۹۰ را برتر بدانیم؛ چرا که پنل این گوشی رزولوشن بالاتر و همچنین روشنایی بیشتری دارد.

تفاوتهای سخت افزاری گوشی های ریلمی ۱۱ پرو پلاس با آنر ۹۰

در مقایسه ریلمی ۱۱ پرو پلاس با آنر ۹۰ باید اشاره کنیم که یکی از مهم‌ترین بخش‌ها، همین قسمت سخت افزار است. شرکت آنر نماینده خود را به تراشه ۴ نانومتری اسنپدراگون ۷ نسل ۱ نسخه Accelerated روانه بازار کرده است. این چیپست ۸ هسته پردازنده مرکزی با چیدمان ۱ هسته Cortex-A710 با فرکانس ۲٫۵ گیگاهرتز، ۳ هسته Cortex-A710 با فرکانس ۲٫۳۶ گیگاهرتز و ۴ هسته Cortex-A510 با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز را دربر می‌گیرد و پردازنده گرافیکی Adreno 644 را نیز شامل می‌شود.

در سوی دیگر ریلمی ۱۱ پرو پلاس از تراشه ۶ نانومتری مدیاتک دیمنسیتی ۷۰۵۰ به عنوان قلب تپنده استفاده می‌کند. این چیپست ۸ هسته پردازنده مرکزی با چیدمان ۲ هسته Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۶ گیگاهرتز و ۶ هسته Cortex-A55  با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی Mali-G68 MC4 دارد. برای درک بهتر قدرت سخت افزاری دو مدل بهتر است نگاهی به بنچمارک‌ها داشته باشیم.

در حالت کلی به نظر می‌رسد که قدرت خام پردازنده مرکزی آنر ۹۰ حدود ۱۵ درصد بیشتر از رقیب باشد. قدرت خام پردازنده گرافیکی آنر ۹۰ حدود ۶۰ درصد از رقیب بیشتر است. در ادامه نگاه کاملی به تست‌ها خواهیم داشت. در بنچمارک Antutu 10 تراشه اسنپدراگون ۷ نسل ۱ نسخه Accelerated حدود ۲۶ درصد بهتر از رقیب عمل کرده و این اختلاف در بنچمارک GeekBench 6 و عملکرد چند هسته‌ای به ۱۷ درصد می‌رسد.

در بنچمارک 3Dmark که مخصوص سنجش توان گرافیکی است اسنپدراگون ۷ نسل ۱ نسخه Accelerated نزدیک به ۴۰ درصد بهتر از دیمنسیتی ۷۰۵۰ عمل کرده که اختلاف زیادی به حساب می‌آید. جدا از این برتری، به طور کلی بازی‌ها با پردازنده‌های کوالکام سازگاری بیشتری دارند و این یعنی عملا آنر ۹۰ تا ۵۰ درصد عملکرد بهتری در اجرای بازی‌ها در مقایسه با ریلمی ۱۱ پرو پلاس دارد.

عملکرد آنر ۹۰ در اجرای بازی‌ها
عملکرد آنر ۹۰ در اجرای بازی‌ها

تراشه ریلمی ۱۱ پرو پلاس سرعت کافی و مناسبی دارد و باعث می‌شود گوشی تجربه کاربری سریع و روانی را در اختیار شما قرار دهد. از طرفی این چیپست از نظر ثبات عملکرد وضعیت جذابی دارد و خیلی داغ نمی‌شود. از نظر عملکرد وضعیت آنر ۹۰ هم به همین صورت است و در عمل برتری خاصی نسبت به ریلمی ۱۱ پرو پلاس دیده نمی‌شود. البته در مورد اجرای بازی‌ها این گفته صدق نمی‌کند.

در اجرای بازی‌ها هر دو گوشی عملکرد خوب و مناسبی دارند و می‌توانند عناوین را با گرافیک متوسط یا بالا و با فریم‌ریت خوب به اجرا دربیاورند. در این میان برتری با آنر ۹۰ است و این گوشی قدرت گرافیکی بالاتری را در اختیار شما قرار می‌دهد. البته نماینده آنر مقداری بیشتر از رقیب داغ می‌کند که این موضوع هم آزار دهنده نیست.

شما می‌توانید آنر ۹۰ را در دو نسخه ۲۵۶ گیگابایتی و ۵۱۲ از نظر حافظه و ۸، ۱۲ و ۱۶ گیگابایت از نظر رم خریداری کنید. ریلمی ۱۱ پرو پلاس به شما امکان می‌دهد تا نسخه ۱ ترابایتی را نیز انتخاب کنید ولی حافظه رم به ۱۲ گیگابایت محدود می‌شود. امکان استفاده از کارت حافظه جانبی در این دو میان‌رده وجود ندارد و البته نیازی هم به این موضوع نیست و حافظه پایه‌ای ۲۵۶ گیگابایتی بعید است به راحتی تمام شود.

در نهایت از بین این دو گوشی در بخش سخت افزار آنر ۹۰ را برنده می‌دانیم و اگر اولویت شما بخش سخت افزار است پیشنهاد می‌کنیم به سراغ نماینده آنر بروید.

مقایسه نرم افزار

در همین ابتدا اشاره کنیم که در مقایسه ریلمی ۱۱ پرو پلاس با آنر ۹۰ قرار نیست به طور کامل رابط کاربری دو گوشی را مورد بررسی قرار دهیم؛ چرا که این کار از حوصله بحث خارج است و در این بخش صرفا شما را با دو رابط کاربری و مدت زمان دریافت بروزرسانی آشنا خواهیم کرد.

آنر ۹۰ دارای MagicOS 7.1 بر پایه اندروید ۱۳ است و از سرویس‌های گوگل به طور کامل پشتیبانی می‌کند. این گوشی قرار است دو سال آپدیت نرم افزاری و تا سه سال آپدیت امنیتی دریافت کند و این یعنی شما اندروید ۱۵ را نیز به روی این مدل دریافت خواهید کرد. در سوی دیگر ریلمی ۱۱ پرو پلاس با رابط کاربری Realme UI 4.0 بر پایه اندروید ۱۳ راهی بازار شده و مانند رقیب تا دو سال آپدیت نرم افزاری و تا سه سال آپدیت امنیتی دریافت می‌کند.

رابط کاربری دو گوشی ویژگی‌های بسیار خوب و جذابی دارد و بعید است که با هیچ کدام به مشکل مواجه شوید. ظاهر رابط کاربری ریلمی ۱۱ پرو پلاس تا حدی شبیه به گوشی‌های وان‌پلاس است و ظاهری مدرن‌تر دارد و اجازه می‌دهد تا شخصی سازی بیشتری را به روی محیط کاربری اعمال کنید.

مقایسه اسپیکر

ریلمی ۱۱ پرو پلاس دارای یک اسپیکر اصلی در پایین و یک اسپیکر دوم در بالا است که دو خروجی دارد، خروجی اول به سمت روبرو و از اسپیکر مکالمه و خروجی دوم از فریم بالایی است. این گوشی می‌تواند صدای استریوی باکیفیتی تولید کند. از نظر بلندی صدا این اسپیکرها وضعیت خوبی دارند و بیس قابل قبولی را نیز در اختیار قرار می‌دهند. در سوی دیگر آنر ۹۰ تنها یک اسپیکر دارد و صدای مونو تولید می‌کند. به این ترتیب قطعا برنده این قسمت ریلمی ۱۱ پرو پلاس است و این بخش را می‌توانیم یکی از نقاط ضعف آنر ۹۰ بدانیم.

مقایسه ریلمی ۱۱ پرو پلاس با آنر ۹۰ از لحاظ دوربین

مقایسه ریلمی ۱۱ پرو پلاس با آنر ۹۰ ما را به بخش دوربین‌ها می‌رساند، جایی که رقابت سختی بین این دو میان‌رده در جریان است. در ادامه دوربین‌های هر دو مدل را بررسی می‌کنیم تا مشخص شود کدام گوشی عملکرد بهتری دارد و تصاویر باکیفیت‌تری به ثبت می‌رساند.

مقایسه ریلمی ۱۱ پرو پلاس با آنر ۹۰ از نظر دوربین
مقایسه ریلمی ۱۱ پرو پلاس با آنر ۹۰ از نظر دوربین

دوربین اصلی

ریلمی ۱۱ پرو پلاس از دوربین اصلی با سنسوری ۲۰۰ مگاپیکسلی مدل Samsung ISOCELL HP3 با اندازه ۱٫۱.۴ اینچی و اندازه پیکسل ۰٫۵۶ میکرونی استفاده می‌کند. این سنسور در پس لنزی ۲۳ میلی‌متری با دیافراگم F/1.7 قرار گرفته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال پشتیبانی می‌کند. تصاویر این دوربین به صورت پیش فرض به دلیل ترکیب ۱۶ پیکسل درون یک پیکسل به صورت ۱۲٫۵ مگاپیکسلی به ثبت می‌رسند.

کیفیت عکس‌های ثبت شده در نور روز به واقع نزدیک به گوشی‌های پرچمدار است و عکس‌ها دارای جزئیات بسیار زیاد و کنتراست عالی هستند. در نمونه‌ها نویز دیده نمی‌شود و رنج دینامیکی وسیع است، البته نه به گستردگی گوشی‌های پرچمدار. رنگ‌ها نزدیک به واقعیت ثبت می‌شوند و جالب است بدانید که نمونه‌ها تا حد زیادی شبیه به S23 اولترا هستند.

یعنی گوشی با قیمت یک سوم گلکسی S23 اولترا می‌تواند عکس‌هایی در حد و اندازه این محصول به ثبت برساند که اتفاق بسیار تحسین برانگیز برای ریلمی ۱۱ پرو پلاس به حساب می‌آید. این گوشی دوربین تله فوتو ندارد ولی ریلمی ادعا کرده که دوربین اصلی می‌تواند در حالت 2X عکس‌هایی بدون افت کیفیت ثبت کند. در عمل این ادعا را تایید می‌کنیم و تصاویر 2X نیز کیفیت و جزئیات بسیار خوبی دارند.

حتی حالت زوم 4X نیز کیفیت خوبی دارد ولی کیفیت کم می‌شود و نویز افزایش پیدا می‌کند. هرچند که هنوز هم می‌توان به روی کیفیت تصاویر 4X حساب باز کرد. پیشنهاد نمی‌کنیم از حالت رزولوشن کامل یا ۲۰۰ مگاپیکسلی استفاده کنید؛ چرا که نویز بسیار زیادی در این نمونه‌ها دیده می‌شود.

ریلمی ۱۱ پرو پلاس قابلیت نایت مود خودکار دارد که این ویژگی برای دوربین اصلی و فوق عریض کار می‌کند. عکس‌های ثبت شده در شب با این گوشی فوق‌العاده هستند. جذب نور در این تصاویر به خوبی اتفاق می‌افتد و نور کافی نیز در عکس‌ها دیده می‌شود. رنج دینامیکی این نمونه‌ها وسیع است و رنگ‌ها نیز دقیق و نزدیک به واقعیت ثبت می‌شوند. جالب است که تصاویر همچنان نویز ندارند و با نویز بسیار کم ثبت می‌شوند.

در سوی دیگر آنر ۹۰ هم دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی دارد. جالب است بدانید که این سنسور دقیقا مانند رقیب بوده ولی در پس لنزی با گشودگی دریچه دیافراگم F/1.9 قرار گرفته و فاقد OIS یا همان لرزشگیر اپتیکال تصویر است. عکس‌های این گوشی به صورت پیش فرض ۱۲ مگاپیکسلی ثبت می‌شوند.

این عکس‌ها کیفیت خوبی دارند ولی در بسیاری از مواقع ضعیف‌تر از انتظار عمل می‌کنند. دقت رنگ بالا است و جزئیات خوبی هم در عکس‌ها دیده می‌شود. در کمال تعجب نویز زیادی در تصاویر دیده می‌شود که این اتفاق برای دوربینی ۲۰۰ مگاپیکسلی و گوشی در این بازه قیمتی اصلا قابل قبول نیست. بخشی از دلیل این نویز را می‌توانیم پردازش غیر اصولی دوربین بدانیم که شارپنس را تا حد زیادی افزایش می‌دهد.

آنر ۹۰ در شب عملکرد خوبی دارد ولی نه به خوبی گوشی رقیب. تصاویر با دقت رنگ مناسب و شارپنس قابل قبولی به ثبت می‌رسند و سطح جزئیات نیز مناسب ارزیابی می‌شود. زمانی که تمام این گفته‌ها را در کنار هم قرار دهیم به سادگی متوجه خواهیم شد که برنده این بخش ریلمی ۱۱ پرو پلاس است و بدون شک این مدل در روز و شب عکس‌های بهتری با دوربین اصلی ثبت می‌کند.

دوربین فوق عریض

دوربین فوق عریض ریلمی ۱۱ پرو پلاس دارای سنسوری ۸ مگاپیکسلی است و آنر ۹۰ از سنسوری ۱۲ مگاپیکسلی استفاده می‌کند و همچنین دارای فوکوس خودکار است. در ادامه و در بخش دوربین ماکرو بیشتر در مورد این موضوع صحبت خواهیم کرد. هر دو دوربین فوق عریض به نسبت بازه قیمتی گوشی‌ها عملکرد خوب و جذابی دارند اما عملکرد آنر ۹۰ بهتر است و این گوشی تصاویر بهتری به ثبت می‌رساند.

عکس‌های آنر ۹۰ دارای جزئیات بیشتر و دقت رنگ طبیعی‌تر هستند و شارپنس بهتری دارند. پس در زمینه دوربین فوق عریض برتری را با نماینده آنر می‌دانیم.

دوربین ماکرو

ریلمی ۱۱ پرو پلاس یک دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی دارد ولی آنر ۹۰ به لطف فوکوس خودکار دوربین فوق عریض، می‌تواند با این دوربین ۱۲ مگاپیکسلی عکس‌های ماکرو یا همان نمای نزدیک بگیرد. این نمونه‌ها بدون شک در آنر ۹۰ کیفیت بسیار بهتری دارند و برنده این بخش نیز نماینده آنر است.

دوربین سلفی

دوربین سلفی آنر ۹۰ سنسوری ۵۰ مگاپیکسلی دارد و از نوع فوق عریض است. دوربین سلفی ریلمی ۱۱ پرو پلاس اما عریض است و سنسوری ۳۲ مگاپیکسلی نیز دارد. هر دو گوشی‌ سلفی‌های بسیار خوبی با جزئیات بالا و نویز کم به ثبت می‌رسانند. در این نمونه‌ها رنج دینامیکی نسبتا وسیع است و کنتراست و دقت رنگ خوبی را شاهد هستیم. این بخش برنده مشخصی ندارد و عملکرد هر دو میان‌رده را جذاب ارزیابی می‌کنیم.

پرتره

ریلمی ۱۱ پرو پلاس به صورت پیش فرض در حالت 2X‌ پرتره‌ ثبت می‌کند که این عکس‌ها جزئیات خوب، برش دقیق و پس‌زمینه عمیقی دارند و از نظر دقت رنگ و کنتراست نیز جذاب هستند. البته این گفته برای عکس‌های شب صدق نمی‌کند. اگر پرتره‌ها را به حالت 1X تغییر دهید همه چیز ثابت می‌ماند و تنها سطح جزئیات بیشتر می‌شود.

آنر ۹۰ دوربین عمق میدان ۲ مگاپیکسلی دارد و مانند رقیب دو حالت 1X و 2X را ارائه می‌کند. پرتره‌های این گوشی به خوبی ریلمی ۱۱ پرو پلاس نیستند و گاهی سوژه کاملا دقیق از پس‌زمینه جدا نمی‌شود و سطح جزئیات نیز پایین‌تر از گوشی رقیب است. پس برنده این بخش را نماینده ریلمی می‌دانیم.

فیلم‌برداری

ریلمی ۱۱ پرو پلاس می‌تواند با دوربین اصلی ویدئوهای 4K بگیرد ولی دوربین سلفی و فوق عریض به FHD محدود هستند. آنر ۹۰ می‌تواند به هر سه دوربین ویدئوهای 4K ضبط کند. در عمل کیفیت ویدئوهای ضبط شده با دوربین اصلی ریلمی ۱۱ پرو پلاس کیفیت بهتری دارد. در این فیلم‌ها جزئیات بالاتر و نویز کمتری دیده می‌شود و رنج دینامیکی نیز وسیع‌تر است. پس در این بخش هم نماینده ریلمی برتری دارد.

مقایسه realme 11 pro plus با honor 90 از لحاظ باتری

هر دو گوشی با باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی روانه بازار شده‌اند. همچنین نمایشگر دو مدل کم و بیش وضعیت نزدیکی دارند و تنها بخش سخت افزار می‌تواند باعث تفاوت زیاد از نظر شارژدهی شود. در عمل هم همین اتفاق رخ می‌دهد و دوام باتری این دو میان‌رده متفاوت است. برای درک بهتر به سراغ تست‌های انجام شده به روی ریلمی ۱۱ پرو پلاس و آنر ۹۰ می‌رویم.

در تست مکالمه ریلمی ۱۱ پرو پلاس ۳۳٫۵ ساعت دوام می‌آورد و این عدد برای آنر ۹۰ حدود ۲۵ ساعت است. این اعداد در زمینه وبگردی به ترتیب ۱۱٫۵ و ۱۰ ساعت هستند. در زمینه پخش مداوم ویدئو نماینده ریلمی حدود ۱۷ ساعت دوام می‌آورد، در صورتی که عملکرد نماینده آنر کمتر از ۱۳ ساعت است. ریلمی ۱۱ پرو پلاس با شارژ کاملا حدود ۸ ساعت بازی کردن را دوام می‌آورد در حالی که این عدد برای رقیب ۶ ساعت است.

شارژدهی خوب ریلمی ۱۱ پرو پلاس
شارژدهی خوب ریلمی ۱۱ پرو پلاس

طبق این اعداد و ارقام کاملا مشخص است که ریلمی ۱۱ پرو پلاس شارژدهی بهتری دارد و مدت زمان طولانی‌تری را دوام می‌آورد. اگر استفاده متوسطی از گوشی دارید آنر ۹۰ یک روز کامل شما را همراهی خواهید کرد در حالی که ریلمی ۱۱ پرو پلاس می‌تواند به خوبی یک و نیم روز همراه شما باشد. از نظر سرعت شارژ نیز برتری با نماینده ریلمی است.

آنر ۹۰ از شارژ سریع ۶۶ واتی پشتیبانی می‌کند. این گوشی در ۱۵ دقیقه از ۰ تا ۳۴ درصد و در ۳۰ دقیقه تا ۶۵ درصد شارژ می‌شود. شما می‌توانید این محصول را در مدت ۵۵ دقیقه فول شارژ کنید. ریلمی ۱۱ پرو پلاس از شارژ سریع ۱۰۰ واتی پشتیبانی می‌کند و در مدت ۱۵ دقیقه تا ۶۵ درصد و در مدت ۲۸ دقیقه تا ۱۰۰ درصد شارژ می‌شود.

آداپتور ۱۰۰ واتی ریلمی ۱۱ پرو پلاس
آداپتور ۱۰۰ واتی ریلمی ۱۱ پرو پلاس

طبق توضیحات بالا ریلمی ۱۱ پرو پلاس هم شارژدهی بهتری دارد و هم سرعت شارژ بهتری و به این ترتیب برنده این بخش خواهد بود.

جمع بندی نهایی! کدام گوشی بهتر است؟!

مقایسه ریلمی ۱۱ پرو پلاس با آنر ۹۰ به بخش پایانی می‌رسد، جایی که بسیار سخت است بخواهیم یکی از دو مدل را به عنوان محصول برتر معرفی کنیم. همان‌طور که در طول مطلب مشاهده کردید هر گوشی برتری‌های مشخصی نسبت به رقیب دارد ولی هیچ کدام به طور کامل برتر نیستند. در واقع شما بر اساس نیاز خود باید بین این دو مدل یکی را انتخاب کنید.

ریلمی ۱۱ پرو پلاس بخریم یا آنر ۹۰؟
ریلمی ۱۱ پرو پلاس بخریم یا آنر ۹۰؟

اگر برای شما نرخ لمس ۳۶۰ هرتزی، اسپیکرهای بهتر، شارژدهی بهتر، سرعت شارژ بالاتر، دوربین اصلی بهتر، فیلم‌برداری بهتر و پرتره‌های بهتر اهمیت دارد به سراغ ریلمی ۱۱ پرو پلاس بروید. از طرفی اگر به روشنایی نمایشگر، سخت افزار قوی‌تر، دوربین فوق عریض بهتر، عکس‌های نمای نزدیک بهتر و فیلم‌برداری 4K با دوربین سلفی و فوق عریض اهمیت می‌دهید به سراغ آنر ۹۰ بروید.

برتری ریلمی ۱۱ پرو پلاس نسبت به آنر ۹۰

  • نرخ لمس ۳۶۰ هرتزی
  • اسپیکرهای استریو و باکیفیت‌تر
  • شارژدهی بهتر
  • سرعت شارژ بالاتر
  • وجود نسخه ۱ ترابایتی
  • دوربین اصلی بهتر در روز و شب
  • پرتره‌های بهتر
  • فیلم‌برداری بهتر

خرید ریلمی ۱۱ پرو پلاس

برتری آنر ۹۰ نسبت به ریلمی ۱۱ پرو پلاس

  • طراحی خاص، زیبا و چشم‌نواز
  • صفحه نمایش با روشنایی بیشتر
  • رزولوشن بالاتر پنل
  • سخت افزار قوی‌تر
  • وجود نسخه ۱۶ گیگابایتی رم
  • دوربین فوق عریض بهتر
  • عکس‌های نمای نزدیک بهتر
  • فیلم‌برداری 4K با فوق عریض و سلفی

خرید آنر ۹۰

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر خود را برای این مطلب می نویسید: