مقایسه گلکسی A54 با گلکسی F54

مقایسه گلکسی A54 با گلکسی F54

مقایسه گلکسی A54 با گلکسی F54

زمانی که بحث مقایسه گوشی‌های میان‌رده پیش می‌آید، نماینده‌های شرکت سامسونگ نه‌تنها باید با رقبایی مانند شیائومی، آنر، هواوی، موتورولا و برندهای دیگر رقابت کنند، بلکه باید برخی از مدل‌های خود سازنده کره‌ای را نیز شکست دهند. برای نمونه دو گوشی گلکسی A54 و F54 از شرکت سامسونگ قیمتی نزدیکی دارند ولی مشخصات آن‌ها کمی متفاوت است و همین انتخاب را دشوار می‌کند. در ادامه همراه برتر دیجیتال باشید تا به طور کامل به مقایسه گلکسی A54 با F54 بپردازیم و مشخص کنیم که در هر زمینه کدام مدل برتری دارد.

خرید گلکسی A54

طراحی و کیفیت ساخت

این بخش را با گلکسی A54 آغاز می‌کنیم، میان‌رده‌ای که برای اولین بار از قاب پشتی شیشه‌ای استفاده می‌کند. این قاب پوشش براق دارد و به صورت کاملا تخت طراحی شده است. در بالا سمت چپ سه لنز با چیدمان زیر هم دیده می‌شود و خبری از فریم برای دوربین‌ها نیست و طراحی مینیمالی را شاهد هستیم. این دقیقا همان شکل و شمایلی است که در پرچمداران سری S23 نیز دیده می‌شود.

طراحی گلکسی A54
طراحی گلکسی A54

در طرف دیگر گلکسی F54 نیز طراحی دوربین‌های مشابهی در مقایسه با برادر خود دارد ولی جنس قاب پشتی آن از پلاستیک است. این قاب پوشش براق دارد و کاملا هم تخت نیست و در لبه‌های آن مقداری خمیدگی دیده می‌شود. شما در نگاه اول شاید تصور کنید که A54 و F54 شبیه به هم هستند ولی زمانی که آن‌ها را در دست بگیرید متوجه تفاوت‌های زیاد آن‌ها خواهید شد.

طراحی قاب پشتی گلکسی F54
طراحی قاب پشتی گلکسی F54

گلکسی A54 وزنی برابر با ۲۰۲ گرم دارد و ضخامت آن نیز به ۸٫۲ میلی‌متر می‌رسد. این اعداد برای گلکسی F54 به ترتیب ۱۹۹ گرم و ۸٫۴ میلی‌متر هستند. البته که F54 حدود ۷ میلی‌متر طول بیشتری هم دارد. این توضیحات یعنی از نظر ارگونومی دو گوشی شبیه به هم هستند و تنها F54 مقداری طول بیشتری دارد. همچنین این گوشی به نسبت A54 کمی بهتر در دست قرار می‌گیرد.

فریم کناری هر دو کهکشانی از جنس پلاستیک است ولی با این تفاوت که A54 پوشش مات و F54 پوشش براق دارد. در سمت راست دو گوشی دکمه‌های ولوم و پاور دیده می‌شود و در بالا میکروفون دوم قرار گرفته است (خشاب سیم کارت A54 نیز به روی فریم بالایی دیده می‌شود). گلکسی F54 در سمت چپ خشاب سیم کارت را دربر می‌گیرد و در نهایت فریم پایینی میزبان اسپیکر، میکروفون اصلی و درگاه Type-C است.

شکل قاب پشتی A54
شکل قاب پشتی A54

سامسونگ برای گلکسی A54 گواهی IP67 در نظر گرفته و این کهکشانی به لطف همین گواهی می‌تواند در عمق ۱ متری آب به مدت ۳۰ دقیقه دوام بیاورد. در سوی دیگر چنین گواهی در F54 دیده نمی‌شود و این گوشی مقاومتی در برابر آب ندارد. گلکسی A54 در رنگ‌های لیمویی، یاسی، سفید و خاکستری در دسترس قرار دارد و F54 را می‌توانید در رنگ‌های نقره‌ای و سرمه‌ای خریداری کنید.

در آخر نگاهی به بخش روبرویی دو گوشی داشته باشیم و این قسمت را به پایان ببریم. گلکسی A54 میزبان پنلی ۶٫۴ اینچی است که حدود ۸۳ درصد از نمای روبرویی را به خود اختصاص داده و در سوی دیگر F54 پنلی ۶٫۷ اینچی دارد. این نمایشگر موفق شده حدود ۸۵ درصد از نمای جلویی را به خود اختصاص دهد. در بالای هر دو صفحه نمایش دوربین سلفی درون یک حفره‌ دیده می‌شود.

گلکسی F54 به طور کلی حاشیه‌های کمتری اطراف نمایشگر دارد و همین باعث می‌شود تماشای محتوا در این گوشی لذت بیشتری داشته باشد. در بخش بعدی به طور کامل به مشخصات نمایشگر هر دو مدل خواهیم پرداخت. در آخر برنده این بخش را در مقایسه گلکسی A54 با F54 نماینده سری A می‌دانیم؛ چرا که این گوشی کیفیت ساخت بالاتری دارد و از گواهی IP67 نیز پشتیبانی می‌کند.

صفحه نمایش

گلکسی F54 از نمایشگر ۶٫۷ اینچی از نوع سوپر امولد پلاس با رزولوشن FHD+ استفاده می‌کند. این رزولوشن باعث می‌شود تا در هر اینچ شاهد ۳۹۳ پیکسل باشیم. این صفحه نمایش از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی نیز پشتیبانی می‌کند. در سوی دیگر گلکسی A54 نمایشگر کوچک‌تری با اندازه ۶٫۴ اینچی و رزولوشن مشابه دارد و تراکم پیکسلی ۴۰۳ را پیش چشمان شما قرار می‌دهد. فناوری ساخت این نمایشگر سوپر امولد است و نرخ نوسازی آن نیز به ۱۲۰ هرتز می‌رسد.

نمایشگر گلکسی F54
نمایشگر گلکسی F54

از نظر کیفیت صفحه نمایش وضعیت هر دو گوشی بسیار خوب است. هر دو پنل می‌توانند رنگ‌هایی زنده با کنتراست بالا تولید کنند. این محتوا شارپی بسیار خوبی دارد و رنگ‌ها در آن کاملا زنده و پویا هستند. رنگ مشکی در هر دو نمایشگر با عمق بی‌نهایت به تصویر کشده می‌شود و شما قطعا از کیفیت بالای نمایشگر لذت خواهید برد.

همچنین نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی هر دو صفحه نمایش باعث می‌شود تا محتوا به روان‌ترین و سریع‌ترین شکل ممکن مقابل چشمان شما قرار بگیرد. هر دو پنل دقت رنگ مناسبی دارند ولی اگر دقیق‌ترین گستره رنگی را می‌خواهید باید به تنظیمات و بخش Display مراجعه کنید و گزینه Screen mode را به روی حالت Natural قرار دهید.

نمایشگر گلکسی a54
نمایشگر گلکسی a54

آخرین موضوع مهم در زمینه نمایشگر میزان روشنایی آن است، جایی که گلکسی F54 در حالت حداکثری عدد ۸۰۰ نیت و گلکسی A54 عدد ۱۰۰۰ نیت را در اختیار قرار می‌دهد. این یعنی در محیط باز و زیر نور خورشید در صورتی که از روشنایی خودکار استفاده کنید، پنل A54 روشن‌تر خواهد شد ولی نکته اینجاست که روشنایی صفحه نمایش F54 نیز کاملا کافی به نظر می‌رسد و به شما امکان می‌دهد تا بدون مشکل محتوا را در محیط باز مشاهده کنید.

پس نهایتا باید بگوییم که از نظر کیفیت و روان بودن نمایشگر تفاوتی بین دو گوشی وجود ندارد ولی اگر به اندازه بزرگ‌تر پنل اهمیت می‌دهید به سراغ F54 بروید و در صورتی که روشنایی برای شما اهمیت بالایی دارد گلکسی A54 را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: بررسی تخصصی گلکسی A54

سخت افزار

در مقایسه گلکسی A54 با F54 به بخش سخت افزار می‌رسیم، جایی که هر دو مدل از تراشه ۵ نانومتری اگزینوس ۱۳۸۰ استفاده می‌کنند. این چیپست ساخت خود سامسونگ است و ۸ هسته پردازنده مرکزی با چیدمان ۴ هسته Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتز و ۴ هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز دارد. پردازنده گرافیکی این چیپست نیز Mali-G68 MP5 است.

قدرت این چیپست مناسب و خوب است ولی بی‌نقص و عالی نیست و قطعا در این بازه قیمتی می‌توان گوشی‌های قوی‌تری برای خرید پیدا کرد. هر دو کهکشانی در محیط رابط کاربری عملکرد سریع و روانی دارند و برنامه‌ها با سرعت خوبی باز می‌شوند و بدون مشکل می‌توانید بین آن‌ها جابجا شوید. جالب است بدانید که با وجود یکسان بودن تراشه دو گوشی، گلکسی F54 در محیط رابط کاربری مقداری روان‌تر است و به نوعی عملکرد بهینه‌تری را از خود به نمایش می‌گذارد.

عملکرد A54 در اجرای بازی‌ها
عملکرد A54 در اجرای بازی‌ها

شما می‌توانید برای اجرای بازی‌ها نیز به روی این دو گوشی حساب باز کنید. بازی‌های سنگین در حالت گرافیکی متوسط و با فریم ریت مناسب به روی A54 و F54 اجرا می‌شوند. دمای گوشی پس از مدتی بازی کردن بالا می‌رود ولی نه به حدی که مشکل ایجاد کند و در نهایت مقدار کمی افت فریم رخ می‌دهد.

گلکسی A54 در پنج نسخه ۱۲۸ با رم ۴، ۱۲۸ با رم ۶، ۱۲۸ با رم ۸، ۲۵۶ با رم ۶ و ۲۵۶ با رم ۸ گیگابایت ساخته شده ولی گلکسی F54 تنها در یک نسخه ۲۵۶ گیگابایتی با رم ۸ در دسترس قرار دارد. هر دو گوشی از کارت حافظه جانبی پشتیبانی می‌کنند ولی جای سیم کارت دوم و SD Card یکسان است و باید بین آن‌ها انتخاب کنید.

عملکرد گلکسی F54 در اجرای بازی‌ها
عملکرد گلکسی F54 در اجرای بازی‌ها

در آخر باید بگوییم که این بخش برنده‌ای ندارد و به دلیل یکسان بودن تراشه عملکرد مشابهی را هم شاهد هستیم.

نرم افزار

هر دو گوشی از ابتدا با One UI 5.1 بر پایه اندروید ۱۳ روانه بازار شده‌اند. طبق سیاست‌های اخیر شرکت سامسونگ گلکسی A54 قرار است تا ۴ سال آپدیت نرم افزاری و تا ۵ سال آپدیت امنیتی دریافت کند. خوشبختانه این گفته در مورد F54 هم صدق می‌کند و این کهکشانی اولین گوشی سری F است که مانند اعضای سری A پشتیبانی نرم افزاری می‌شود.

بخش نرم افزاری دو گوشی
بخش نرم افزاری دو گوشی

طبق این توضیحات یعنی هیچ تفاوتی بین این دو گوشی در بخش نرم افزار دیده نمی‌شود و هر دو تجربه یکسان و پشتیبانی مشابهی را ارائه می‌کنند. رابط کاربری One UI یکی از کامل‌ترین‌ها در جهان است و عملکردی بسیار پایدار و بهینه دارد. به زودی One UI 6 نیز بر پایه اندروید ۱۴ برای این دو گوشی عرضه می‌شود.

اسپیکر

گلکسی A54 دارای یک اسپیکر اصلی در پایین و اسپیکر دوم در بالای نمایشگر است و به همین جهت می‌تواند صدای استریو تولید کند. در سوی دیگر گلکسی F54 تنها یک اسپیکر دارد و صدای خروجی آن به صورت مونو است. همان طور که انتظار می‌رود نماینده سری A اسپیکرهای بلندتری و فراگیرتری دارد و کیفیت بهتری را نیز به گوش می‌رساند.

صدای خروجی از اسپیکرهای گلکسی A54 بالانس و تعادل خوبی دارد و صدا با شفافیت و وضوح خوب به گوش می‌رسد. اسپیکر گلکسی F54 نیز از نظر بلندی صدا و کیفیت وضعیت مناسبی دارد ولی قطعا در سطح پایین‌تری نسبت به رقیب قرار می‌گیرد. پس در نهایت برنده این بخش را گلکسی A54 می‌دانیم.

دوربین

در مقایسه گلکسی A54 با F54 یکی از مهم‌ترین بخش‌ها همین دوربین است که باعث می‌شود کاربر به صورت حتمی بسته به نیاز یکی از این دو مدل را انتخاب و خریداری کند. در ادامه به صورت دقیق دوربین‌های هر دو گوشی را بررسی می‌کنیم تا در نهایت برنده مشخص شود.

چیدمان دوربین‌های گلکسی F54
چیدمان دوربین‌های گلکسی F54

دوربین اصلی

گلکسی A54 دارای دوربین اصلی با سنسور ۵۰ مگاپیکسلی مدل Sony IMX766 با اندازه ۱٫۱.۵۶ اینچی و اندازه ۱٫۰ میکرونی است. این سنسور در پشت لنزی با گشودگی دریچه دیافراگم F/1.8 قرار گرفته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر پشتیبانی می‌کند. عکس‌های این دوربین به سبب ترکیب ۴ پیکسل در ۱ پیکسل به صورت ۱۲٫۵ مگاپیکسلی ثبت می‌شوند.

چیدمان دوربین گلکسی A54
چیدمان دوربین گلکسی A54

در سوی دیگر گلکسی F54 از دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی مدل Samsung HM6 با اندازه ۱٫۱.۶۷ اینچی و اندازه پیکسل ۰٫۶۴ میکرونی استفاده می‌کند. این سنسور در پس لنزی با دیافراگم F/1.8 قرار گرفته و از فوکوس خودکار تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر پشتیبانی می‌کند. به دلیل ترکیب ۹ پیکسل در ۱ پیکسل تصاویر این دوربین ۱۲ مگاپیکسلی به ثبت می‌رسند.

از اعداد و ارقام سنسور که بگذریم، در واقعیت کیفیت دوربین‌ اصلی این دو مدل چگونه است؟ ابتدا با نماینده سری A این بخش را آغاز کنیم، جایی که تصاویر ثبت شده کیفیت بسیار خوبی دارند. در این عکس‌ها جذب نور و بالانس رنگ سفید دقیقی را شاهد هستیم و رنگ‌ها نزدیک به واقعیت هستند. در واقع دقت رنگ نسبت به A53 بهتر شده ولی هنوز هم به طور کامل مانند واقعیت نیست و مقداری غلظت افزایش پیدا می‌کند.

این تصاویر همچنین دارای رنج دینامیکی گسترده و شارپنس و کنتراست خوبی هستند. شما می‌توانید در حالت فول رزولوشن یا ۵۰ مگاپیکسلی نیز با این گوشی عکاسی کنید. در این حالت عکس‌ها با جزئیات بالاتری ثبت می‌شوند و خوشبختانه با افت رنج دینامیکی و کنتراست نیز مواجه نیستیم.

سازنده کره‌ای زمان معرفی این گوشی، تا حد زیادی به روی عکس برداری در شب تمرکز داشت و در عمل هم این تصاویر با کیفیت خوبی به ثبت می‌رسند. در این عکس‌ها جذب نور دقیقی را شاهد هستیم و رنج دینامیکی نیز همچنان وسیع است. نویر در حد کم نگه داشته می‌شود و منابع نوری نیز بدون هاله به ثبت می‌رسند. در کل از عملکرد گلکسی A53 در روز و شب کاملا راضی هستیم.

به سراغ گوشی رقیب یعنی گلکسی F54 برویم. عکس‌های دوربین اصلی این کهکشانی نیز کیفیت خوبی دارند ولی نه آن‌طور که از یک سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی انتظار داریم. عکس‌ها در شرایط نوری مناسب با جزئیات خوب و رنج دینامیکی گستره و دقت رنگ بالا به ثبت می‌رسند و جذب نور نیز دقیق است. شما امکان استفاده از حالت ۱۰۸ مگاپیکسلی را هم خواهید داشت تا جزئیات بالاتری را به ثبت برسانید.

عکس‌های ثبت شده در شب و نور کم اما خیلی عالی نیستند؛ چرا نویز زیاد می‌شود و گوشی به حالت مصنوعی تلاش می‌کند تا بخش‌های تاریک را نوردهی کند. در کل با وجود این که سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی F54 جذاب‌تر از سنسور ۵۰ مگاپیکسلی A54 به نظر می‌رسد، اما در واقعیت برتری در این بخش با کهکشانی سری A است و این محصول تصاویر بهتری در روز و شب به ثبت می‌رساند. عکس‌های F54 هم کیفیت خوبی دارند ولی نه به خوبی A54.

دوربین فوق عریض

دوربین فوق عریض گلکسی A54 دارای سنسوری ۱۲ مگاپیکسلی است و در سوی دیگر این سنسور برای F54 رزولوشن ۸ مگاپیکسلی دارد. تصاویر فوق عریض ثبت شده توسط گلکسی A54 کیفیت بهتری دارند و جزئیات بالاتری در آن‌ها دیده می‌شود. نویز این عکس‌ها کمتر است و دقت رنگ‌ بالاتری را هم شاهد هستیم. به علاوه شارپنس و کنتراست تصاویر A54 هم بهتر است. در کل دروبین فوق عریض A54 به نوعی بهتر از رنج قیمتی این گوشی عمل می‌کند ولی شرایط برای F54 به این صورت نیست.

دوربین سلفی

در مقایسه گلکسی A54 با F54 باید اشاره کنیم که هر دو گوشی دارای دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی هستند. هر دو کهکشانی می‌توانند سلفی‌های خوب و باکیفیتی به ثبت برسانند. این سلفی‌ها حالتی طبیعی دارند و رنج دینامیکی آن‌ها گسترده است. مقداری کمی در این بخش هم A54 بهتر از برادر خود عمل می‌کند.

پرتره

هیچ یک از این دو کهکشانی دارای دوربین سنجش عمق میدان نیستند و به کمک قابلیت‌های نرم افزاری سوژه را از پس‌زمینه تشخیص می‌دهند. از آنجایی که پرتره‌ها با دوربین اصلی ثبت می‌شوند و از این جهت برتری با A54 است، پس انتظار داریم که پرتره‌های نماینده سری A با کیفیت بالاتری به ثبت برسند.

طبق انتظار تصاویر پرتره گلکسی A54 کیفیت بالاتری در مقایسه با F54 دارند. برش این عکس‌ها دقیق‌تر است و سوژه نیز با کیفیت بهتری به ثبت می‌رسد. البته که پرتره‌های F54 را هم خوب و مناسب ارزیابی می‌کنیم ولی در کل عملکرد A54 در این زمینه هم بهتر از رقیب است.

ماکرو

گلکسی A54 دارای دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی است و برای F54‌ سنسور ۲ مگاپیکسلی ماکرو در نظر گرفته شده است. تصاویر ماکرو F54 واقعا کیفیت خوبی ندارند، در صورتی که از کیفیت ماکروهای A54 واقعا راضی هستیم و اگر کمی خلاقیت داشته باشید می‌توانید تصاویر نمای نزدیک جذابی با این کهکشانی به ثبت برسانید.

فیلم‌برداری

هر دو گوشی می‌توانند در نهایت کیفیت 4K 30fps فیلم‌برداری کنند و خبری از 4k 60fps نیست. در زمینه ویدئوها نیز برتری با A54 است. فیلم‌های این کهکشانی دارای جزئیات بهتر و البته پردازشی طبیعی‌تر هستند. کنتراست و گسترده دینامیکی وسیع‌تری در ویدئوهای نماینده سری A دیده می‌شود و در کل از عملکرد این گوشی راضی‌تر هستیم.

باتری

سازنده کره‌ای برای گلکسی A54 یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی در نظر گرفته که در بین محصولات بازار کاملا مرسوم به حساب می‌آید. گلکسی F54 اما دارای یک باتری ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی است و ظرفیت باتری بالاتری نسبت به اکثر گوشی‌های بازار دارد. اما در عمل شارژدهی دو گوشی چگونه خواهد بود؟ آیا ظرفیت باتری بالاتر F54 باعث برتری آن می‌شود؟

گلکسی A54 شارژدهی خوب و جذابی دارد و در صورت داشتن استفاده نرمال می‌توانید ۱ الی ۱٫۵ روز برای شما دوام بیاورد. عملکرد گلکسی F54 اما از این هم بهتر است و با شارژ کامل ۱٫۵ الی ۲ روز شما را همراهی خواهد کرد. این یعنی کهکشانی سری F از نظر باتری جزو بهترین گوشی‌های بازار به حساب می‌آید.

مقایسه گلکسی A54 با F54 از نظر باتری
مقایسه گلکسی A54 با F54 از نظر باتری

برای هر دو گوشی شارژ سریع ۲۵ واتی در نظر گرفته شده است ولی درون جعبه آداپتور دیده نمی‌شود و باید به صورت مجزا آن را خریداری کنید. طبیعی است که مدت زمان شارژ شدن F54 به دلیل ظرفیت باتری بالاتر مقداری بیشتر از رقیب باشد. گلکسی A54 در مدت حدود ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه از ۰ تا ۱۰۰ شارژ می‌شود و این عملکرد برای گلکسی F54 حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه است.

برنده بخش باتری را گلکسی F54 می‌دانیم و با وجود این که A54 شارژدهی خوبی دارد ولی نمی‌تواند حریف F54 شود. پس اگر باتری و شارژدهی گوشی برای شما مهم است از بین این دو گزینه بهتر است به سراغ نماینده سری F بروید.

امنیت در مقایسه گلکسی A54 با F54

برای این دو گوشی دو روش امنیتی در نظر گرفته شده است، یکی حسگر اثر انگشت و دیگری تشخیص چهره. حسگر اثر انگشت گلکسی A54 به صورت زیر نمایشگر و اپتیکال است ولی F54 از حسگر فیزیکی یکپارچه با دکمه پاور استفاده می‌کند. از نظر محل قرارگیری وضعیت A54 بهتر ارزیابی می‌شود ولی از نظر دقت و سرعت حسگر F54 عملکرد بهتر و مطمئن‌تری دارد.

روش دوم که تشخیص چهره است به کمک دوربین سلفی و به حالت دو بعدی انجام می‌شود. این روش سرعت مناسبی در هر دو گوشی دارد ولی نمی‌توان به طور کامل به روی امنیت آن حساب باز کرد.

جمع بندی

قبل از هر چیز بهتر است کمی در مورد قیمت صحبت کنیم. اگر نسخه ۲۵۶ گیگابایتی با رم ۸ دو گوشی را در نظر بگیریم قیمت تقریبا برابر است و A54 کمی ارزان‌تر به فروش می‌رسد. گلکسی F54 امکان انتخاب نسخه ۱۲۸ گیگابایتی را به شما نمی‌دهد ولی گلکسی A54 را می‌توانید در نسخه ۱۲۸ گیگابایتی با قیمت کمتر خریداری کنید. پس اگر بودجه کمتری دارید انتخاب نماینده سری A معقول‌تر به نظر می‌رسد.

از طرفی اگر برای شما کیفیت ساخت گوشی، گواهی ضد آب و دوربین‌های بهتر اهمیت دارد، پیشنهاد می‌کنیم به سراغ A54 بروید، اما اگر شارژدهی باتری بهتری می‌خواهید و ترجیح می‌دهید نمایشگری بزرگ‌تر با حاشیه‌های کمتر داشته باشید به سراغ F54‌ بروید.

خرید گلکسی F54

برتری‌های A54 نسبت به F54

  • کیفیت ساخت بالاتر
  • گواهی IP67
  • روشنایی ۱۰۰۰ نیت در مقایسه با ۸۰۰
  • دوربین‌های بهتر
  • قیمت کمتر به دلیل وجود نسخه ۱۲۸ گیگابایتی

برتری‌های F54 نسبت به A54

  • نمایشگر بزرگ‌تر
  • حاشیه‌های کمتر اطراف نمایشگر
  • حافظه پایه ۲۵۶ گیگابایتی
  • شارژدهی بهتر
آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر خود را برای این مطلب می نویسید: