بهترین گوشی از نظر باتری؛ از شیائومی تا اپل (شهریور ۱۴۰۲)
تصمیمگیری در مورد خرید گوشی جدید اصلاً کار آسانی نیست. با محبوبیت بالای اینستاگرام، بیشتر کاربران به دنبال یک گوشی توانمند با دوربین درجه یک هستند. با این حال، عمر باتری گوشیهای هوشمند عامل مهمی است. مهم نیست که گوشی جدید شما چقدر عالی باشد، اگر مجبور باشید به صورت مکرر آن را شارژ کنید، کار آزاردهندهای خواهد بود. از این رو در این مطلب به معرفی بهترین گوشی از نظر باتری میپردازیم پس تا انتها با ما همراه باشید.
هنگام خرید گوشی از بازار موبایل ایران باید به اندازه یا ظرفیت باتری (اندازهگیری شده برحسب میلیآمپر ساعت) توجه کنید تا متوجه شوید که طول عمر باتری گوشی چقدر خواهد بود. هرچند جدا از ظرفیت باتری، عوامل دیگری نظیر اندازه، وضوح صفحه نمایش و بهرهوری انرژی دستگاه نیز نقش مهمی دارند. با این وجود، کار سختی نخواهید داشت چراکه در این مطلب شما را با بهترین گوشیهای بازار از لحاظ ظرفیت و دوام باتری آشنا خواهیم کرد.
انتخاب گوشیها بر چه اساس است؟
گوشیهای موجود در این لیست به دو حالت کلی دستهبندی شدهاند، یکی از نظر قیمت تا ۵ و تا ۱۰ میلیون فارغ از برند سازنده و دیگری از نظر برند سازنده. این یعنی اگر تا ۵ یا تا ۱۰ میلیون بودجه دارید و اولویت اصلی شما بخش باتری است حتما از دو بخش بعدی بهره ببرید و در صورتی که به خرید برند مشخصی اصرار دارید به سراغ بخشهای بعدی بروید.
گوشیهای انتخاب شده در این لیست مدلهایی هستند که توانستهاند در تستهای مختلف دوام باتری بالایی داشته باشند و مدت زمان زیادی را با یک بار شارژ سرپا بمانند. برای نمونه سایت GSMarena گوشیهای مختلف را از نظر دوام باتری بررسی کرده و ما از دیتای این سایت معتبر و سایر منابع استفاده خواهیم کرد تا لیست کاملترین حالت ممکن شود.
بهترین گوشی از نظر باتری تا قیمت ۵ میلیون
در این قسمت به قوی ترین باتری گوشی تا ۵ میلیون خواهیم پرداخت و توجهی هم به برند سازنده نخواهیم داشت.
پوکو C40
پوکو C40 یکی از گوشیهای خوش قیمت و در عین حال جذاب موجود در بازار ایران است که شما با بودجه ۵ میلیون میتوانید آن را خریداری کنید. این محصول از یک باتری با ظرفیت ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعت تغذیه میکند و به همین جهت میتواند مدت زمان زیادی را با یک بار شارژ سرپا بماند. نمایشگر این گوشی اندازهای ۶٫۷۱ اینچی از نوع IPS با رزولوشن HD+ دارد و در بخش سخت افزار نیز از تراشه ۱۱ نانومتری JLQ JR510 قدرت میگیرد.
این ظرفیت بالای باتری در کنار نمایشگر با وضوح HD و سخت افزار نهچندان پرمصرف سبب میشود تا شما با یک بار شارژ و استفاده نرمال بتوانید تا ۲ روز کامل و حتی بییشتر از پوکو C40 استفاده کنید. این مدل از شارژ سریع ۱۸ واتی هم پشتیبانی میکند و درون جعبه آن نیز آداپتور دیده میشود تا مجبور نشوید برای آن هزینه مجزا بپردازید.
گلکسی A04s
یکی از ارزانترین گوشیهای سامسونگ همین A04s است که مانند بسیاری دیگر از گوشیهای حال حاضر از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده میکند. این کهکشانی دارای نمایشگری ۶٫۵ اینچی از نوع PLS LCD با رزولوشن HD+ است و قدرت مورد نیاز خود را از تراشه اگزینوس ۸۵۰ با معماری ۸ نانومتری میگیرد.
به لطف بهینه بودن رابط کاربری سامسونگ و بهینه عمل کردن تراشه اگزینوس ۸۵۰ و البته نمایشگر نهچندان پرمصرف، این مدل میتواند تا ۱٫۵ روز با یک بار شارژ دوام بیاورد. برای گلکسی A04s شارژ سریع ۱۵ واتی نیز در نظر گرفته شده ولی درون جعبه آداپتور دیده نمیشود و باید آن را به صورت مجزا خریداری کنید.
در تست مشهور سایت GSMarena این کهکشانی با یک بار شارژ موفق شده ۳۵ ساعت در تست مکالمه 3G، یا ۱۶ ساعت در تست وبگردی و یا ۱۵٫۵ ساعت در تست پخش ویدئو دوام بیاورد.
بهترین گوشی از نظر باتری تا قیمت ۱۰ میلیون
در این قسمت به قوی ترین باتری گوشی تا ۱۰ میلیون خواهیم پرداخت و توجهی هم به برند سازنده نخواهیم داشت.
گلکسی A24
گلکسی A24 نسل جدیدتر گلکسی A23 به حساب میآید و حالا از هر نظر به گوشی کاملتری نسبت به نسل قبلی تبدیل شده است. این کهکشانی از نمایشگری ۶٫۵ اینچی از نوع سوپر امولد با رزولوشن FHD+ استفاده میکند و نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی نیز برای آن در نظر گرفته شده است. این پنل یک پیشرفت بسیار خوب نسبت به پنل IPS نسل قبلی به حساب میآید.
گلکسی A24 در زمینه باتری از ظرفیت برابر ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی بهره میبرد ولی در تستها نشان داده که یکی از بهترین مدلهای موجود در بازار از نظر دوام باتری است. قبل از این که به عملکرد باتری این کهکشانی بپردازیم، بد نیست اشاره کنیم که در بخش سخت افزار نیز شرکت کرهای ترجیح داده از تراشه مدیاتک هلیو G99 بهره ببرد.
در تست باتری این محصول موفق شده با یک بار شارژ تا حدود ۴۷ ساعت در تست مکالمه 3G یا تا حدود ۲۰ ساعت در تست وبگردی و یا تا ۲۰ ساعت در تست پخش مداوم ویدئو دوام بیاورد. این یعنی شما میتوانید انتظار شارژدهی ترکیبی ۲ روزه یا بیشتر را از این محصول داشته باشید. گلکسی A24 از شارژ سریع ۲۵ واتی نیز پشتیبانی میکند ولی آداپتور درون جعبه آن دیده نمیشود.
ردمی نوت ۱۲ فورجی
از یک گوشی زیر ۱۰ میلیون چه انتظاری میتوان داشت؟ یک باتری خوب؟ نمایشگر باکیفیت؟ قدرت سخت افزاری مناسب؟ کیفیت دوربینهای رضایت بخش؟ برای شما هر یک از این موارد که اولویت باشد هیچ فرقی نمیکند؛ چرا که شیائومی گوشی ردمی نوت ۱۲ نسخه 4G را تولید کرده که در همه بخشها بهترین باشد. این محصول دارای نمایشگر امولد با رزولوشن FHD+ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی است و پنل آن بیش از ۸۵ درصد از نمای روبرویی را در اختیار گرفته است.
این دستگاه دارای یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی است که دوام بالایی دارد و بهخصوص در زمینه پخش مداوم ویدئو عملکردی عالی را در تستها از خود نشان میدهد. به غیر از این، شیائومی برای ردمی نوت ۱۲ فورجی شارژ سریع ۳۳ واتی را هم در نظر گرفته و خوشبختانه شارژر نیز درون جعبه دیده میشود. قلب تپنده این محصول خوش قیمت اسنپدراگون ۶۸۵ است که توان مناسبی برای این بازه قیمتی دارد.
پیشنهاد مطلب: بررسی ردمی نوت ۱۲ فورجی
در تست بخش باتری ردمی نوت ۱۲ فورجی با یک بار شارژ کامل موفق شده تا ۳۶ ساعت در تست مکالمه یا تا ۱۳ ساعت در تست وبگردی و یا تا ۲۹٫۵ ساعت در تست پخش ویدئو دوام بیاورد و شما به خوبی برای دوام ۱٫۵ روزه میتوانید به روی آن حساب باز کنید.
گلکسی M33 نسخه هند
گلکسی M33 سامسونگ به طور کلی دو نسخه دارد، یکی نسخه جهانی با باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی و دیگری نسخه هند با باتری ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعت. ما در این مطلب نسخه هند را مد نظر داریم که به لطف داشتن ظرفیت باتری بالاتر میتواند مدت زمان طولانیتری شما را همراهی کند. البته که M33 گوشی بینقصی نیست و مثلا از پنل TFT LCD استفاده میکند در حالی که بسیاری از رقبا دارای پنلهای OLED هستند.
این کهکشانی از تراشه اگزینوس ۱۲۸۰ قدرت میگیرد که توان بالایی برای این بازه قیمتی دارد و سامسونگ از این چیپست به روی گلکسی A53 نیز استفاده کرده است. این دستگاه از شارژ سریع ۲۵ واتی پشتیبانی میکند و برای آن شارژ معکوس سیمی ۴٫۵ وات نیز در نظر گرفته شده است. این یعنی با وصل کردن یک گوشی یا یک هندزفری به M33 میتوانید از این محصول در نقش پاوربانک استفاده کنید.
گلکسی M13 نسخه هند
سامسونگ در ساخت گوشیهای سری M نشان داده که به بخش باتری اهمیت زیادی میدهد و از همان ابتدا M51 را با یک باتری غول پیکر ۷۰۰۰ میلی آمپر ساعتی روانه بازار کرد. گلکسی M13 نیز مانند M33 در نسخه هند دارای یک باتری با ظرفیت ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعت است و به لطف همین موضوع و البته تراشه ۸ نانومتری اگزینوس ۸۵۰ میتواند حدود ۲ روز کامل با یک بار شارژ دوام بیاورد.
این کهکشانی از صفحه نمایشی PLS LCD با رزولوشن FHD+ بهره میبرد و شارژ سریع ۱۵ واتی نیز از دیگر مشخصات آن به حساب میآید. از دیگر مشخصات گلکسی M13 میتوان به اندروید ۱۲، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و حسگر اثر انگشت یکپارچه با دکمه پاور اشاره کرد.
بهترین گوشی سامسونگ از نظر باتری
در این بخش به سراغ بهترین گوشی از نظر باتری در برند سامسونگ خواهیم رفت و بهترین مدلهای این برند کرهای که شارژدهی باتری خوبی در بازه قیمتی بالای ۱۰ میلیون دارند را معرفی میکنیم. توجه داشته باشید که بهترین گوشی سامسونگ از نظر باتری به ترتیب قیمت کم به زیاد مرتب شدهاند و گوشی ابتدای لیست قیمتی نزدیک به ۱۰ میلیون دارد.
گلکسی A34
گلکسی A34 یک میانرده از شرکت سامسونگ است که به سختی میتوان به آن ایرادی وارد کرد و در زمینههای مختلف مشخصات بسیار خوبی را ارائه میکند. یکی از بخشهای جذاب این کهکشانی شارژدهی باتری آن است. این باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی در تستها توانسته تا ۳۱٫۵ ساعت در زمینه مکالمه، تا حدود ۱۹ ساعت در تست وبگردی یا تا ۲۱٫۵ ساعت در تست ویدئو دوام بیاورد و این یعنی به صورت ترکیبی میتوانید از آن تا ۱٫۵ الی ۲ روز استفاده کنید.
این کهکشانی از شارژ سریع ۲۵ واتی نیز پشتیبانی میکند ولی درون جعبه آداپتور وجود ندارد و طبق سیاستهای جدید سازنده کرهای باید آداپتور را به صورت مجزا خریداری کنید. این گوشی دوست داشتنی از گواهی IP67 پشتیبانی میکند تا بتوانیم آن را ضد آب بدانیم و نمایشگر آن هم اندازه ۶٫۶ اینچی دارد و از نوع سوپر امولد با رزولوشن FHD+ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی است.
بیتشر بخوانید؛ بررسی گلکسی A34
گلکسی A34 از تراشه ۶ نانومتری مدیاتک دیمنسیتی ۱۰۸۰ قدرت میگیرد و عملکرد خوبی هم دارد و گوشی گرانتری مانند شیائومی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس نیز از همین تراشه بهره میبرد. در کل اگر یک میانرده کاملا متعادل و خوب میخواهید که نقطه ضعف بزرگی نداشته باشد حتما به روی A34 حساب باز کنید و به سراغ آن بروید.
گلکسی A54
گلکسی A54 برادر بزرگتر گلکسی A34 است و این دو مدل در بسیاری از بخشها شبیه به هم هستند و برادر بزرگتر در زمینه دوربینها و قدرت سخت افزاری نسبت به A34 برتری دارد. در واقع اگر برای شما بخش دوربین و قدرت سخت افزاری اهمیت داشته باشد و بودجه بیشتری هم داشته باشید بهتر است به سراغ A54 بروید، کهکشانی که برای اولین بار در بین میانردههای سامسونگ از قاب پشتی شیشهای استفاده میکند.
این کهکشانی دارای یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی بوده و قلب تپنده آن نیز تراشه ۵ نانومتری اگزینوس ۱۳۸۰ است. در تست باتری و در زمینه مکالمه این مدل توانسته حدود ۲۹ ساعت دوام بیاورد و این اعداد در تست وبگردی و پخش مداوم ویدئو به ترتیب حدود ۱۸ و ۲۰ ساعت هستند و این یعنی شارژدهی A54 مقداری از A34 ضعیفتر است و این محصول در استفاده ترکیبی بین ۱ الی ۱٫۵ روز دوام میآورد.
بررسی کامل گلکسی A54 را در برتر دیجیتال بخوانید
گلکسی S22 پلاس
گلکسی S22 پلاس پرچمدار میانی نسل قبل سامسونگ است که شاید بهترین باتری ممکن در بین گوشیهای موجود در این لیست را نداشته باشد ولی قطعا در بازه قیمتی خود میتواند عملکرد شایستهای را ارائه کند. این محصول از نمایشگری ۶٫۶ اینچی با رزولوشن FHD+ از نوع سوپر امولد بهره میبرد. این پنل دارای نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی تطبیقی است و از HDR10+ هم پشتیبانی میکند و روشنایی عالی را ارائه میدهد.
این صفحه نمایش را یک باتری با ظرفیت ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی تغذیه میکند که میتواند در تست مکالمه حدود ۲۹٫۵ ساعت و یا در تست وبگردی و پخش ویدئو حدود ۱۵ و ۱۷٫۵ ساعت سرپا بماند. این یعنی بدون مشکل میتوانید به روی شارژدهی یک روزه این مدل حساب باز کنید. از طرفی این باتری به لطف شارژ سریع ۴۵ واتی در مدت ۱ ساعت فول شارژ میشود ولی باید شارژر را به صورت جداگانه خریداری کنید.
گلکسی S22 پلاس از تراشه ۴ نانومتری اگزینوس ۲۲۰۰ یا اسنپدراگون ۸ نسل ۱ (بسته به منطقه) قدرت میگیرد و از شارژ سریع بیسیم ۱۵ واتی و شارژ معکوس بیسیم ۴٫۵ واتی نیز پشتیبانی میکند.
گلکسی S23 پلاس
این پرچمدار نسل جدیدتر S22 پلاس است که در بالا آن را معرفی کردیم و نسبت به این کهکشانی در بخشهایی با بهبود مواجه شده است. گلکسی S23 پلاس تنها با یک تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ روانه بازار شده و فارغ از منطقه جغرافیایی تنها همین یک نسخه در دسترس خواهد بود. همچنین ظرفیت باتری نیز از ۴۵۰۰ به ۴۷۰۰ میلی آمپر ساعت افزایش یافته است.
این دو اتفاق در کنار هم باعث شده تا این گوشی شارژدهی بهتری نسبت به نسل قبلی داشته باشد. در تست باتری و بخش مکالمه این محصول ۳۵ ساعت و یا در بخش وبگردی تا حدود ۱۸ ساعت و یا در بخش پخش ویدئو حدود ۲۰ ساعت سرپا میماند. همه این اعداد بیشتر از نسل قبل هستند و این گوشی میتواند تا ۱٫۵ روز با استفاده ترکیبی و متوسط شما را همراهی کند.
گلکسی S23 اولترا
گلکسی S23 اولترا با دوربین خیرهکننده ۲۰۰ مگاپیکسلی و عملکرد بسیار سریع و عمر باتری بالا، یکی از کاملترین و بهترین گوشیهای اندرویدیست که میتوانید تهیه کنید. S23 اولترا با وجود اینکه تغییرات ظاهری بسیار کمی نسبت به نسل قبل دارد، اما با وجود مشخصات فنی بهتر به راحتی در فهرست قوی ترین باتری گوشی ۲۰۲۳ جای گرفته است. پرچمدار سامسونگ از پردازنده سفارشی و بسیار قدرتمند Snapdragon 8 Gen 2 کوالکام قدرت میگیرد و با حداقل ۸ و حداکثر ۱۲ گیگابایت حافظه رم جفت شده است.
در نمای جلوی دستگاه، پنل Dynamic AMOLED 2 با نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز و حداکثر روشنایی ۱۷۵۰ نیت به چشم میخورد. سامسونگ پرچمدار امسال خود را به یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی مجهز کرده که عملکرد بسیار خوبی دارد و در بین پرچمداران امسال از نظر شارژدهی یکی از بهترینها است.
در تست باتری گلکسی S23 اولترا موفق شده تا حدود ۳۹٫۵ ساعت در زمینه مکالمه یا تا ۲۱٫۵ و ۲۳٫۵ ساعت در زمینه وبگردی و پخش ویدئو دوام بیاورد که عملکردی تحسین برانگیز به حساب میآید و باعث میشود تا این گوشی با وجود نمایش عالی با رزولوشن QHD بتواند بیشتر از ۱٫۵ روز همراه شما باشد.
بهترین گوشی شیائومی از نظر باتری
در این بخش به سراغ بهترین گوشی از نظر باتری در برند شیائومی خواهیم رفت و بهترین مدلهای این برند چینی که شارژدهی باتری خوبی در بازه قیمتی بالای ۱۰ میلیون دارند را معرفی میکنیم. توجه داشته باشید که بهترین گوشی شیائومی از نظر باتری به ترتیب قیمت کم به زیاد مرتب شدهاند و گوشی ابتدای لیست قیمتی نزدیکتر به ۱۰ میلیون دارد.
پوکو X5 پرو
گوشی پوکو X3 پرو به دلیل داشتن قدرت سخت افزاری بسیار خوب در زمان عرضه توانست موفقیت زیادی را به دست بیاورد و حالا پس از دو نسل نوبت پوکو X5 پرو است که این روند را ادامه دهد. این گوشی برخی از نقاط ضعف پوکو X4 پرو را برطرف کرده و به لطف مشخصات خوب و شارژدهی بالای باتری، ارزش خرید بالایی دارد.
این محصول از یک باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده میکند و میتواند با یک بار شارژ تا ۳۲ ساعت مکالمه یا تا حدود ۱۶ ساعت وبگردی یا تا ۱۹٫۵ ساعت پخش مداوم ویدئو را دوام بیاورد. این اعداد یعنی شما ۱ الی ۱٫۵ روز میتوانید به روی این گوشی میانرده حساب باز کنید و از طرفی شارژ سریع ۶۷ واتی باعث میشود تا در مدت ۵۰ دقیقه بتوانید آن را فول شارژ کنید.
پیشنهاد مطلب: بررسی پوکو ایکس ۵ پرو
پوکو X5 پرو دارای نمایشگری ۶٫۶۷ اینچی از نوع امولد با رزولوشن FHD+ است و از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، دالبی ویژن، HDR10+ و گستره رنگی ۱ میلیاردی پشتیبانی میکند. این دستگاه از تراشه اسنپدراگون ۷۷۸ قدرت میگیرد و مصرف بهینهای هم دارد.
پوکو F5
یکی از جذابترین گوشیهای حال حاضر بازار ایران همین پوکو F5 است که با داشتن نمایشگر عالی و سخت افزاری بسیار قدرتمند توانسته مورد توجه افراد مختلف قرار بگیرد. این گوشی در زمینه باتری نیز عملکرد بسیار خوبی دارد و به لطف عملکرد بهینه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ و ظرفیت باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی میتواند مدت زیادی شارژدهی کند.
پوکو اف ۵ در تست باتری توانسته در زمینه مکالمه حدود ۲۹٫۵ ساعت و یا در زمینه پخش ویدئو و وبگردی به ترتیب ۲۰ و ۱۶ ساعت دوام بیاورد و این یعنی شما میتوانید بسته به استفاده بین ۱ الی ۱٫۵ روز به روی دوام آن حساب باز کنید. این محصول با داشتن شارژ سریع ۶۷ واتی در مدت کمتر از ۵۰ دقیقه فول شارژ میشود.
بیشتر بخوانید: بررسی پوکو F5
ناگفته نماند که پوکو اف ۵ نمایشگری امولد ۱۲ بیتی دارد و این یعنی گستره رنگی ۶۸ میلیاردی را پوشش میدهد. اگر یک میانرده بسیار خوب از هر نظر میخواهید (شاید فقط از نظر دوربین برخی از رقبا بهتر باشند) به سراغ POCO F5 بروید.
شیائومی ۱۲ تی
سری قاتل پرچمداران شرکت شیائومی در دو مدل ۱۲ تی و ۱۲ تی پرو روانه بازار شدهاند و هر دو در بازه قیمتی خود حرفهای زیادی برای گفتن دارند. این گوشی از تراشه مدیاتک دیمنسیتی ۸۱۰۰ اولترا استفاده میکند و دارای نمایشگری ۶٫۶۷ اینچی از نوع امولد با رزولوشن ۲۷۱۲ در ۱۲۲۰ است و از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و گستره رنگی ۶۸ میلیاردی نیز پشتیبانی میکند.
این مدل دارای یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعت است و درون جعبه نیز یک آداپتور ۱۲۰ واتی بسیار سریع دارد. به لطف این شارژر شما میتوانید شیائومی ۱۲ تی را تنها در مدت ۲۳ دقیقه فول شارژ کنید که عملکردی تحسین برانگیز است و شما تنها در ۱۰ دقیقه میتوانید باتری این گوشی را تا حدود ۵۰ درصد شارژ کنید.
شیائومی ۱۲ تی در تست باتری موفق شده به ترتیب در زمینه مکالمه، پخش ویدئو و وبگردی به اعداد ۳۴، ۱۷ و ۱۳٫۵ ساعت دست پیدا کند. این اعداد رضایت بخش هستند و در استفاده ترکیبی این گوشی میتواند یک روز کامل شما را همراهی کند.
پوکو F5 پرو
پوکو F5 پرو نسخه گرانتر پوکو F5 به حساب میآید و این گوشی در اصل پرچمدار حال حاضر شرکت پوکو است. این گوشی در بسیاری از زمینهها خود را وارد دنیای پرچمداران کرده ولی در عین حال با قیمتی مناسبتر به فروش میرسد. این گوشی دارای نمایشگری امولد با رزولوشن عالی QHD+ است و از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و گستره رنگی ۶۸ میلیاردی پشتیبانی میکند.
این نمایشگر عالی مصرف شارژ به نسبت بالاتری نسبت به پنلهای FHD دارد و به همین جهت انتظار داریم شارژدهی این مدل کمی ضعیفتر از پوکو F5 باشد. قبل از پرداختن به نتایج تست باتری بد نیست اشاره کنیم که قدرت سخت افزاری این گوشی را تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ تأمین میکند و قدرت بسیار زیادی هم دارد.
بیشتر با گوشی جذاب پوکو F5 آشنا شوید؛ بررسی تخصصی پوکو اف ۵ پرو
پوکو F5 پرو دارای یک باتری ۵۱۶۰ میلی آمپر ساعتی است و در تست باتری موفق شده با یک بار شارژ تا ۳۰٫۵ ساعت در زمینه مکالمه یا تا ۱۳٫۵ و ۲۰ ساعت در زمینه وبگردی و پخش مداوم ویدئو دوام بیاورد. این گوشی از شارژ سریع ۶۷ واتی پشتیبانی میکند و در ۴۸ دقیقه هم فول شارژ میشود. البته که شارژ بیسیم ۳۰ واتی هم برای آن در نظر گرفته شده است.
شیائومی ۱۲ تی پرو
شیائومی ۱۲ تی پرو نسخه قویتر و گرانتر ۱۲ تی است که بالاتر در مورد آن صحبت کردیم. این دو گوشی در بسیاری از بخشها شبیه به هم هستند و مثلا نمایشگر کاملا یکسان و مشخصات باتری مشابهی دارند. تفاوت این گوشی در سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی دوربین اصلی و همچنین تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ خلاصه میشود. این تفاوت در تراشه باعث شده تا شارژدهی این گوشی ضعیفتر از ۱۲ تی باشد.
در تست باتری این مدل موفق شده به اعداد ۲۶٫۵، ۱۱ و ۱۷ ساعت در تست مکالمه، وبگردی و پخش مداوم ویدئو دست پیدا کند. این گوشی شارژدهی قابل قبول و مناسبی دارد و احتمالا ۱ روز کامل هم دوام میآورد ولی اگر استفاده نسبتا زیادی داشته باشید باید قبل از تمام شدن شب حتما آن را به شارژ متصل کنید.
شیائومی ۱۳ اولترا
شیائومی ۱۳ اولترا بهترین و گرانترین گوشی شیائومی است که به تازگی هم وارد بازار ایران شده و قیمت بالایی هم دارد. این گوشی در هر زمینه میتواند به خوبی با رقبایی چون S23 اولترا و ایفون ۱۴ پرو مکس رقابت کند. این پرچمدار جنس بدنه چرمی و بسیار مرغوب دارد و از نمایشگری QHD+ از نوع LTPO Amoled استفاده میکند. شیائومی ۱۳ اولترا از تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ قدرت میگیرد تا از این نظر دقیقا مانند S23 اولترا سامسونگ باشد.
این گوشی در زمینه دوربین یک شاهکار است و دوربین اصلی آن از دیافراگم متغیر بهره میبرد، البته که در این مطلب قرار نیست به بخش دوربین پرداخته شود. این مدل یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی دارد و از شارژ سریع ۹۰ واتی، شارژ بیسیم ۵۰ واتی و شارژ بیسیم معکوس ۱۰ واتی پشتیبانی میکند. عملکرد این گوشی از نظر باتری ضعیفتر از رقبایی مانند ایفون ۱۴ پرو مکس یا S23 اولترا است ولی همچنان آن را کاملا رضایت بخش و خوب ارزیابی میکنیم.
در تست مکالمه شیائومی ۱۳ اولترا موفق شده به اعداد ۳۶٫۵، ۱۵٫۵ و ۱۹ ساعت در زمینه مکالمه، وبگردی و پخش مداوم ویدئو دست پیدا کند.
بهترین آیفون از نظر باتری
در این بخش به سراغ بهترین گوشی از نظر باتری در برند اپل میرویم و ایفونهای خوب از نظر شارژدهی را معرفی میکنیم. در نظر داشته باشید که ایفونهای قوی از نظر باتری بر اساس قیمت کم به زیاد در ادامه مرتب شدهاند.
ایفون ۱۳
ایفون ۱۳ در سال ۲۰۲۱ وارد بازار شد و از ابتدا هم به لطف بهبود شارژدهی نسبت به ایفون ۱۲ و همچنین قیمت معقولتر نسبت به مدلهای پرو توانست فروش بالایی را تجربه کند. این دستگاه یکی از خوشدستترین و قویترین گوشیهای حال حاضر بازار ایران است و همچنان هم ارزش خرید بالایی دارد. اپل برای این مدل یک باتری ۳۲۴۰ میلی آمپر ساعتی در نظر گرفته که از شارژ سریع ۲۰ واتی نیز پشتیبانی میکند.
این گوشی قدرت خود را از تراشه ۵ نانومتری A15 Bionic میگیرد و از نمایشگری ۶٫۱ اینچی از نوع Super Retina XDR OLED استفاده میکند. این پنل روشنایی ۸۰۰ نیتی دارد ولی از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی نمیکند و باید با همان نرخ ۶۰ هرتز کنار بیایید. بد نیست به تست باتری ایفون ۱۳ بپردازیم تا دید بهتری به شارژدهی این گوشی پیدا کنید.
این دستگاه با شارژ کامل میتواند در تست مکالمه، وبگردی و پخش ویدئو به ترتیب ۱۹٫۵، ۱۶ و ۱۷ ساعت سرپا بماند و این یعنی به خوبی میتواند ۱ روز کامل شما را همراهی کند و در انتهای روز هم همچنان ۲۰ درصد شارژ داشته باشد. ایفون ۱۳ از شارژ بیسیم ۷٫۵ واتی یا مگ سیف ۱۵ واتی نیز پشتیبانی میکند.
ایفون ۱۴ پلاس
اپل در سری ایفون ۱۲ و ایفون ۱۳ نسخه مینی را روانه بازار کرد ولی کاربران آنطور که باید و شاید از این محصول استقبال نکردند و همین باعث شد تا در سری ۱۴ نسخه مینی جای خود را به نسخه پلاس بدهد. ایفون ۱۴ پلاس در واقع همان ایفون ۱۴ است ولی با این تفاوت که بهجای پنلی ۶٫۱ اینچی از نمایشگری ۶٫۷ اینچی استفاده میکند.
در زمان معرفی این محصول سازنده آمریکایی تمرکز زیادی به روی شارژدهی این گوشی داشت ولی بعدها در تستها مشخص شد که این مدل شارژدهی خوبی دارد ولی نمیتواند در حد و اندازه ایفون ۱۴ پرو مکس یا حتی ایفون ۱۳ پرو مکس سرپا بماند. برای ایفون ۱۴ پلاس یک باتری با ظرفیت ۴۳۲۳ میلی آمپر ساعت در نظر گرفته شده که در بخش بعدی به عملکرد آن در تست باتری میپردازیم.
این مدل موفق شده با یک بار شارژ حدود ۲۴ ساعت مکالمه 3G، یا ۱۶٫۵ ساعت وبگردی یا ۱۹٫۵ ساعت پخش مداوم ویدئو را دوام بیاورد و این یعنی میتوانید به مدت ۱٫۵ روز به روی آن حساب کنید. البته که این اعداد کمتر از تست باتری ایفون ۱۴ پرو مکس هستند ولی میتوانیم آن را خوب و جذاب به حساب بیاوریم.
ایفون ۱۳ پرو مکس
ایفون ۱۳ پرو مکس بهترین گوشی سال قبل اپل است و به دلیل رجیستر نشدن ایفون ۱۴ پرو مکس در واقع آخرین پرچمدار اپل در ایران به حساب میآید. این گوشی از همه نظر یک شاهکار است و در زمینه باتری نیز عملکردی چشمگیر دارد و میتواند تا ۲ روز کامل همراه شما باشد، اتفاقی که کمتر در مورد یک ایفون رخ میدهد. بدون شک میتوان ایفون ۱۳ پرو مکس را یکی از بهترین گوشی از نظر باتری به حساب آورد.
ایفون ۱۳ پرو مکس از تراشه A15 قدرت میگیرد و نمایشگری ۶٫۷ اینچی از نوع Super Retina XDR OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی دارد و از دالبی ویژن و HDR10+ نیز پشتیبانی میکند. نرخ نوسازی این گوشی بین ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز جابجا میشود تا کمترین تأثیر ممکن را به روی شارژدهی نهایی داشته باشد.
باتری این محصول ۴۳۵۲ میلی آمپر ساعتی است و در زمینه پخش ویدئو با یک بار شارژ بیشتر از ۲۴ ساعت کامل دوام میآورد. این عملکرد در زمینه مکالمه و وبگردی به ترتیب ۲۷٫۵ و ۲۰ ساعت است که اعدادی بسیار خوب به حساب میآیند.
مطالب مرتبط
جدیدترین گوشیهای شرکت پوکو تحت نامهای پوکو اف ۵ پرو و پوکو اف ۵ مدتی قبل روانه بازار شدند. این دو...
برای هر کاربر هنگام خرید گوشی هوشمند یکی از بخشها اولویت بالاتری دارد و شرکتهای سازنده نیز...
سامسونگ و شیائومی دو برند محبوب در دنیا و به طبع، در بازار موبایل ایران هستند. گوشیهای این دو شرکت...
گجتهای پوشیدنی طی چند سال اخیر بسیار محبوبتر شدهاند و بهخصوص ساعتهای هوشمند توانستهاند...
یکی از مهمترین ویژگیهای تاثیرگذار در انتخاب گوشی هوشمند، قوی بودن باتری آن است؛ چرا که اتمام...
انتخاب یک گوشی هوشمند جدید دیگر به سادگی گذشته نیست. امروزه این محصولات در اندازههای متنوع با...