نحوه کنترل و مانیتورینگ فشار خون گلکسی واچ ۵

نحوه کنترل و مانیتورینگ فشار خون گلکسی واچ ۵

در این مقاله به نحوه استفاده از کنترل و مانیتورینگ فشار خون گلکسی واچ ۵ خواهیم پرداخت. سامسونگ نظارت بر فشار خون را با گلکسی واچ اکتیو ۲ معرفی کرد. این برند تاکنون ویژگی کنترل فشار خون در گلکسی واچ ۴ و جدیدترین سری گلکسی یعنی واچ ۵ را بهبود بخشیده‌ است. در این مطلب از برتر دیجیتال به شما خواهیم آموخت چگونه می‌توانید به راحتی ابزار پایش فشار خون را برای ساعت هوشمند خود تنظیم و استفاده کنید.

ساعت‌های هوشمند از نظر قابلیت‌های کاربری برای گوشی‌های هوشمند به رقیبی قدرتمند تبدیل شده‌اند و مزیت اصلی آن‌ها ویژگی‌های جامع ردیابی سلامت و تناسب اندام است که ارائه می‌دهند. به طور خاص، نظارت بر ضربان قلب و فشار خون نقشی حیاتی در کمک به کاربران برای افزایش رفاه یا شناسایی نگرانی‌های بالقوه سلامت دارند.

با این حال، اندازه گیری دقیق فشار خون با استفاده از ساعت برای اکثر برندها به یک چالش تبدیل شده است. خوشبختانه، در میان برندهایی که توانسته‌اند این ویژگی را با اطلاعات دقیق به دست کاربران برسانند، سامسونگ بهترین بوده است. با سنسور Bioactive جدید، این شرکت نظارت بر فشار خون را در سری Galaxy Watch 5 و Galaxy Watch 4 برای نتایج دقیق‌تر مورد تاکید قرار داده است. اگر علاقمند به مشاهده و خرید انواع مختلف ساعت‌های هوشمند گلکسی واچ هستید، از طریق لینک زیر اقدام کنید:

نمایش محصولات گلکسی واچ سامسونگ

در راهنمای زیر، یک فرآیند گام به گام برای راه‌اندازی سریع این ویژگی، درک الزامات آن و یادگیری در مورد سازگاری آن خواهید خواند.

چگونگی کالیبره کردن کنترل و مانیتورینگ فشار خون گلکسی واچ ۵ سامسونگ

کنترل فشار خون با گلکسی واچ و فشارسنج دستی
کنترل فشار خون با گلکسی واچ و فشارسنج دستی

قبل از استفاده از ابزار کنترل و مانیتورینگ فشار خون، باید ساعت هوشمند گلکسی واچ ۵ را با استفاده از یک کاف سنتی فشار خون، کالیبره کنید. برای این کار دستگاه مانیتور دیجیتال فشار خون توصیه می‌شود، اما استفاده از انواع آنالوگ با پمپ دستی نیز ممکن است تا زمانی که بتوانید اعداد سیستولیک و دیاستولیک را به درستی ثبت کند، خوب باشد.

علاوه بر این، برنامه Samsung Health Monitor باید روی ساعت هوشمند و گوشیتان نصب شود.

برای کالیبره سازی فشار خون ساعت، مراحل زیر را انجام دهید:

۱- گلکسی واچ را به خوبی روی مچ دست و دستگاه فشارسنج سنتی یا دیجیتالی را روی دست مقابل قرار دهید.

۲- برنامه Samsung Health Monitor را روی ساعت خود باز کنید و گزینه فشار خون یا Blood Pressure را انتخاب کنید.

۳- دستورالعمل‌های بعدی را روی صفحه ساعت هوشمند دنبال کنید و روی گزینه Open phone app هنگامی که در صفحه نمایش درخواست کرد، ضربه بزنید.

۴- در تلفن هوشمند خود، Continue calibration را انتخاب کنید و دستورالعمل های باقی مانده را دنبال کنید.

۵- سپس گزینه Start برای شروع خواندن را در دستگاه فشارسنج سنتی یا دیجیتالی فشار دهید.

۶- پس از آن، ساعت شما به طور خودکار نظارت خود را آغاز می کند.

۷- پس از انجام این کار، مقادیر سیستولیک و دیاستولیک فشار خون بدست آمده در فشار سنج سنتی یا دیجیتالی را در گوشی هوشمند خود وارد کنید.

۸- پایش فشار خون بعدی را روی ساعت شروع کنید و مجموعه دوم مقادیر را نیز بدست آورید.

۹- فرآیند کالیبراسیون را در گوشی و ساعت هوشمند خود به پایان برسانید.

سامسونگ خاطر نشان می‌کند که کالیبراسیون شما چهار هفته دیگر منقضی می‌شود. پس از آن، شما باید همان فرآیند کالیبراسیون مجدد را انجام دهید.

نحوه استفاده از کنترل و مانیتورینگ فشار خون گلکسی واچ ۵

هنگامی که ساعت هوشمند Samsung Galaxy شما کالیبره شد، می‌توانید به ویژگی پایش فشار خون برای اندازه‌گیری فشار خون خود مستقیماً در برنامه Samsung Health Monitor دسترسی داشته باشید.

مهمتر از آن، لازم است قبل از شروع پایش، دستورالعمل‌های داده شده را دنبال کنید. به عنوان مثال، توصیه می‌شود که در حالت آرام باشید و بازوی شما باید روی میز و نزدیک به ارتفاع قلب باشد.

۱- برای شروع پایش فشار خون به منوی برنامه ساعت خود بروید.

۲- برنامه Samsung Health Monitor را باز کنید.

۳- گزینه Blood Pressure را انتخاب کنید.

۴- روی دکمه اندازه‌گیری ضربه بزنید. منتظر بمانید تا فرآیند به پایان برسد و با خواندن سیستولیک/دیاستولیک فشار خون متوجه وضعیت فشار خون خود خواهید شد.

زمانی که نتایج پایش فشار خون در گلکسی واچ ۵ به درستی کالیبره شود، می‌تواند با مقادیری که از یک فشارسنج سنتی دریافت می‌کنید مطابقت داشته باشد. کاربران می‌توانند نتایج و تاریخچه را در برنامه Samsung Health Monitor در تلفن هوشمند نیز مشاهده کنند.

دسترسی به قابلیت کنترل و مانیتورینگ فشار خون گلکسی واچ ۵

دسترسی به قابلیت کنترل و مانیتورینگ فشار خون گلکسی واچ ۵
دسترسی به قابلیت کنترل و مانیتورینگ فشار خون گلکسی واچ ۵

قابلیت فشار خون در برنامه Samsung Health Monitor یافت می‌شود که در زمان انتشار در بیش از ۳۰ کشور در دسترس است. متاسفانه این قابلیت در کشور ایران در دسترس نیست. اما راه‌هایی برای دسترسی به این قابلیت برای کاربران ایرانی وجود دارد که می‌توانید از آن استفاده کنید.

از نظر سازگاری با ساعت‌های گلکسی، قابلیت کنترل فشار خون در هر مدلی از ساعت‌های هوشمند سامسونگ در دسترس نیست. این قابلیت پیشرفته ردیابی سلامت در طیفی از دستگاه‌ها پشتیبانی می‌شود و اطمینان می‌دهد که کاربران به اطلاعات دقیق و قابل اعتماد در مورد فشار خون خود دسترسی دارند.

با سرمایه گذاری در مدل سازگار با این قابلیت گلکسی واچ، کاربران می‌توانند از این ویژگی ضروری بهره‌مند شوند و کنترل بهتری بر سلامت و تندرستی خود داشته باشند. در مورد سازگاری با ساعت‌های گلکسی، نظارت بر فشار خون در مدل‌های زیر پشتیبانی می‌شود:

۱- Galaxy Watch Active 2
۲- Galaxy Watch 3
۳- Galaxy Watch 4
۴- Galaxy Watch 4 Classic
۵- Galaxy Watch 5
۶- Galaxy Watch 5 Pro

مزایا پایش فشار خون با ساعت هوشمند

در پایان، به یاد داشته باشید که توجه به فشار خون برای حفظ سلامت و تندرستی کلی ضروری است. فشار خون بالا می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی جدی مانند حملات قلبی، سکته مغزی، بیماری کلیوی و حتی از دست دادن بینایی شود.

نظارت منظم بر فشار خون به افراد کمک می‌کند تا علائم اولیه فشار خون بالا یا سایر بی نظمی‌ها قلبی را تشخیص دهند و آن‌ها را قادر می‌سازد تا تغییرات لازم در شیوه زندگی خود را ایجاد کنند یا به دنبال مداخله پزشکی باشند. این رویکرد پیشگیرانه نه تنها به جلوگیری از ایجاد شرایط تهدید کننده زندگی کمک می‌کند، بلکه کیفیت بهتر زندگی و سلامت طولانی مدت را ارتقا می‌دهد. اما همچنین به خاطر داشته باشید که کنترل فشار خون با کمک پزشک بسیار مهم است.

مقاله نحوه استفاده از پایش فشار خون گلکسی واچ ۵ به پایان رسید. آیا ساعت‌های هوشمند نقش مهمی در زندگی روزمره شما دارند؟ چگونه از ابزارهای پوشیدنی برای افزایش رفاه خود استفاده می‌کنید؟ همچنین از نظرات شما در مورد این آموزش قدردانی خواهیم کرد.

منبع: nextpit.com

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که نظر خود را برای این مطلب می نویسید: