مقایسه سامسونگ گلکسی M52 با M53

مقایسه سامسونگ گلکسی M52 با M53

در این مقاله ما دو گوشی هوشمند میان رده سامسونگ، گلکسی M53 با صفحه ۶٫۷ اینچی با تراشه مدیاتک دیمنسیتی ۹۰۰ که در ۷ آوریل ۲۰۲۲ (فروردین ۱۴۰۱) عرضه شد را در مقابل گلکسی M52 سامسونگ که به تراشه Qualcomm Snapdragon 778G مجهز بود و یکسال قبل از M53 عرضه شد قرار دادیم و مقایسه کامل می‌کینم. در ادامه، مشخصات کامل، نقاط قوت و ضعف هر یک از این گوشی‌ها را خواهید دید.

جدول مقایسه مشخصات گلکسی M52 با گلکسی M53

مدل‌‌سامسونگ گلکسی M52سامسونگ گلکسی M53
تاریخ معرفی۲۴ سپتامبر ۲۰۲۱۷ آوریل ۲۰۲۲
نوع سیستم‌عاملاندرویداندروید
سیستم‌عامل در زمان عرضهاندروید ۱۱اندروید ۱۲
توضیحات سیستم‌عاملعرضه با رابط کاربری One UI 3.1 قابل ارتقاء به اندروید ۱۲عرضه با رابط کاربری One UI 4.1
ابعاد۱۶۴٫۲ در ۷۶٫۴ در ۷٫۴ میلی‌متر۱۶۴٫۷ در ۷۷ در ۷٫۴ میلی‌متر
وزن۱۷۳ گرم۱۷۶ گرم
جنس پشتپلاستیک پلاستیک
جنس جلوشیشه – گوریلا گلس ۵شیشه – گوریلا گلس ۵
رنگمشکی سفید آبی سبز آبی قهوه‌ای
نوع نمایشگرSuper AMOLED PlusSuper AMOLED Plus
رزولوشن۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل۱۰۸۰ در ۲۴۰۸ پیکسل
نسبت تصویر20:920:9
مدل تراشهQualcomm SM7325 Snapdragon 778G 5G MediaTek MT6877 Dimensity 900 5G
تعداد هسته پردازنده۸ هسته ۸ هسته
مشخصات هسته‌ها۱ هسته ۲٫۴ گیگاهرتز Cortex-A78 و ۳ هسته ۲٫۲ گیگاهرتز Cortex-A78 و ۴ هسته ۱٫۹۰ گیگاهرتز Cortex-A55 ۲ هسته ۲٫۴ گیگاهرتز Cortex-A78 و ۶ هسته ۲٫۰ گیگاهرتز Cortex-A55
پردازنده گرافیکیAdreno 642L Mali-G68 MC4
ترکیب حافظه داخلی و رم۱۲۸ گیگابایت / ۶ گیگابایت رم ۱۲۸ گیگابایت / ۸ گیگابایت رم ۱۲۸ گیگابایت / ۶ گیگابایت رم
رم۶ گیگابایت رم ۸ گیگابایت رم ۶ گیگابایت رم
حافظه داخلی۱۲۸ گیگابایت ۱۲۸ گیگابایت
نوع درگاه کارت حافظهmicroSDXC (جایگاه مشترک با سیم‌کارت دوم) microSDXC (جایگاه مشترک با سیم‌کارت دوم)

مشخصات دوربین و ارتباطات

پیکربندی دوربین پشتواید/استاندارد اولتراواید ماکرو واید/استاندارد اولتراواید تشخیص عمق ماکرو
دوربین اصلی – واید/استاندارد۶۴ مگاپیکسل۱۰۸ مگاپیکسل
مشخصات دوربین اصلی – واید/استانداردلنز واید ۲۶ میلی‌متری فوکوس خودکار با تشخیص فاز f/1.8 لنز واید فوکوس خودکار با تشخیص فاز f/1.8
دوربین اولتراواید۱۲ مگاپیکسل۸ مگاپیکسل
مشخصات دوربین اولتراوایدلنز اولتراواید پوشش ۱۲۳ درجه f/2.2 لنز اولتراواید ۱٫۴ اینچ سایز سنسور ۱٫۱۲ میکرومتر سایز پیکسل f/2.2
دوربین ماکرو۵ مگاپیکسل۲ مگاپیکسل
مشخصات دوربین ماکرولنز ماکرو f/2.4 f/2.4
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری دوربین‌ پشت4K4K
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو4K@30fps 1080p@30fps 4K@30fps 1080p@30/60fps
دوربین سلفی اصلی۳۲ مگاپیکسل۳۲ مگاپیکسل
مشخصات دوربین سلفی اصلیلنز واید f/2.2 لنز واید 26 میلی‌متری f/2.2
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری دوربین‌ سلفی1080p4K
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو سلفی1080p@30fps 4K@30fps 1080p@30fps
ظرفیت باتری۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت
تعویض‌پذیری باتریغیر قابل تعویض توسط کاربرغیر قابل تعویض توسط کاربر
حداکثر توان شارژ پشتیبانی شده۲۵ وات۲۵ وات
درگاه اتصالUSB Type-C 2.0USB Type-C 2.0
نوع اسپیکرمونومونو
حسگرهاحسگر اثرانگشت شتاب‌سنج ژیروسکوپ حسگر مجاورت قطب‌نما حسگر اثرانگشت شتاب‌سنج ژیروسکوپ حسگر مجاورت قطب‌نما
Wi-FiWi-Fi 6 (802.11ax) a/b/g/n/ac/axWi-Fi 5 (802.11ac) a/b/g/n/ac
توضیحات Wi-Fiدو بانده (Dual Band) وای‌فای دایرکت (Wi-Fi Direct) هات اسپات (Wi-Fi Hotspot) دو بانده (Dual Band) وای‌فای دایرکت (Wi-Fi Direct) هات اسپات (Wi-Fi Hotspot)
فناوری‌ ارتباطیGSM / HSPA / LTE / 5GGSM / HSPA / LTE / 5G
سیم‌کارتدو سیم‌کارت dual stand-by (نانو سیم) دو سیم‌کارت dual stand-by (نانو سیم)
مسیریابی و GPSGPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS/QZSSGPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS

مقایسه طراحی و صفحه نمایش

گلکسی M52:

سامسونگ گلکسی M52 5G جانشین M51 است اما این گوشی فرم و طراحی متفاوتی دارد. این گوشی به دلیل اینکه ظرفیت باتری کمتری نسبت به نسل قبل دارد بسیار نازک تر و سبک تر است. این تلفن همراه یکی از باریک ترین گوشی‌های سامسونگ است که تنها ۱۷۵ گرم وزن دارد. با این حال، اگر به یک گوشی هوشمند بزرگ عادت دارید، دستگاه کمی سبک و توخالی به نظر می‌رسد. این گوشی پهن‌تر و بلندتر از گوشی M51 است.

مقایسه طراحی و صفحه نمایش Galaxy M52

پنل پشتی گوشی با پلاستیک براق با نوارهای عمودی عرضه می‌شود. فقط رنگ‌‌های آبی و مشکی برای این گوشی هوشمند موجود است.

گلکسی M52 5G صفحه نمایش فوق العاده‌ای دارد. صفحه نمایش ۶٫۷ اینچی فول اچ دی Super AMOLED+ با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل است. این صفحه نمایش دارای نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز، نسبت تصویر ۲۰:۹ است و توسط گوریلا گلس ۵ محافظت می‌شود.

صفحه نمایش روشن است و کنتراست خوبی دارد و تراز سفیدی عالی را داراست. حتی زمانی که در زیر نور زیاد استفاده می‌شود، نمایشگر بسیار روشن است. پاسخگویی لمسی نیز رضایت بخش است.

حسگر اثرانگشت در داخل صفحه نمایش وجود ندارد. در عوض، یک حسگر اثرانگشت در کنار گوشی وجود دارد که بسیار سریع و دقیق است. جک هدفون نیز در گلکسی M52 5G وجود ندارد که جای تعجب دارد!

گوشی هوشمند Galaxy M53 5G با جعبه مستطیلی نازکی عرضه می‌شود. در جعبه یک کابل USB Type-C، یک ابزار اجکتور سیم کارت و یک راهنمای شروع سریع در بسته وجود دارد. مانند بسیاری از گوشی‌ها، آداپتوری به همراه گوشی به شما ارائه نمی‌شود و باید جدا تهیه کنید.

گلکسی M53:

گوشی هوشمند Galaxy M53 مانند M52 با جعبه مستطیلی نازکی عرضه می‌شود و محتویات دیگر جعبه نیز مانند نسل قبل است. این گوشی دارای صفحه نمایش ۶٫۷ اینچی مشکی براق است و به محض اینکه صفحه را روشن می‌کنید متوجه کیفیت صفحه نمایش خواهید شد.

با برداشتن گوشی در دستان خود احساس می‌کنید که نسبت به اندازه آن، بسیار سبک وزن است. نمایشگر ۱۲۰ هرتزی Super AMOLED Infinity-O دارای نسبت صفحه نمایش به بدنه در حدود ۸۵ درصد است. صفحه نیز دارای محافظ گوریلا گلس ۵ است. وضوح صفحه نمایش نیز ۱۰۸۰×۲۴۰۸ پیکسل است.

مقایسه طراحی و صفحه نمایش Galaxy M53

اگر که گوشی را برگردانید و با قاب پشتی پلاستیکی براق آن در سه رنگ آبی، سبز و قهوه‌ای زمردی رو به رو خواهید شد. همچنین این مدل دارای فریم فلزی رنگ بدنه است.

گوشی M52 دارای سه دوربین در پشت است اما این گوشی 4 دوربین را داراست. سیستم دوربین چهارگانه عقب به طور منظم و متقارن روی یک پایه قرار گرفته است. درست در زیر پایه، چراغ قوه دستگاه قرار دارد. در پایین در مرکز، حکاکی برند سامسونگ قرار دارد که ظاهر گوشی هوشمند را کامل می کند.

نمایشگر روشن و رنگارنگ FHD+ AMOLED به گوشی جان می‌بخشد و چشم‌ها را به خود جلب می‌کند. با این گوشی می‌توانید از ویژگی‌های One UI 4.1 جدیدترین رابط کاربری سامسونگ مبتنی بر Android 12 لذت ببرید.

تجربه بازی در این دستگاه با اجرای بازی‌های سطح بالایی مانند Asphalt 9 Legends آزمایش شده است. گرافیک ارائه شده ستودنی است و پاسخ به دستورات لمسی نیز سریع است.

سامسونگ گلکسی M53 5G ویژگی‌های پیچیده‌ی مختلفی نیز دارد. صفحه نمایش گوشی هوشمند نیز بسیار شگفت انگیز است و بدون نقص کار می‌کند.

مقایسه عملکرد

گلکسی M52:

تراشه کوالکام اسنپدراگون 778G نیازمندی‌های هوشمندی سامسونگ گلکسی M52 را تامین می‌کند. این گوشی با قابلیت 5G در دو پیکربندی رم عرضه می‌شود؛ ۶ گیگابایت و ۸ گیگابایت که با ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره سازی همراه است.

از آنجایی که اسنپدراگون 778G یک چیپست توانمند است، این گوشی باید نتایج عالی در زمینه کاربری‌های مختلف ارائه دهد. اگر می‌خواهید برنامه‌ها برای مدت طولانی‌تری در پس‌زمینه اجرا شوند، توصیه می‌کنیم نسخه رم ۸ گیگابایتی را تهیه کنید. چیپست یاد شده با پردازنده گرافیکی Adreno 642 جفت شده است که تجربه بازی خوبی را ارائه می‌دهد، اگرچه به اندازه غول‌ MediaTek Dimensity 1200 قدرتمند نیست اما این پردازنده کاملاً قادر به مدیریت بارهای کاری سبک تا متوسط است.

کوالکام اسنپدراگون 778G بهتر از مدیاتک دیمنسیتی ۹۰۰ موجود در M53 است.

حدود یک ساعت بازی Call of Duty: Mobile را با این گوشی انجام دادیم و تحت تأثیر گرافیک و نرخ فریم بسیار بالا (۶۰ فریم در ثانیه) گوشی در هنگام اجرا قرار گرفتیم. گرچه به دلیل فرم باریک دستگاه، گوشی به خصوص در نزدیکی ماژول دوربین داغ شد. البته طبق نظر بعضی از کاربران این مشکل، مسئله نگران کننده‌ای برای آن‌ها نبوده است.

این گوشی جز برترین گوشی‌ها از نظر سخت‌افزاری است.

گلکسی M53:

گلکسی M53 5G با گزینه های رم ۶ و ۸ گیگابایتی در ترکیب با حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی ارائه می‌شود. این دستگاه از دو سیم کارت نانو پشتیبانی می‌کند و اسلات کارت microSD فضای خود را با اسلات سیم به اشتراک می‌گذارد. این گوشی به پردازنده هشت هسته ای مدیاتک MT6877 Dimensity 900 (۶ نانومتر) مجهز شده است.

گوشی بلوتوث ۵٫۲، وای فای و اتصال 5G را ارائه می‌دهد. این مدل مانند M52 دارای باتری لیتیوم یونی ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی است که از شارژ سریع ۲۵ واتی و همچنین شارژ معکوس پشتیبانی می‌کند. عمر باتری گوشی هوشمند نیز خوب است. در صورت استفاده زیاد (از جمله تماشای مداوم، بازی و استفاده از دوربین)، باتری می‌تواند تا یک روز کامل دوام بیاورد. در استفاده کم تا متوسط، می‌تواند بیش از یک روز باطری داشته باشید.

این دستگاه با سیستم عامل One UI 4.1 مبتنی بر Android 12 از پیش نصب شده عرضه می‌شود. صفحه اصلی و کشوی برنامه‌ها دارای رابط سنتی سامسونگ هستند. این دستگاه با برخی برنامه‌های اضافی دانلود شده به دست کاربر می‌رسد که ممکن است با توجه به نوع کاربر، به درد بخور باشد یا نباشد.

هنگام استفاده از چندین برنامه به طور همزمان هیچ خرابی و Crash برنامه مشاهده نشد. جابجایی بین برنامه‌ها نیز کاملاً بدون دردسر بود. همچنین به نظر نمی‌رسد این دستگاه در صورت استفاده طولانی مدت به راحتی گرم شود. پس به راحتی می‌توانید بازی‌های سنگین را با آن انجام دهید.

مقایسه دوربین

گلکسی M52:

وقتی صحبت از دوربین به میان می‌آید، سامسونگ Galaxy M52 دارای سیستم دوربین سه گانه پشتی با سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسلی است. لنز ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض با دیافراگم f/2.2 و سنسور ماکرو ۵ مگاپیکسلی تنظیمات دوربین را تکمیل می‌کند. این دستگاه دارای دوربین جلویی ۳۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2 برای سلفی و تماس ویدیویی است.

کیفیت دوربین گلکسی M52

دوربین گوشی از کیفیت مناسبی برخوردار است. عکس‌های معمولی و فوق عریض دارای رنگ‌های زنده و نوردهی عالی هستند. محدوده دینامیکی در نقاط برجسته عکس که در آن گوشی‌های رده بالا جزئیات را بهتر حفظ می‌کنند، زیاد تماشایی نیست. رنگ‌ها بدون عبور از اشباع بیش از حد، به‌طور دلپذیری زنده هستند. جزئیات عالی است و واضح است، نویز به خوبی کنترل می‌شود، بهتر از آنچه در M51 دیدیم!

چند عکس گرفته شده در سطح زوم ۲ برابری، هاله‌های مشخصی در اطراف لبه‌های سوژه را نشان می‌دهد. بزرگنمایی عکس‌ها متناسب با صفحه نمایش، خوب هستند، البته بررسی عکس‌ها ۱:۱ این دوربین، ممکن است شما را زیاد به وجد نیاورد.

دوربین فوق عریض همچنین بهبودی در مدیریت نویز نسبت به نسل قبلی نشان می‌دهد و عکس‌های بسیار واضح‌تری نیز می‌گیرد؛ البته به خوبی M53 نیست اما در بین هم‌رده‌ها خود، خوب به نظر می‌رسد. محدوده دینامیکی با دوربین اصلی قابل مقایسه نیست، اما به اندازه کافی گسترده است.

به طور مشابه، هنگام زوم‌کردن، تصاویر پرتره دارای رنگ پوست و جلوه بوکه خوبی هستند، اما فاقد جزئیات دقیق می‌باشند.

عملکرد در شب

در شرایط کم نور، گوشی توانست وضوح خوبی را حفظ کند. محدوده دینامیکی بسیار خوب است، اشباع رنگ به خوبی حفظ می‌شود و هیچ مشکل عجیبی در تعادل رنگ سفید شبانه وجود ندارد. عکس‌های شبانه این گوشی جز واضح‌ترین عکس‌ها گرفته شده در شب نیستند و اگر از نزدیک نگاه کنید، می‌توانید نویز نسبتاً زیادی ببینید، اما هنوز می‌توان گفت که جزئیات خوبی ثبت شده است.

سطح زوم ۲ برابری تقریباً به اندازه عکس‌ها روز، قابل استفاده در شب نیز هست که در واقع بسیار خوب است. تا زمانی که به بررسی پیکسلی نپردازید، عکس‌ها زیبا به نظر می‌رسند.

دوربین اولتراواید عملکرد مثبت دوربین را در شب از بین نمی‌برد و عکس‌های خوبی می‌گیرد. نویز بخشی جدایی ناپذیر از عکس‌ها است، اما جزئیات و وضوح در مرز چشمگیری است. رنگ‌ها در مقایسه مستقیم با دوربین اصلی کمی از بین می‌روند، اگرچه این مشکلات کاملاً قابل قبول هستند. محدوده دینامیکی نیز برای این میان رده، آن هم در محدوده فوق عریض عالی است.

کیفیت دوربین galaxy M52 در شب

فیلمبرداری گلکسی M52

گلکسی M52 5G هم با دوربین اصلی و هم با دوربین اولتراواید و همچنین با دوربین سلفی خود تا کیفیت 4K، فیلم ضبط می‌کند. دوربین اصلی در پشت و واحد سلفی نیز می‌تواند با کیفیت FullHD با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه ضبط کند، اما فوق عریض فاقد این قابلیت است. در تنظیمات دوربین، یک گزینه برای فعال کردن رمزگذاری h.265 دریافت می‌کنید. در غیر این صورت کدک h.264 با کارایی کمتر به طور پیش فرض استفاده می‌شود. تثبیت‌کننده فقط در 1080p با 30fs در دسترس است اما در 60fps و نه در 4K قابلیت استفاده ندارد.

فیلمبرداری 4K دوربین اصلی (ریت بیت ۴۰ مگابیت در ثانیه) بسیار خوب است، نویز کم و جزئیات فراوان را با پردازش نسبتاً محدود ارائه می‌دهد. تعادل رنگ سفید دقیق است، رنگ‌ها واضح هستند، محدوده دینامیکی نیز به خوبی گسترده است.

از آنجایی که هیچ تثبیت کننده‌ای برای 4K وجود ندارد، ایده خوبی نیست که هنگام راه رفتن یا حتی در حالت ایستاده و نگه داشتن گوشی در دست فیلمبرداری کنید. نکته اینجاست که حتی رزولوشن 1080p با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه در دوربین اصلی فیلمبرداری چندان پایدار به نظر نمی‌رسد، بیشتر به این دلیل که لرزش دوربین باعث ایجاد فوکوس می‌شود و در نتیجه همه چیز را به طرز آزاردهنده‌ای لرزان می‌کند.

دوربین فوق عریض فیلمبرداری، 4Kclip‌های عالی را ثبت می‌کند. نویز در این حالت تقریباً وجود ندارد و جزئیات زیادی ثبت می‌شود. رنگ‌ها دوست‌داشتنی هستند، اگر کمی گرمتر از دوربین اصلی‌اند (همانطور که در عکس‌ها وجود داشت). محدوده دینامیکی هم خیلی خوب است.

سلفی

سلفی‌های گلکسی M52 از یک دوربین جلوی ۳۲ مگاپیکسلی گرفته می‌شود که به‌طور پیش‌فرض با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل فیلم‌برداری می‌کند. وضوح و جزئیات در نور خوب به سختی قابل ایراد است و نویز آن خیلی بد نیست. آنچه که زیاد جذاب نیست، تعادل رنگ سفید خودکار است که به نظر ناسازگار است و اغلب رنگ‌های پوستی را کمتر از مقدار عادی و مناسب ایجاد می‌کند. با این حال، محدوده دینامیکی سلفی بسیار خوب است.

در این گوشی HDR در حالت پرتره نیز کار می‌کند، بنابراین لازم نیست محدوده دینامیکی را فدای پس‌زمینه‌های تار کنید. تشخیص سوژه مشکلی ندارد البته بی عیب و نقص نیست اما بیشتر اوقات به خوبی کار می‌کند.

کیفیت دوربین سلفی galaxy M52

اگر از آن دسته افرادی هستید که از سلفی های ۳۲ مگاپیکسلی لذت می‌برید، در این دوربین حالت وضوح کامل (full-res mode) در دسترس است. اگر بتوانید عکسبرداری آن را در ISO مناسب تنظیم کنید، می‌توانید جزئیاتی ریزی را حتی در منافذ پوست خود نیز به دست آورید، اگرچه حتی یک افت جزئی در نور محیط، عکس‌ها را کمی بی‌کیفیت و تقریباً با کیفیت جزئیات یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی معمولی ‌می‌کند.

گلکسی M53:

در بررسی دوربین سامسونگ گلکسی M53 5G، یک سیستم دوربین چهارگانه پشتی فوق العاده ۱۰۸ مگاپیکسلی+ ۸ مگاپیکسلی+ ۲ مگاپیکسلی+ ۲ مگاپیکسلی به همراه یک دوربین جلوی ۳۲ مگاپیکسلی دارای ۵ حالت زوم 0.5x، 1x، 2x، 4x و 10x به کاربران ارائه می‌شود. با بالا رفتن مقیاس بزرگنمایی پس از ۲ برابر نیز کیفیت تصویر به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد.

عکس‌های دوربین اصلی گلکسی M53 (بهینه‌ساز صحنه روشن، Auto HDR روشن) بسیار خوب هستند. پیشرفت‌های فیلترها رنگی پیش‌فرض بر روی عکس زیاده‌روی نمی‌شوند و شما رنگ‌های شادابی را بدون اشباع بیش از حد دریافت می‌کنید. هیچ مشکلی نیز با تراز سفیدی وجود ندارد. محدوده دینامیکی هم عالی است و در عکس‌ها کنتراست عالی و افراط تونال به خوبی توسعه یافته را می‌توان مشاهده کرد.

کیفیت دوربین گلکسی M53

در سطح پیکسلی، همه چیز به طور کلی خوب است و جزئیات زیادی ثبت شده است. این جزئیات می‌تواند ظاهری کلی مصنوعی و پردازش شده داشته باشد اما تاثیر زیادی روی عکس‌ها گرفته شده نسبت به نسل M52 دارد.

دوربین فوق عریض در مورد محدوده دینامیکی کاملاً با دوربین اصلی مطابقت ندارد، اما با این وجود حتی بیشتر از دوربین‌های دیگر گوشی‌های میان رده، بسیار عالی است. رنگ‌ها نیز در عکس‌ها این دوربین دوست‌داشتنی هستند، اگرچه مقایسه با آنچه دوربین اصلی نمایش می‌دهد، شاید کمی تندتر باشد. جزئیات سطح پیکسل مناسب است، اما در نهایت مانند دوربین اصلی نیست.

عملکرد در شب

در شب Galaxy M53 به نسبت M52 عملکرد ضعیف‌تری دارد!

گلکسی M53 در نور کم، به خصوص در حالت عادی عکس، تا حدودی از حالت فوق‌العاده خود خارج است. حتی دوربین اصلی به صورت پیش فرض در شب تمایل دارد، عکس‌های خیلی تاریک بگیرد و همچنین محدوده دینامیکی محدودی دارد. بنابراین نه تنها سایه‌های شما خیلی عمیق هستند، بلکه هایلایت‌ها نیز تاریک می‌افتد. جزئیات در رنگ های میانی خوب است، اما در سایه‌ها بسیار کمرنگ و نامشخص است.

کیفیت دوربین galaxy M53 در شب

فقدان سطح زوم 2 برابری در Night Mode در این گوشی خوب به نظر نمی‌رسد. ما در گلکسی M53 در شب با زوم دو برابری نمی‌توانیم عکسبرداری کنیم.

هنگام عکاسی در حالت عکس فوق عریض، در تاریکی عکس فوق‌العاده‌ای تولید نمی‌شود و نمی‌تواند به اندازه کافی روشن باشد و همچنین فاقد محدوده دینامیکی برای نمایش هایلایت‌ها به صورت چیزی جز سفید خالص است. در این حالت M53 به طور کلی کنترل خود را روی رنگ از دست می‌دهد و عکس‌ها ممکن است غیراشباع رنگی به نظر برسند.

فیلمبرداری گلکسی M53

گلکسی M53 می‌تواند با دوربین اصلی خود تا 4K30 ویدیو ضبط کند (1080p با سرعت 60 فریم در ثانیه). این گوشی قابلیت فیلمبرداری 1080p با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه را با دوربین اولتراواید نیز داراست. از نظر فنی می‌توانید با رزولوشن 4K30 با زوم تا ۱۰ برابر ضبط کنید، اما شاید بهتر باشد از زوم بیشتر از ۲ برابر خودداری کنید. فیلمبرداری دوربین سلفی از همان حالت‌های دوربین اصلی نیز پشتیبانی می‌کند – بنابراین هر دو دوربین با قابلیت 4K30 و 1080p60 در دسترس هستند.

در تنظیمات، کلیدی مانند گلکسی M52 برای فعال کردن رمزگذاری h.265 دریافت می‌کنید. در غیر صورت فعال کردن این گزینه، کدک h.264 کمتر کارآمد به طور پیش فرض استفاده می‌شود. تثبیت‌کننده تصویر نیز فقط در حالت 1080p با 30fs در دسترس است و در 60fps و نه در 4K امکان دسترسی ندارد.

فیلمبرداری 4K دوربین اصلی (بیت ریت 48 مگابیت در ثانیه) بسیار خوب است. فیلمبرداری دوربین اصلی این گوشی از لحاظ بیت ریت از M52 برتر است و در کل جزئیات فیلمبرداری این گوشی نیز خوب است.

سلفی

سلفی‌های گلکسی M53 به‌طور پیش‌فرض با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل منتشر می‌شوند و بد نیستند. در نواحی تاریک‌تر نویز وجود دارد، اما جزئیات عموماً بسیار خوب هستند، اگرچه در صحنه‌های کنتراست‌تر که HDR اضافه کاری می‌کند، می‌تواند ظاهری غیر طبیغی دریافت شود.

محدوده دینامیکی به خوبی گسترده است و حتی صحنه‌های دارای نور پس زمینه سوژه‌ها به درستی نوردهی شده و نقاط برجسته‌ی خوبی در بر دارند. اجرای رنگ از نظر اشباع تا حدودی محدود است، اما هیچ رنگ اضافی وجود ندارد و رنگ پوست خوب به نظر می‌رسد.

کیفیت دوربین سلفی galaxy M53

حالت پرتره مانند دوربین اصلی در جدا کردن شما از پس‌زمینه توانایی دارد. گاهی اوقات اختلال‌های کوچکی در مورد تشخیص لباس‌ها وجود دارد، اما ما با اشتباه آشکاری مواجه نشدیم.

عکس‌های سلفی با رزولوشن اسمی ۳۲ مگاپیکسلی در صحنه‌هایی که به خوبی روشن شده‌اند، می‌توانند جزئیات بیشتری داشته باشند. حتی صحنه‌های کمی کم‌ نور می‌توانند ISO را فراتر از سطح حسگر سوق دهند و اثرات ترکیبی کاهش نویز و افزایش وضوح، عکس‌های جذاب‌تر را ایجاد کنند.

نتیجه‌گیری نهایی: گلکسی M53 بهتر است یا گلکسی M52؟

در این مقاله به بررسی کامل گوشی‌های گلکسی M52 و M53 پرداختیم. به طور قطع نمی‌توان گفت که یکی از این گوشی‌ها بر دیگری برتر است؛ زیرا هر گوشی در زمینه‌ها مختلف بر گوشی دیگر برتری دارد.

همانظور که گفته شد پردازنده Snapdragon 778G در گلکسی M52 ، قدرتمند­تر است. با M52 شما می­توانید بازی بدون هنگی و لگ را تجربه کنید و از بازی­‌های سنگین مانند کال آف دیوتی لذت ببرید. پس از اجرای برنامه‌های سنگین، دمای گوشی نهایتا ۹ درجه افزایش پیدا می­کند که البته هیچ تاثیری بر عملکرد گوشی ندارد و همچنان عملکرد و سرعت گوشی بسیار خوب است. همچنین صفحه نمایش این گوشی کیفیت تصویر بالایی ارائه می‌دهد. پس به طور کلی می­توان گفت M52 در زمینه پردازنده و صفحه نمایش بهتر عمل کرده است.

سیستم عامل M53 بر پایه اندروید ۱۲ است که جدیدتر و با امکانات بیشتری است. در کل از مقایسه گوشی M53 با M52 از نظر سیستم عامل، می­توان نتیجه گرفت که گوشی M53 سیستم عامل قوی­تری دارد.

گوشی M53 با M52 باتری یکسانی دارند و این دو گوشی از نظر باتری تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. اما رنگ‌بندی M53 بیشتر از M52 است.

در مقایسه کلی تمام دوربین‌ها نیز دریافت شد که دوربین M53 کیفیت خوبی در عکاسی شبانه ندارد اما با توجه به دوربین قدرتمند ۱۰۸ مگاپیکسلی، تنظیمات فیلم و عکس، امکانات دوربین، دوربین M53 امتیاز کلی کیفیتی بهتری دارد.

مزایا و معایب

در ادامه جهت راحتی انتخاب بین این دو گوشی میانرده فوق‌العاده، لیستی از مزایا و معایب مشخص کردیم تا بتوانید بهتر تصمیم گیری کنید.

مزایای M52

  • طراحی شیک و نازک
  • عملکرد فوق‌العاده
  • نمایشگر باکیفیت ۱۲۰ هرتزی از نوع AMOLED
  • دوربین اصلی عالی
  • دوربین سلفی خوب
  • عمر باتری عالی و پشتیبانی از شارژر فست ۲۵ واتی
  • نرم افزار One UI با امکانات کامل
  • Wi-Fi 6، اتصال 5G

معایب M52

  • فاقد جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون
  • عدم مقاومت در برابر آب و گرد و غبار
  • عدم وجود اسپیکر استریو
  • اسلات سیم کارت هیبریدی باعث می‌شود که بین دو خشاب سیم کارت و کارت حافظه microSD یکی را انتخاب کنید.

مزایا M53

  • طراحی شیک و چشمگیر
  • نمایشگر زیبا و روان ۱۲۰ هرتزی AMOLED
  • عملکرد کلی خوب
  • دوربین اصلی عالی
  • دوربین سلفی خوب
  • عمر باتری فوق‌العاده با پشتیبانی از شارژر ۲۵ واتی
  • اندروید ۱۲ و رابط کاربری  One UI 4.1
  • فناوری مودم 5G

معایب M53

  • بدون جک ۳٫۵ میلی‌متری صدا
  • بدون شارژر فابریک گوشی در جعبه
  • از لحاظ سخت‌افزاری آنچنان قدرتمند نیست.
  • فاقد NFC، اتصال Wi-Fi 6 (M52 هر دو را دارد)

منبع: gadgetbridge.com | gsmarena.com | nanoreview.net

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر خود را برای این مطلب می نویسید: