نگاه اولیه به گلکسی اس ۹ : کهکشانی جدید سامسونگ

سامسونگ گلکسی اس ۹

شرکت سامسونگ در جریان نمایشگاه کنگره موبایل بارسلون از نسل جدید پرچمدار خود در دو مدل گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس رونمایی کرد. گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس دو گوشی هوشمند قابل پیش بینی بود که در MWC 2018 به حقیقت تبدیل شد و حتی مورد توجه نیز قرار گرفت.

بر روی کاغذ، گلکسی اس ۹ مشخصات متفاوتی نسبت به گلکسی اس ۸ داشته اما این مشخصات همانطور که گفته شد در روی کاغذ است و در آزمایش اصلی از آنجایی که مورد تست قرار نگرفته نمی توان اظهار نظر دقیق و روشنی داشت.

در این مطلب ما برداشت اولیه خود نسبت به گلکسی اس ۹ را شرح می دهیم که در MWC 2018 با آن رو به رو شدیم:

طراحی و ساخت

در نگاه نخست گلکسی اس ۹ تفاوتی نسبت به گلکسی اس ۸ نداشته و به نوعی همان گلکسی اس ۸ به نظر می رسد. طراحی دو پرچمدار بسیار نزدیک به یکدیگر است و نام بردن تفاوت های آنها امر بسیار دشواری بوده و برای یافتن تغییرات باید این دو محصول را کنار یکدیگر قرار دهید تا به اختلافات ظاهری آنها پی ببرید.

گلکسی اس ۹ | طراحی

با کمی دقت بیشتر متوجه می شوید سامسونگ به جای آن که گلکسی اس ۹ را در مقایسه با گلکسی اس ۸ باریک و سبک تر کند، ضخامت محصول جدید را افزایش داده و به ۸٫۵ میلیمتر رسانده است. این ضخامت افزایش وزن ۱۰ گرمی را برای گلکسی اس ۹ به دنبال داشته و در مجموع وزن گوشی هوشمند پرچمدار جدید سامسونگ به ۱۶۳ گرم رسیده است. دیگر موارد تغییر یافته در طراحی گلکسی اس ۹، جایگاه دوربین و سنسور اثرانگشت در قسمت عقب است و حسگر که در زیر دوربین جای گرفته است.

همانطور که انتظار می رفت گلکسی اس ۹ احساس فوق العاده ای به کاربر منتقل می کند و در زمینه استحکام نیز مقاومت بالایی دارد که با وارد شدن ضربه ای به آن می تواند استقامت بالایی از خود نشان دهد. گذشته از آن با استاندارد IP68 گلکسی اس ۹ در برابر آب و گرد و غبار مقاومت بالایی داشته و می تواند در برابر مایعات مقاوم عمل کند.

در مقایسه انجام گرفته مشاهده کردیم گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس در سایز صفحه نمایش، متفاوت هستند و نسخه پلاس به نمایشگر بزرگتری مجهز شده است. در نسخه پلاس صفحه نمایش ۶٫۲ اینچی اینفینیتی اج QHD+ Super AMOLED جای گرفته اما نسخه استاندارد یک نمایشگر ۵٫۸ اینچی مشابه کیفیت گلکسی اس ۹ پلاس دارد. هر دو مدل نسبت تصویر ۱۸٫۵:۹ دارند و تراکم پیکسلی آنها نیز به ۵۲۹ppi می رسد. همچنین نسخه پلاس با باتری ۳۵۰۰ میلی آمپری همراه بوده و وزن آن نیز ۱۸۹ گرم است که در مقایسه با نسخه معمولی افزایش وزن چشمگیری دارد.

صفحه نمایش

گلکسی اس ۹ همانطور که گفته شد به صفحه نمایش ۵٫۸ اینچی QHD+ Super AMOLED مجهز بوده و تراکم پیکسلی آن ۵۷۰ppi بوده که تفاوتی در رزولوشن و کیفیت تصویر با نسخه پلاس ندارد. در واقع هر دو گوشی هوشمند صفحه نمایش زیبا و چشم نوازی دارند، به شکلی که همانند گلکسی ۸، انحنای نمایشگر تماشای تصاویر را لذت بخش می سازد.

گلکسی اس ۹ | صفحه نمایش

سامسونگ در محصول جدید از پنلی استفاده کرده که از HDR پشتیبانی می کند و عملکرد صفحه نمایش را پر جنب و جوش تر می سازد. اما در مقایسه با گلکسی اس ۸ تماشای ویدئو را رضایت بخش‌تر ساخته و کیفیت بهتری احساس می شود.

عملکرد

گلکسی اس ۹ در زیر بدنه خود نسبت به گلکسی اس ۸ از سخت افزار قدرتمندتری برخوردار است. با یک پردازنده هشت هسته ای که تحت فرآیند ۱۰ نانومتری ساخته شده و فرکانس حداکثری آن به ۲٫۸ و حداقلی آن به ۱٫۷ گیگاهرتز می رسد، گلکسی اس ۹ در مقایسه با گلکسی اس ۸ با پردازنده هشت هسته ای که فرکانس کاری آن ۲٫۳ گیگاهرتز بوده، می تواند قدرت بیشتری از خود نشان دهد. نکته قابل توجه اینجاست که هر دو مدل با حافظه رم ۴ گیگابایتی همراه هستند و از لحاظ حافظه تفاوتی با یکدیگر ندارند.

در کوتاه مدت استفاده از گلکسی اس ۹ عملکرد روان و بی نقصی را شاهد بودیم. این امر به دلیل افزایش سرعت فرکانس پردازنده گوشی هوشمند بود. برای مثال این گوشی قادر به ترجمه آنی علائم راهنمایی رانندگی و یا بیل بورد ها از زبانهای مختلف است.

گلکسی اس ۹ | ضخامت گوشی

همانطور که انتظار می رفت در طول کار با گلکسی اس ۹ کاهش سرعت و یا کندی مشاهده نشد؛ اما باید منتظر بررسی اصلی ماند. در بخش ذخیره سازی سامسونگ حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی را برای گلکسی اس ۹ در نظر گرفته که با قابلیت پشتیبانی از اسلات SD Card می توان کارت ۴۰۰ گیگابایتی را داخل این گوشی هوشمند قرار داد. در بخش باتری نیز همچنان پک باتری ۳۰۰۰ میلی آمپری همانند گلکسی اس ۸ فراهم آمده است.

کسانی که به دنبال مدل بهتری هستند می توانند گلکسی اس ۹ پلاس را انتخاب کنند. گوشی هوشمندی با پردازنده هشت هسته ای ۱۰ نانومتری که فرکانس حداکثری آن به ۲٫۸ و حداقلی آن به ۱٫۷ گیگاهرتز می رسد. این پردازنده ۶۴ بیتی محسوب شده و در کنار حافظه رم ۶ گیگابایتی و ذخیره سازی ۱۲۸ گیگابایتی مدلی رده بالاتر است.

دوربین گلکسی اس ۹

کار اصلی سامسونگ در این گوشی در بخش دوربین بوده و به ارتقا لنز گلکسی اس ۹ پرداخته و در مقایسه با مدل پیشین دوربین بهتری ارائه داده است. در حالی که مدل استاندارد گلکسی اس ۹ از یک لنز دوربین برخوردار است، در مدل گلکسی اس ۹ پلاس شاهد دو لنز هستیم. تمامی دوربین ها از نوع ۱۲ مگاپیکسلی هستند و با قابلیت تغییر دیافراگم لنز بین  f/1.5  و  f/2.4 باید آن را بهترین دوربین تلفن هوشمند در میان رقبا و برندها دانست.

دلیل عملکرد بهتر دوربین این است که ۸۰٪ نور بیشتری را در مقایسه با لنز نسل قبلی جذب می نماید. این عمل موجب خواهد شد تا نویز در تصویربرداری حتی در محیط های تاریک به شکل فوق العاده ای کاهش یابد. به گفته سامسونگ لنز دوربین گلکسی اس ۹ می تواند به ثبت همزمان ۱۲ تصویر بپردازد و هنگام فشردن کلید شاتر تمامی تصاویر با یکدیگر ترکیب شده و نتیجه نهایی به بهترین شکل نشان داده می شود.

گلکسی اس ۹ | دوربین

در حالی که عملکرد دوربین گلکسی اس ۹ را در تاریکی تست نکردیم اما قابلیت جدید slo-mo آن بسیار فوق العاده است و نظر هر فردی را به خود جلب می کند. در slo-mo گلکسی اس ۹ افراد می توانند سرعت فیلم برداری را بسیار کم کرده تا حرکت آهسته جالبی را شاهد باشند. سرعت حرکت آهسته دوربین گلکسی اس ۹ به ۹۶۰ فریم برثانیه رسیده که در مقایسه با نسل قبل ۲۴۰fps، اختلاف چشمگیری دارد.

یکی از ویژگی های جالب توجه دوربین گلکسی اس ۹، به عنوان Automated Motion Detect شناخته می شود که به کاربر اجازه می دهد رویدادهای مهم را به شکل خودکار به اشتراک گذاشته و دیگر نیازی به کنترل دستی نباشد. این قابلیت حقیقتا کارآمد بوده و عملکرد دقیق و کاملی دارد.

نتیجه گیری

گلکسی اس ۹ را نمی توان بسیار متفاوت از گلکسی اس ۸ سامسونگ دانست. البته نباید گلکسی اس ۹ را یک تلفن هوشمند ناموفق محسوب کرد و در واقع محصولی با پیشرفت های بزرگ است. ما در بررسی ها گلکسی اس ۸ را بسیار دوست داشتیم و انتظار می رود گلکسی اس ۹ نیز چنین احساسی را به ما منتقل کند. شرکت سامسونگ گلکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس را با قیمت های به ترتیب ۷۲۰ تا ۸۹۰ دلار روانه بازار کرد.

فعلا در ایران دسترسی به این محصول به دلیل واردات کم، کمی مشکل است که انتظار می رود به زودی این مورد برطرف گردد. نظر شما در مورد این محصول چیست؟

منبع: theinquirer.net

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر خود را برای این مطلب می نویسید: