بهترین دوربین گوشی در هر رنج قیمتی – راهنمای جامع خرید [مرداد ۱۴۰۲]
برای هر کاربر هنگام خرید گوشی هوشمند یکی از بخشها اولویت بالاتری دارد و شرکتهای سازنده نیز دقیقا به همین دلیل چندین مدل گوشی مختلف تولید میکنند. برای برخی از کاربران کیفیت دوربینها اهمیت زیادی دارد و به هر دلیلی قصد دارند با گوشی خود عکس و فیلمهای زیادی را به ثبت برسانند. در ادامه این مطلب به سراغ بهترین دوربین گوشی در هر رنج قیمتی خواهیم رفت تا شما فارغ از میزان بودجه خود بتوانید بهترین گوشی از نظر دوربین را به عنوان انتخاب خود داشته باشید.
شیوه رتبه بندی در لیست بهترین دوربین های گوشی
سایت Dxomark یک منبع معتبر در زمینه سنجش کیفیت دوربین است و کاربران در بسیاری از مواقع برای مقایسه دوربین گوشیها از دیتاهای این سایت کمک میگیرند. مبنای قرار گرفتن گوشیها در این لیست، اطلاعات سایت Dxomark و همچنین بررسیهای انجام شده در سایتهای معتبر دیگر مانند GSMarena است. در ادامه شما بسته به بودجه خود میتوانید به سراغ بخش مرتبط رفته و گوشی مناسب خود را انتخاب کنید.
لیست ارائه شده در هر بازه قیمتی به ترتیب بهترین دوربینهای ممکن را دارند و شما بسته به بودجه و سایر نیازهای خود میتوانید یکی را انتخاب و خریداری کنید. برای نمونه اگر گوشی اول دوربین خوب ولی باتری ضعیفی دارد میتوانید به سراغ گوشی بعدی بروید که باتری آن قویتر باشد. نکته مهم دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این است که برخی از گوشیها با رتبه پایینتر در لیست ممکن است از نظر زوم یا فیلمبرداری نسبت به مدلهای بالای لیست برتری داشته باشند.
بهترین دوربین گوشی تا ۱۰ میلیون تومان
در این بخش به بهترین دوربین گوشی تا ۱۰ میلیون خواهیم پرداخت.
ردمی نوت ۱۲ پرو فورجی – Redmi Note 12 Pro 4G
- دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.9 و فوکوس خودکار تشخیص فاز
- دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی
- دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
- دوربین عمق میدان ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
- دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
ردمی نوت ۱۲ پرو 4G گوشی عجیبی از شرکت شیائومی است که دوربینهای خوبی به نسبت بازه قیمتی دارد. دلیل عجیب بودن این گوشی را میتوانیم استفاده از سخت افزار و دوربین ردمی نوت ۱۰ پرو بدانیم. در واقع پس از دو سال شیائومی مجدد از بسیاری از بخشهای ردمی نوت ۱۰ پرو در ردمی نوت ۱۲ پرو استفاده کرده و شاید بتوان گفت سازنده چینی این گوشی قدیمی را با نامی جدید و طراحی تازه روانه بازار کرده است.
این گفته الزاما به معنای بد بودن نوت ۱۲ پرو 4G نیست و اتفاقا این گوشی در زمینه دوربین حرفهای زیادی برای گفتن دارد، هرچند که ترجیح میدادیم با سخت افزار قویتر و جدیدتری مواجه باشیم و انتخاب اسنپدراگون ۷۳۲ در سال ۲۰۲۳ کمی عجیب به نظر میرسد. دوربین اصلی این گوشی به نسبت بازه قیمتی عکسهای بسیار خوبی به ثبت میرساند. جزئیات زیادی در تصاویر دیده میشود و گستره دینامیکی نیز وسیع است.
کنتراست تصاویر عالی است و دقت رنگ بسیار خوبی را نیز شاهد هستیم و سوژهها نزدیک به رنگ حقیقی خود ثبت میشوند. تقریبا هیچ نویزی در عکسها دیده نمیشود و عکسها در شب و نور کم نیز کیفیت خوبی دارند، هرچند که در شب نویز بیشتری دیده میشود و پیشنهاد میکنیم از حالت Night Mode استفاده کنید. دوربین فوق عریض این گوشی نیز کیفیت خوبی دارد و به روی کیفیت تصاویر ماکرو و سلفی هم میتوانید حساب باز کنید.
در مورد ردمی نوت ۱۲ پرو فورجی بیشتر بدانید: بررسی تخصصی ردمی نوت ۱۲ پرو فورجی
گلکسی آ ۳۴ – Galaxy A34
- دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.8 و فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر
- دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
- دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
- دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسی با دیافراگم F/2.2
گلکسی A34 مدل ارزانتر گلکسی A54 به حساب میآید که همچنان مشخصات جذابی را با قیمتی مناسب در اختیار کاربران قرار میدهد. این کهکشانی موفق شده در سایت Dxomark نمره کلی ۹۲ را به دست بیاورد. این نمره در زمینه عکاسی برابر با ۹۹، در زمینه زوم برابر با ۷۶ و در زمینه فیلمبرداری برابر با ۷۸ است.
قیمت این گوشی به گونهای است که نباید کیفیت دوربینهای آن را با بازههای قیمتی دیگر مقایسه کنید و باید بسته به بودجه از آن انتظار داشته باشید. عکسهای گرفته شده با دوربین اصلی کیفیت خوبی دارند. این تصاویر دارای رنج دینامیکی گستره و کنتراست مناسب هستند و جزئیات کافی نیز در عکسها دیده میشود. دقت رنگ این دوربین خیلی عالی نیست و سامسونگ طی پردازش تصاویر غلظت رنگها را افزایش میدهد که البته باعث جذابتر شدن سوژهها میشود.
دوربین فوق عریض این کهکشانی کیفیت مناسبی دارد و جزئیات زیاد و نویز کمی را در اختیار قرار میدهد. دوربین سلفی هم عملکرد مناسبی دارد و به روی کیفیت دوربین ماکرو نیز میتوانید حساب باز کنید و بسته به خلاقیت خود تصاویر نمای نزدیک جذابی به ثبت برسانید.
در برتر دیجیتال گلکسی A34 را بررسی کردهایم.
ردمی نوت ۱۲ فورجی | Redmi Note 12 4G
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.8 و فوکوس خودکار تشخیص فاز
- دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
- دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
- دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.5
اگر بخواهیم گوشیهای حال حاضر بازار را به نسبت ارزش خرید لیست کنیم بدون شک ردمی نوت ۱۲ فورجی جزو اولین گزینههای لیست خواهد شد. این مدل قیمتی بسیار رقابتی و مناسب دارد و در عین حال در بخشهای مختلف مشخصات و ویژگیهای بسیار خوبی را در اختیار قرار میدهد.
عکسهای دوربین اصلی این مدل کیفیت خوبی دارند و از سطح شارپنس و جزئیات کاملا راضی هستیم. تصاویر دقت رنگ خوبی دارند و نزدیک به واقعیت به ثبت میرسند. کنتراست عکسها هم مناسب است ولی گاهی پردازش تصویر باعث اضافه شدن بیش از حد کنتراست و از بین رفتن بخشی از جزئیات میشود.
دوربین فوق عریض این گوشی کیفیتی کاملا معمولی دارد و دوربین ماکرو هم خیلی نمیتواند عکسهای خوبی به ثبت برساند. کیفیت عکسهای دوربین اصلی نیز در نور کم و شب خیلی عالی نیست و نمیتوان مانند عکسهای روز برچسب خیلی خوب را به آنها نسبت داد. این گفته در مورد دوربین سلفی هم صدق میکند و کیفیت تصاویر کاملا معمولی است.
در واقع ردمی نوت ۱۲ فورجی تنها به دلیل داشتن اصلی خوب به نسبت بازه قیمتی و همچنین ارزش خرید بسیار بالا در لیست بهترین دوربین گوشی تا ۱۰ میلیون قرار گرفته است.
پیشنهاد مطلب: بررسی تخصصی ردمی نوت ۱۲ فورجی
بهترین دوربین گوشی تا ۱۵ میلیون تومان
در این بخش به بهترین دوربین گوشی بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون خواهیم پرداخت. در نظر داشته باشید که برخی از گوشیهای میانرده توسط سایت Dxomark بررسی نشدهاند و به همین جهت ممکن است در این بخش یا بخش بعدی به نمرات این محصول نپردازیم و به دیتاهای موجود از دیگر سایتها و همچنین بررسیهای خود برتر دیجیتال بسنده کنیم.
گلکسی آ ۵۴ | Galaxy A54
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.8 و فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر
- دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
- دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
- دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
گلکسی A54 را میتوان یکی از کاملترین میانردههای شرکت سامسونگ تا این تاریخ دانست. این کهکشانی برای اولین بار از قاب پشتی شیشهای استفاده میکند و تقریبا در همه بخشها عملکرد خوب و جذابی دارد. این گوشی در زمینه دوربین هم به نسبت بازه قیمتی یکی از بهترینها است و میتواند شما را در شرایط نوری مختلف به خوبی همراهی کند. این گوشی موفق شده در تستهای سایت Dxomark نمره کلی ۱۰۷ را به دست بیاورد. نمره گلکسی A54 در زمینه عکاسی برابر با ۱۰۶، در زمینه زوم برابر با ۷۹ و در زمینه فیلمبرداری برابر با ۱۱۵ است.
عکسهای دوربین اصلی این کهکشانی واقعا خوب است و ما دقت وایت بالانس و رنگها زنده و جذاب آن کاملا راضی هستیم. رنج دینامیکی تصاویر وسیع است و کنتراست نیز در سطح خوبی قرار میگیرد. در این عکسها جزئیات زیاد و شارپنس مناسب هم دیده میشود تا سوژهها کاملا دقیق به ثبت برسند. دوربین فوق عریض گلکسی A54 نیز کیفیت خوبی دارد و شما میتوانید با آن عکسهای خوبی به ثبت برسانید.
عکسهای گرفته شده در شب هم کیفیت مناسبی دارند و نسبت به نسل قبلی بهبود زیادی را شاهد هستیم. تصاویر سلفی این گوشی نیز کیفیت خوبی دارند و ماکرو ۵ مگاپیکسلی نیز عکسهایی در حد و اندازه وضوح خود به ثبت میرساند.
بررسی گلکسی A54 را در بلاگ برتر دیجیتال بخوانید.
شیائومی ۱۳ لایت | Xiaomi 13 Lite
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.8 و فوکوس خودکار تشخیص فاز
- دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
- دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
- دوربین فوق عریض سلفی ۳۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
- دوربین سلفی ۸ مگاپیکسی با دیافراگم F/2.3
شیائومی ۱۳ لایت ارزانترین نسخه از سری پرچمداران شیائومی است و نسل جدیدتر شیائومی ۱۲ لایت به حساب میآید. این گوشی عکسهای خوبی به ثبت میرساند. تصاویر شارپنس خوب و کنتراست مناسب دارند و جزئیات کافی در عکسها دیده میشود. گستره دینامیکی تصاویر وسیع است و نویز کمی دیده میشود. خوشبختانه این دوربین در شب هم عملکرد خوب خود را حفظ میکند و تصاویر باکیفیتی را به ثبت میرساند.
دوربین فوق عریض این گوشی به نسبت رقبای همقیمت مقداری بهتر است ولی در کل عالی نیستی و در تصاویر سوژهها حالت نرم به خود میگیرند. از دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی نیز نباید خیلی انتظار بالایی داشته باشید. سلفیها در حالت ۰٫۶ بسیار وسیع هستند ولی کیفیت عالی ندارند.
ردمی نوت ۱۲ پرو ۵ جی | Redmi Note 12 Pro 5G
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.9 و فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر
- دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
- دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
- دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسی با دیافراگم F/2.5
سری ردمی نوت ۱۲ از گوشیهای شیائومی اعضای فراوانی دارد و در بالا به ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس با سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی پرداختیم. در این بخش به سراغ ردمی نوت ۱۲ پرو 5G خواهیم رفت، گوشی دیگری که در لیست بهترین دوربین گوشی تا ۱۵ میلیون قرار میگیرد. این محصول دارای نمایشگری جذاب است و از تراشه ۶ نانومتری مدیاتک دیمنسیتی ۱۰۸۰ قدرت میگیرد.
عکسهای ثبت شده با دوربین اصلی دارای جزئیات کافی، کنتراست بالا و دقت رنگ رضایت بخش (کمی غلیظتر از واقعیت) است و در تصاویر تقریبا نویزی دیده نمیشود. گستره دینامیکی عکسها وسیع است و تقریبا از پردازش تصاویر نیز راضی هستیم. دلیل این که از کلمه ”تقریبا” استفاده کردیم این است که گاهی عکسها بیش از حد پردازش میشوند و حالت مصنوعی به خود میگیرند.
دوربین فوق عریض ردمی نوت ۱۲ پرو 5G به نسبت بازه قیمتی عکسها خوبی به ثبت میرسند که در آنها نویز کم و جزئیات زیاد دیده میشود. دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی این میانرده نیز برعکس رزوشون پایینی که دارد تصاویر نمای نزدیک قابل قبولی به ثبت میرساند. عکسهای گرفته شده با دوربین سلفی و دوربین اصلی در شب نیز کیفیت خوبی دارند و میتوان به روی آنها حساب باز کرد.
بهترین دوربین گوشی تا ۲۵ میلیون تومان
در این بخش به بهترین دوربین گوشی بین 15 تا 25 میلیون خواهیم پرداخت.
گلکسی اس ۲۱ اف ای | Galaxy S21 FE
- دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسی با دیافراگم F/1.8 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی و لرزشگیر اپتیکال تصویر
- دوربین تله فوتو ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4 و لرزشگیر اپتیکال تصویر، فوکوس خودکار تشخیص فاز و زوم اپتیکال ۳ برابری
- دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
- دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
گلکسی S21 FE دومین نسل از گوشیهای FE سامسونگ به حساب میآید و سامسونگ ترجیح داد که گلکسی S22 FE را به بازار عرضه نکند و حالا باید مدتی دیگر منتظر S23 FE باشیم. این کهکشانی در دو نسخه اسنپدراگون ۸۸۸ و اگزینوس ۲۱۰۰ ساخته شده و نسخه موجود در ایران اگزینوس ۲۱۰۰ است. سایت Dxomark تنها نسخه اسنپدراگون از این گوشی را مورد بررسی قرار داده و ما هم به نتایج همین مدل خواهیم پرداخت (نسخه اگزینوس به دلیل پردازش تصویر ضعیفتر مقدار کمی ضعیفتر عمل میکند).
گلکسی S21 FE موفق شده به نمره کلی ۱۱۷ دست پیدا کند. این نمره در بخش عکاسی ۱۱۹ و در بخش زوم و فیلمبرداری برابر با ۱۱۱ و ۱۰۷ است. عکسهای ثبت شده با دوربین اصلی این کهکشانی کیفیت خوبی دارند و تقریبا هیچ نویزی در عکسها دیده نمیشود و جزئیات زیادی نیز به چشم میآید. تصاویر فوق عریض هم به نسبت بازه قیمتی واقعا خوب است و برعکس بسیاری از گوشیها میتوانید به روی عملکرد دوربین فوق عریض حساب کنید.
دوربین سلفی و تله فوتو نیز عملکرد خوبی را از خود به نمایش میگذارند تا گلکسی S21 FE نقطه ضعفی در زمینه دوربین نداشته باشد. در نظر داشته باشید که عکسهای دوربین اصلی در شب هم بسیار خوب است و این گوشی دوربینهای شایسته نام قاتل پرچمدار دارد. البته جذابیت این کهکشانی تنها قسمت دوربین نیست و در بخش سخت افزار، نمایشگر، ارگونومی و طراحی هم مشخصات بسیار خوبی را شاهد هستیم و این پکیج با قیمت مناسبی در اختیار شما قرار میگیرد.
شیائومی ۱۲ تی | Xiaomi 12T
- دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.7 و فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر
- دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
- دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
- دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
شیائومی ۱۲ تی نسخه ارزانتر شیائومی ۱۲ تی پرو است و در لیست بهترین دوربین گوشی تا ۲۵ میلیون قرار میگیرد. این مدل به لطف دوربینهای خوب و البته پردازش تصویر خوب سخت افزار توانسته در لیست بهترین دوربین گوشی تا ۲۵ میلیون قرار بگیرد. این گوشی در زمینه عکاسی موفق به کسب نمره ۱۲۰ شده و این عدد در بخش زوم و فیلمبرداری به اعداد ۶۷ و ۱۲۷ تغییر میکند تا در نهایت نمره کلی این محصول به ۱۱۵ برسد.
اگر این نمرات را با نمرات گوشی S21 FE مقایسه کنیم به سادگی متوجه خواهیم شد که شیائومی ۱۲ تی هم در زمینه عکاسی مقداری بهتر از رقیب کرهای است و هم فیلمهای بسیار بهتری به ثبت میرساند. در واقع اگر برای شما کیفیت فیلمبرداری اهمیت دارد بدون شک بین S21 FE و شیائومی ۱۲ تی، نماینده چینیها را انتخاب کنید.
قلب تپنده این دستگاه مدیاتک دیمنسیتی ۸۱۰۰ اولترا است و به خوبی میتواند از پس کارهای مختلف بربیاید و تصاویر دوربین اصلی و سایر دوربینها را پردازش کند. عکسهای دوربین اصلی کیفیت بسیار خوبی دارند. در این تصاویر جزئیات بالا دیده میشود و وایت بالانس متعادلی را هم شاهد هستیم. رنگ سوژهها مقدار کمی غلیظتر از واقعیت به ثبت میرسند ولی همچنان دقیق هستند.
رنج دینامیکی عکسها مناسب است ولی عالی نیست و نویز بسیار کمی هم در تصاویر دیده میشود. در این گوشی خبری از دوربین تله فوتو و در نتیجه زوم اپتیکال نیست و باید به زوم دیجیتال بسنده کنید. عکسهای دوربین فوق عریض به نسبت وضوح ۸ مگاپیکسلی عالی است و تصاویری با جزئیات بالا را شاهد هستیم. دوربین سلفی شیائومی ۱۲ تی هم عملکرد مناسبی دارد و در شب هم دوربین اصلی رضایت بخش عمل میکند.
آنر ۷۰ | Honor 70
- دوربین اصلی ۵۴ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.9 و فوکوس خودکار تشخیص فاز
- دوربین فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 و فوکوس خودکار
- دوربین عمق میدان ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
- دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
آنر ۷۰ یک گوشی بسیار زیبا است که علاوه بر زیبایی دوربینهای باکیفیتی هم دارد. قبل از پرداختن به بخش دوربین بد نیست اشاره کنیم که آنر ۷۰ دارای پنلی ۶٫۶۷ اینچی است که حدود ۹۱ درصد از فضای روبرویی را به خود اختصاص داده، درست مانند گوشیهای پرچمدار!
آنر ۷۰ توانسته مانند شیائومی ۱۲ تی نمره کلی ۱۱۵ را کسب کند. عملکرد این گوشی در زمینه عکاسی ۱۱۵، در زمینه زوم ۷۷ و در زمینه فیلمبرداری ۱۲۹ است. اگر نمرات این گوشی را با شیائومی ۱۲ تی مقایسه کنیم متوجه خواهیم شد که از نظر عکاسی برتری با ۱۲ تی است ولی از نظر زوم و فیلمبرداری آنر ۷۰ مقداری بهتر عمل میکند.
عملکرد دوربین اصلی این گوشی خوب است و تصاویری شارپ با رنج دینامیکی گسترده دریافت خواهید کرد. در عکسها جزئیات زیادی دیده میشود و رنگها کمی غلیظتر از واقعیت به ثبت میرسند. عملکرد دوربین فوق عریض رضایت بخش و مناسب است ولی رنج دینامیکی خیلی گسترده و وسیع نیست و سایه روشنها با جزئیات خیلی عالی به ثبت نمیرسند.
دوربین فوق عریض آنر ۷۰ به لطف برخورداری از فوکوس خودکار میتواند تصاویر نمای نزدیک یا همان ماکرو نیز به ثبت برساند. این عکسها کیفیت بسیار خوبی دارند و بدون شک از رقبای همقیمت برتر و بهتر هستند. عکسهای سلفی این میانرده نیز جزو بهترینها در این بازه قیمتی قرار میگیرد و بدون شک میتواند شما را راضی کند. بد نیست اشاره کنیم که تصاویر دوربین اصلی در نور کم و شب هم بسیار خوب است.
قصد دارید آنر ۷۰ را انتخاب کنید؟ پس حتما نگاهی به بررسی تخصصی آنر ۷۰ داشته باشید.
ناتینگ فون ۱ | Nothing Phone 1
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.9 و فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر
- دوربین فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 و فوکوس خودکار
- دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.5
مرور بهترین دوربین گوشی تا ۲۵ میلیون ما را به ناتینگ فون ۱ میرساند، یکی از خاصترین گوشیهای جهان که از ابتدا به دلیل داشتن طراحی شفاف قاب پشتی و همچنین استفاده از نورپردازی LED مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفت. این گوشی از دوربینهای دوگانه استفاده میکند و در این زمینه دقیقا راه ایفونهای اپل مانند ایفون ۱۱، ۱۲ و ۱۳ را پیش گرفته است.
در تستهای انجام شده سایت Dexomark گوشی ناتینگ فون ۱ نمره کلی ۱۱۴ را کسب کرده که این نمره در زمینه عکاسی برابر با ۱۲۱ و در زمینه زوم و فیلمبرداری برابر با ۷۸ و ۱۱۲ است. عکسهای این گوشی کیفیت خوبی دارند و در تصاویر جزئیات زیاد و نویز کمی دیده میشود. دقت رنگ را بالا ارزیابی میکنیم، هرچند که مقدار کمی رنگها غلیظتر از واقعیت به ثبت میرسند.
دوربین اصلی این گوشی پرترههای عالی نیز به ثبت میرساند که به خوبی میتوان به روی کیفیت آنها حساب باز کرد. این دوربین در شب هم عملکرد خوب خود را حفظ میکند و تصاویر شارپ برای شما به ثبت میرساند. کیفیت دوربین فوق عریض را نیز جذاب و خوب ارزیابی میکنیم و به لطف برخورداری این دوربین از فوکوس خودکار میتوانید با آن تصاویر ماکرو نیز به ثبت برسانید.
ماکروهای این گوشی واقعا عالی هستند و از کیفیت و جزئیات ثبت شده لذت خواهید برد. دوربین سوم این گوشی یا همان دوربین سلفی نیز تصاویر قابل قبول و باکیفیتی به ثبت میرساند و خیلی نمیتوان ایرادی به آن وارد کرد.
شیائومی ۱۲ | Xiaomi 12
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.9 و فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر
- دوربین فوق عریض ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
- دوربین تله فوتو ماکرو ۵ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4 و فوکوس خودکار
- دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.5
شیائومی ۱۲ نسخه پایهای پرچمداران شیائومی به حساب میآید و قیمت مناسب و ارزش خرید بسیار بالایی دارد. این محصول جمع و جور نمایشگری کوچکتر از ۶٫۳ اینچ دارد و حدود ۸۹ درصد از فضای روبرویی را نیز به خود اختصاص داده است. در بخش سخت افزار هم این گوشی قدرت خود را از تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ میگیرد.
شیائومی ۱۲ توانسته در حالت کلی نمره ۱۱۳ را به دست بیاورد. این نمره در زمینه عکاسی، زوم و فیلمبرداری برابر با ۱۱۸، ۷۲ و ۱۲۱ است. عکسهای ثبت شده با دوربین اصلی به واقع عالی هستند و میتوان کیفیت آنها را شایسته نام پرچمدار دانست. این گوشی فاقد دوربین تله فوتو است و شما میتوانید از زوم ۲ برابری دوربین اصلی استفاده کنید که کیفیت مناسبی هم دارد و برشی از تصاویر اصلی به حساب میآید.
دوربین فوق عریض این گوشی هم کیفیت خوبی دارد و نکته جذاب آن داشتن یکپارچگی با دوربین اصلی و شما بین این دو دوربین تفاوت رنگ احساس نمیکنید. دوربین ماکرو شیائومی ۱۲ دارای فوکوس خودکار است و همین کار شما را بسیار ساده میکند. عکسهای ماکرو به نسبت رزولوشن ۵ مگاپیکسلی دوربین ماکرو بسیار خوب هستند و به خوبی میتوانید به روی آنها حساب باز کنید.
سلفیهای این محصول هم کیفیت بسیار خوبی دارند و شما در شب هم میتوانید به روی عملکرد دوربین اصلی حساب ویژه باز کنید.
ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس | Redmi Note 12 Pro Plus
- دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.7 و فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر
- دوربین فوق عریض ۸ مگاپیسلی با دیافراگم F/2.2
- دوربین ماکرو ۲ با دیافراگم F/2.4
- دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.5
احتمالا طی سالهای اخیر به تصمیمات جذاب و جالب شیائومی عادت کردهاید، از شارژ سریع ۱۲۰ واتی برای گوشی میانرده گرفته تا حالا استفاده از سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس. البته که سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی این میانرده طبیعتا با سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی گلکسی S23 اولترا تفاوت دارد ولی به طور کلی استفاده از چنین رزولوشن بسیار جذاب به نظر میرسد.
این سایت Dxomark نمره کلی این محصول برابر با ۱۱۳ است. در بخش عکاسی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس نمره ۱۱۷ را کسب کرده و نمره بخشهای زوم و فیلمبرداری نیز ۷۷ و ۱۱۷ است. این یعنی شما نمیتوانید دوربینهای این گوشی را با مدلهای پرچمدار مقایسه کنید ولی قطعا در بین میانردههای بازار این محصول میتواند بدرخشد.
عکسهای دوربین اصلی این گوشی بسیار خوب است و جزئیات زیاد و نویز بسیار کمی در تصاویر دیده میشود. رنج دینامیکی وسیع است ولی مانند گوشیهای پرچمدار عالی نیست و وایت بالانس متعادلی را نیز شاهد هستیم. دقت رنگ عکسها بالا است، هرچند که مقدار کمی رنگها غلیظتر ثبت میشوند. کیفیت عکسهای فوق عریض و سلفی این دستگاه هم خوب ارزیابی میشود.
عکسهای گرفته شده در شب با دوربین اصلی این گوشی به واقع عالی است و تقریبا نزدیک به گوشیهای پرچمدار قرار میگیرد. این تصاویر از هر نظر جذاب و باکیفیت هستند و باید این میانرده را بابت این عملکرد تحسین کنیم.
بیشتر بخوانید: بررسی تخصصی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس
بهترین دوربین گوشی تا ۳۵ میلیون تومان
گوشیهای معرفی شده در ادامه به ترتیب بهترین دوربینهای ممکن در بازه قیمتی ۲۵ الی ۳۵ میلیون را دارند. در نظر داشته باشید که مثلا ممکن است گوشی اول لیست با وجود داشتن نمره کلی بهتر در یک زمینه مشخص مانند زوم یا فیلمبرداری از گوشی دوم یا سوم لیست ضعیفتر عمل کند و به همین جهت حتما به نمرههای جزئی گوشیها توجه داشته باشید.
شیائومی ۱۲ پرو | Xiaomi 12 Pro
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.9 و لرزشگیر اپتیکال تصویر و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی
- دوربین تله فوتو ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.9 و فوکوس خودکار تشخیص فاز و زوم اپتیکال ۲ برابری
- دوربین فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم 2.2
- دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.5
شیائومی ۱۲ پرو پرچمدار سال قبل شیائومی است. البته به دلیل این که هنوز سری شیائومی ۱۳ به صورت عمده به ایران وارد نشده، هنوز هم سری ۱۲ را میتوانیم آخرین پرچمداران این سازنده چینی در بازار کشور بدانیم. قبل از این که نمرات دوربین این گوشی بپردازیم باید اشاره کنیم که این محصول واقعا به نسبت قیمت جذاب است و پنل QHD آن در کنار اسنپدراگون ۸ نسل ۱ باعث میشود تا شما با یکی از بهترین انتخابهای پیش رو مواجه باشید.
نمایشگر برای شما اهمیت دارد؟ نگاهی به بررسی تخصصی پوکو اف ۵ پرو داشته باشید.
این گوشی موفق شده در تستهای سایت Dxoamrk به نمره کلی ۱۲۹ دست پیدا کند. نمره این گوشی در زمینه عکاسی برابر با ۱۳۶ و در زمینه زوم و فیلمبرداری برابر با ۱۰۲ و ۱۲۵ است. دوربین اصلی شیائومی ۱۲ پرو کیفیت بسیار خوبی دارد و خوشبختانه دوربین تله فوتو هم همینقدر خوب عمل میکند با این تفاوت که غلظت رنگها کمی بیشتر از دوربین اصلی میشود.
عملکرد دوربین فوق عریض هم واقعا خوب است. این دوربین تصاویری با جزئیات و شارپنس مناسب به ثبت میرساند و گستره دینامیکی نیز به اندازه کافی وسیع است. در کل شما از شیائومی ۱۲ پرو عکسهای فوق عریض خوب و باکیفیتی دریافت خواهید کرد. این گوشی در شب هم کیفیت عکسهای بسیار خوب خود را حفظ میکند و حتی دوربین فوق عریض هم در شب تصاویر خوبی به ثبت میرساند.
ناگفته نماند که دوربین سلفی نیز توانایی زیادی دارد و میتواند سلفیهای باکیفیت و شارپی به ثبت برساند.
شیائومی ۱۲ تی پرو | Xiaomi 12T Pro
- دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.7 و فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر
- دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
- دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
- دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
سری T از گوشیهای شیائومی مدلهای قاتل پرچمدار این شرکت هستند و شیائومی ۱۲ تی پرو جذابترین گوشی از این سری به حساب میآید. این قاتل پرچمدار به دوربین اصلی با سنسوری ۲۰۰ مگاپیکسلی مجهز شده تا بتواند عکسهایی با جزئیات عالی به ثبت برساند. این محصول موفق شده به نمره کلی ۱۲۹ دست پیدا کند، دقیقا مانند شیائومی ۱۲ پرو. البته که جزئیات این نمره با گوشی قبلی برابر نیست.
شیائومی ۱۲ تی پرو در زمینه عکاسی نمره ۱۳۰ را به دست آورده و نمره این مدل در بخش زوم و فیلمبرداری به ترتیب ۱۰۱ و ۱۳۴ است. با بررسی این نمرهها متوجه میشویم که شیائومی ۱۲ تی پرو از نظر فیلمبرداری قطعا گوشی بهتری نسبت به شیائومی ۱۲ پرو است و اگر کیفیت فیلمها برای شما اهمیت دارد حتما به این نکته توجه داشته باشید.
این دستگاه فاقد دوربین تله فوتو است ولی به لطف سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی دوربین اصلی، عکسها با زوم ۲ برابری کیفیت بسیار خوبی دارند و بهجای دوربین تله فوتو میتوانید به روی این تصاویر حساب باز کنید. عکسهای دوربین اصلی این گوشی کیفیت بسیار خوبی دارند. این تصاویر بسیار طبیعی هستند و کنتراست، شارپنس و رنج دینامیکی آنها دقیقا به اندازه و بالانس شده است.
دوربین فوق عریض این گوشی کاملا معمولی است و قطعا در سطح پایینتری نسبت به فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی شیائومی ۱۲ پرو قرار میگیرد. دوربین ماکرو هم خیلی خوب نیست و نمیتوان به روی آن حساب باز کرد. کیفیت سلفیهای این گوشی نیز مناسب است ولی بینقص و عالی نیست.
بد نیست اشاره کنیم که دوربین اصلی شیائومی ۱۲ تی پرو در شب هم عکسهای بسیار خوبی به ثبت میرساند و به خوبی میتوانید به روی آن حساب باز کنید.
با مطالعه بررسی تخصصی شیائومی ۱۲ تی پرو در مورد آن بیشتر بدانید.
گلکسی S22/S22 پلاس | Galaxy S22/S22 Plus
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.8 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی و لرزشگیر اپتیکال تصویر
- دوربین تله فوتو ۱۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4 و فوکوس خودکار تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر و زوم اپتیکال ۳ برابر
- دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
- دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی
گلکسی S22 و S22 پلاس پرچمداران قبلی شرکت سامسونگ هستند که حالا به واسطه گذشتن یک سال از عمر آنها، قیمت بهتر و ارزش خرید بالاتری پیدا کردهاند و توانستهاند در لیست بهترین دوربین گوشی تا ۳۵ میلیون جای بگیرند. در نظر داشته باشید که نمرات گفته شده در ادامه مربوط به نسخه اگزینوس این دو گوشی است و اگر نسخه اسنپدراگون را خریداری کنید، نمره و کیفیت دوربین مقداری بهتر میشود.
اتفاق جالبی که در مورد این گوشی در تستهای Dxoamrk وجود دارد این است که گلکسی S22 پلاس و S22 با وجود برخورداری از ترکیب دوربین کاملا یکسان، نمرات متفاوتی به دست آوردهاند. نمره S22 پلاس ۱۲۵ و نمره S22 برابر با ۱۲۰ است. گلکسی S22 پلاس در بخش عکاسی، زوم و فیلمبرداری نمرات ۱۲۲، ۱۲۱ و ۱۲۴ را بهدست آورده و این نمرات برای S22 به ترتیب ۱۱۹، ۱۱۶ و ۱۱۶ است.
کیفیت دوربین اصلی این دو گوشی واقعا خوب است و دوربین تله فوتو هم عکسهای عالی به ثبت میرساند. دوربین فوق عریض هم کیفیت مناسبی دارد ولی مانند دو دوربین دیگر عالی نیست. کیفیت عکسهای سلفی هم بسیار خوب است تا در حالت کلی همه دوربینهای این دو کهکشانی عملکرد جذابی داشته باشند. خوشبختانه این دو گوشی در شب هم میتوانند تا حد زیادی عملکرد خوب خود را حفظ کنند.
بهترین دوربین گوشی بالای ۳۵ میلیون تومان
هواوی میت ۵۰ پرو | Huawei Mate 50 Pro
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.4-F/4.0 و لرزشگیر اپتیکال تصویر، فوکوس لیزری و فوکوس خودکار تشخیص فاز
- دوربین پریسکوپ تله فوتو ۶۴ مگاپیکسلی با دیافراگم F/3.5 و فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر. این دوربین قابلیت زوم اپتیکال ۳٫۵ برابری دارد.
- دوربین فوق عریض ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 و فوکوس خودکار تشخیص فاز
- دوربین سلفی فوق عریض ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
هواوی میت ۵۰ پرو یکی از بهترین گوشیهای هواوی و جهان است. این محصول هنوز به دلیل نداشتن سرویسهای گوگل در حاشیه قرار دارد ولی در عمل از مشخصات بسیار خوبی بهره میبرد و دوربینهای تحسین برانگیزی دارد. ترکیب این دوربینهای عالی باعث شده تا این گوشی با کسب نمره کلی ۱۴۹ در ابتدای این لیست قرار بگیرد. عملکرد این گوشی در زمینه عکاسی ۱۵۲، فیلمبرداری ۱۴۱ و زوم ۱۴۸ است.
همان طور که از مشخصات دوربین متوجه شدهاید، لنز اصلی این گوشی دارای دیافراگم متغیر است تا بتواند هم در شب نور بیشتری را جذب کند و هم در روز بهترین عکسها با شارپنس و کنتراست عالی را به ثبت برساند. دوربین اصلی این گوشی به معنای واقعی فوقالعاده است و کیفیت عکسها شما را به وجد میآورد.
دوربین تله فوتو و فوق عریض این گوشی هم بسیار خوب است و شما میتواند با دوربین فوق عریض عکسهای ماکرو هم به ثبت برسانید. ناگفته نماند که این گوشی سلفیهای خوبی هم به ثبت میرساند و زاویه تصاویر هم در صورت نیاز بسیار عریض میشود.
ایفون ۱۳ پرو/۱۳ پرو مکس | iPhone 13 Pro / 13 Pro Max
- دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.5 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی و لرزشگیر اپتیکال تصویر سنسور شیفت
- دوربین تله فوتو ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.8 و فوکوس خودکار تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر و زوم اپتیکال ۳ برابری
- دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.8 و فوکوس خودکار تشخیص فاز
- دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
قطعا در این جایگاه باید ایفون ۱۴ پرو و ایفون ۱۴ پرو مکس قرار بگیرد، ولی این دو گوشی به دلیل رجیستر نشدن در لیست قرار نمیگیرند. ایفون ۱۳ پرو و ۱۳ پرو مکس هم از نظر دوربین خیلی اختلاف زیادی با نسل جدید ندارند و موفق شدهاند در تستهای Dxoamrk به نمره کلی ۱۴۱ دست پیدا کنند. این نمره در زمینه عکاسی ۱۴۰، در زمینه زوم ۱۱۹ و در زمینه ویدئو ۱۴۶ است.
همان طور که از ایفونها انتظار دارید عملکرد این دو گوشی نیز بسیار خوب است و در همه شرایط عکسهایی عالی به ثبت میرسانند. کیفیت ویدئوهای ایفون ۱۳ پرو و ۱۳ پرو مکس بینظیر است و در زمینه قطعا این دو مدل بهترین گوشیهای لیست هستند. این گوشی در زمینه تصاویر تله فوتو هم عملکرد خوبی دارد ولی زمانی که تا نهایت امکان زوم کنید سوژهها جزئیات خود را از دست میدهند و نویز هم افزایش پیدا میکند.
شیائومی می ۱۱ اولترا | Mi 11 Ultra
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.0 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی، لرزشگیر اپتیکال تصویر و فوکوس لیزری
- دوربین پریسکوپ تله فوتو ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/4.1 و فوکوس خودکار تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر و زوم اپتیکال ۵ برابری و زوم دیجیتال ۱۲۰ برابری
- دوربین فوق عریض ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 و فوکوس خودکار تشخیص فاز
- دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 و فوکوس خودکار تشخیص فاز
شیائومی می ۱۱ اولترا بهترین پرچمدار شرکت شیائومی در سال ۲۰۲۱ به حساب میآید. جالب است بدانید که با وجود عرضه گوشی شیائومی ۱۳ اولترا به بازار هنوز هم شیائومی ۱۱ اولترا نمره بالاتری در Dxomark دارد و هنوز هم پس از دو نسل سازنده چینی نتوانسته موفقیت خود را تکرار کند.
این محصول موفق شده به نمره کلی ۱۴۱ (مانند ایفون ۱۳ پرو و ۱۳ پرو مکس) دست پیدا کند. نمرات این پرچمدار در زمینه عکاسی، زوم و فیلمبرداری نیز به ترتیب ۱۳۹، ۱۴۲ و ۱۳۸ هستند. کیفیت تصاویر دوربین اصلی این گوشی واقعا عالی است، دقیقا همان چیزی که از یک پرچمدار واقعی انتظار دارید. عملکرد دوربین فوق عریض و تله فوتو هم بسیار خوب است و این گوشی به راحتی میتواند شما را سربلند کند.
گلکسی S23 اولترا | Galaxy S23 Ultra
- دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.7 و فوکوس خودکار تشخیص فاز چند جهته، لرزشگیر اپتیکال تصویر و فوکوس خودکار لیزری
- دوربین پریسکوپ تله فوتو ۱۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/4.9 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی، لرزشگیر اپتیکال تصویر و زوم اپتیکال ۱۰ برابر و دیجیتال ۱۰۰ برابری
- دوربین تله فوتو ۱۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی، لرزشگیر اپتیکال تصویر و زوم اپتیکال ۳ برابر
- دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی
- دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی
بهترین گوشی حال حاضر سامسونگ بدون شک همین S23 اولترا است. این محصول برای اولین بار از یک سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی استفاده میکند تا بتواند به خوبی با رقبایی مانند ایفون ۱۴ پرو مکس به رقابت بپردازد. این کهکشانی در تستها نمره کلی ۱۴۰ را کسب کرده و در رتبه پایینتری نسبت به می ۱۱ اولترا و ایفون ۱۳ پرو مکس قرار میگیرد.
نمره S23 اولترا در بخش فیلمبرداری ۱۳۷ بوده و در زمینه زوم و عکاسی نیز نمرات ۱۴۱ و ۱۳۹ را شاهد هستیم. عکسهای دوربین اصلی این کهکشانی بسیار خوب است ولی دقت رنگ را نمیتوانیم عالی بدانیم و سوژهها کمی غلیظتر از حالت واقعی به ثبت میرسند که این میتواند بسته به سلیقه شما خوب یا بد باشد (در دنیای حرفهای عکاسی این اتفاق منفی ارزیابی میشود).
یکی از بهبودهای بسیار خوب S23 اولترا نسبت به نسل قبلی را میتوان نویز کمتر موجود در تصاویر در نظر گرفت که بخشی از این دستاورد به لطف تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ به دست آمده است. دیگر دوربینهای این پرچمدار هم کیفیت خوبی دارند ولی سوای بحث دوربین، S23 اولترا به لطف مشخصات عالی در هر زمینه ارزش خرید بسیار زیادی دارد.
گلکسی S22 اولترا (نسخه اسنپدراگون) | Galaxy S22 Ultra
- دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.8 و فوکوس خودکار تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر و فوکوس خودکار لیزری
- دوربین پریسکوپ تله فوتو ۱۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/4.9 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی، لرزشگیر اپتیکال تصویر و زوم اپتیکال ۱۰ برابر و دیجیتال ۱۰۰ برابری
- دوربین تله فوتو ۱۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی، لرزشگیر اپتیکال تصویر و زوم اپتیکال ۳ برابر
- دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی
- دوربین سلفی ۴۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 و فوکوس خودکار تشخیص فاز
گلکسی S22 اولترا را نسل قبلی S23 اولترا است و این کهکشانی حالا به لطف قیمت مناسب میتواند انتخابی عالی برای شما باشد. در نظر داشته باشید که نسخه مد نظر ما دارای تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ است و نسخه اگزینوس ۲۲۰۰ نمره پایینتری از نظر دوربین دارد (به دلیل پردازش تصویر ضعیفتر نسبت به اسنپدراگون ۸ نسل ۱).
گلکسی S22 اولترا در زمینه عکاسی به نمره ۱۳۵ دست یافته و نمره بخش زوم و فیلمبرداری نیز به ترتیب ۱۳۷ و ۱۲۷ است. مجموع این نمرهها در کنار شاخصهای دیگر باعث میشود نمره کلی دوربین این کهکشانی به عدد ۱۳۵ برسد. طبق این اعداد عمده پیشرفت S23 اولترا نسبت به S22 اولترا میتوانیم بهبود کیفیت فیلمبرداری در نظر بگیریم.
در کل میتوان گفت که S22 اولترا به طور کلی تنها مقداری از نسل جدید دوربینهای ضعیفتری دارد ولی در عوض با قیمت بهتری به فروش میرسد. در زمینههای دیگر هم این کهکشانی از S23 اولترا عقب نیست و همه این موارد باعث میشود تا S22 اولترا به گزینه عالی برای خرید تبدیل شود.
گلکسی S23/S23 پلاس | Galaxy S23 / S23 Plus
- دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.8 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی و لرزشگیر اپتیکال تصویر
- دوربین تله فوتو ۱۰ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4 و فوکوس خودکار تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر و زوم اپتیکال ۳ برابر
- دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
- دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی
سامسونگ مشخصات دوربین کاملا یکسانی را بین این دو مدل در نظر گرفته تا تفاوت این دو کهکشانی در ابعاد، اندازه نمایشگر و بخش باتری خلاصه شود. این دو گوشی موفق به کسب نمره کلی ۱۳۳ از سایت Dxoamrk شدهاند. نمره S23 و S23 پلاس در بخش عکاسی ۱۲۹، در بخش زوم ۱۲۶ و در زمینه فیلمبرداری ۱۳۷ است. این اعداد به سادگی نشان میدهد که مثلا از نظر کیفیت فیلمبرداری این دو گوشی بهتر از S22 اولترا هستند.
دوربینهای این دو گوشی کیفیت بسیار خوبی دارند و به واقع شایسته نام پرچمدار هستند. فرقی نمیکند که با کدام دوربین این گوشی عکاسی کنید؛ چرا که در نهایت تصویر با جزئیات خوب و رنج دینامیکی نسبتا وسیع دریافت خواهید کرد که نویز کمی هم در آن دیده میشود.
ایفون ۱۳ | iPhone 13
- دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/1.6 و فوکوس خودکار تشخیص فاز دو پیکسلی و لرزشگیر اپتیکال سنسور شیفت
- دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.4
- دوربین سلفی ۱۲مگاپیکسلی با دیافراگم F/2.2
به آخرین گوشی از لیست بهترین دوربین گوشی بالای ۳۵ میلیون میرسیم، محصولی که در بازار ایران و جهان محبوبیت بسیار زیادی دارد و توانسته فروش بسیار خوبی را هم تجربه کند. این ایفون دوست داشتنی نسل جدیدتر ایفون ۱۱ و ۱۲ و نسل قبلی ایفون ۱۴ به حساب میآید که البته به دلیل رجیستر نشدن به صورت رسمی وارد بازار نشده است.
پیشنهاد مطلب: پرفروشترین گوشیهای برتر دیجیتال تیر ۱۴۰۲
ایفون ۱۳ اپل موفق شده در تستهای Dxomark نمره کلی ۱۲۵ را به خود اختصاص دهد. عملکرد این محصول در بخش عکاسی ۱۳۳، فیلمبرداری ۱۴۴ و زوم ۶۵ است (به دلیل نبودن دوربین تله فوتو). جالب است بدانید که ایفون ۱۳ بعد از ایفون ۱۳ پرو و۱۳ پرو مکس بهترین عملکرد را در زمینه فیلمبرداری دارد و از این نظر همه پرچمداران قبلی را پشت سر میگذارد.
این پرچمدار با هر سه دوربین خوب عکسها و فیلمهای بسیار خوب و باکیفیتی به ثبت میرساند و شما به خوبی میتوانید به روی کیفیت این گوشی حساب باز کنید. این محصول به لطف تراشه A15 قدرت سخت افزاری تحسین برانگیزی هم دارد و از شارژدهی باتری خوب و نمایشگر باکیفیتی هم بهره میبرد.
جمع بندی
در این مطلب تلاش کردیم تا بهترین دوربین گوشی در بازههای قیمتی مختلف را به شما معرفی کنیم تا در صورت داشتن اولویت دوربین، راحتتر بتوانید انتخاب خود را نهایی کنید و خرید را انجام دهید. به نظر شما جای چه گوشی در این لیست خالی است؟ نظرات خود را حتما با ما به اشتراک بگذارید.